5 Kasım 2014 Çarşamba

Pvc film

Mid East, Domestic Marketve North America ülkelerinde popülerdir. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence altına alabilirsiniz. Ve metalize pvc film ürününün. UV (ultraviole) işik ile her türlü malzemenin üzerine baskı yapılmasını saglayan bir baskı türüdür.


Dış ortamlarda kullanıldığında sıcak, soğuk ya da direkt güneş ışığına maruz kaldığında maksimum bir yıl boyunca solma yapmaz. A Leading Online Retailer! Otomotiv sanayi, ambalaj sanayi, yapı sektörü, tekstil, mobilya sektörü ve plastik sektöründe pek çok uygulamada kullanılır.


Your work is never interrupted through our production considering to your demands for appropriate colour, thickness, softness and wideness. Yeni Yatırımlarla Üretim Kapasitemizi Arttırdık. Simurg Ambalaj her geçen gün üretim kapasitesini, üretim kalitesi ile doğru orantılı olarak dahada ileriye taşımaya devam edecektir.


Kağıda ve kartona göre daha çok koruyucu özelliğinin olması bu filmleri çevreyle dost yapmıştır. ULUSLARARASI AVRASYA AMBALAJ FUARI. Siz değerli müşterilerimizi ve sektördeki tüm paydaşlarımızı standımıza bekliyoruz. PVC Kurulu için PVC Film. Tek kat ve çift kat sarımlı bobinler halinde kullanıma sunulmaktadır.


Yaygın olarak kullanılan sert tiptir. Sektörümüzün en büyük katılımlı ve önemli fuarında yerimizi aldık. Toplam firma ve kurum bulundu. Organize Sanayi Bölgesi C. Doğan Bulvarı No: Başpınar, Şehitkamil, Gaziantep.


Pvc Film ile ilgili firma ve kurumlar. Fırat Plastik Kauçuk Sanayii A. SGS quality certification system, is located in Changzhou city, Jiangsu, China. Yeni projeler ve yatırımlarla ambalaj sektöründeki yerimizi sağlamlaştırıyoruz. Pvc ürünlerimiz ve kullanım alanları ile ilgili detaylı bilgilere Ürünlerimiz sayfasından ulaşabilirsiniz. Allen Plastic Industries Co.


Our products are highly demanded by our clients across the country for optimum quality. Yiyeceklerin kokularının yayılmasını ve birbirine karışmasını engellemesinin yanı sıra dış etkenlerden korunmalarına da yardımcı olur. AZİMDAĞ, en iyi fiyatta ve sadece en iyi kalitedeki ürünleri sunarak müşterilerinin yüzde yüz memnuniyetini almak için organize olmuştur. Polyvinyl chloride ( PVC) film , on the other han is gas permeable and necessary for packaging such things as red meat, which require a small amount of oxygen inside the.


Pvc film

UNDERSTANDING PLASTIC FILIts Uses, Benefits and Waste Management Options uses, waste. Sarılmış Pvc Gıda Streç Film. Kullanım Alanları Evler, Şarküteriler, Pastaneler, Restoranlar kısacası gıda paketlemesinin yapıldığı her yerde. KAPSAM DIŞI referans numarası girip işlem yapabilirsiniz. Ancak muayene memuru ben bunun Tarım kullanılıp kullanılmayacağını bilemem diyerek sizi TAREKS e yönlendirebilir.


Kartal Ambalaj - Ambalaj ürünleri ve Ekipmanları endistüriyel Ambalaj hizmeti Sunar. Our research team experiments on various developments in the industry for improvement in the products. Our film is an ideal packaging material for toys, tools and other merchandise as they are transparent and brunt resistant. The scope of Teknor Apex products encompasses a universe.


Pvc film

People around the world encounter Teknor Apex products in a myriad of forms every day. We also specialized in reycle PET film , reycle PP film and reycle PS film. Kolay gelsin oncelikle, pvc film sektoru uzerinde hizmet vermekteyiz ve urun yelpazemizi genisletmek icin pmma kaplamali dis cephe pvc film uretmek istiyoruz fakat pmma sert bi malzeme oldugu icin mm altindaki ince film uretimine izin vermemekte bu sebeple PMMA yı film haline getirmek icin tiner,solvent veya başka bi urunle karistirp surme imkanimiz varmidir ? Foshan Weiming Plastics Co.


A Verified CN Gold Supplier on Alibaba. Kolay işlenebilirliği, suya dayanıklılığı. BOPP film üzerine su bazlı akrilik yapışkan sürümü ile üretilen kokusuz, şeffaf ve elle kopma özelliğine sahip koli bantlardır. Aynı zamanda, bünyesindeki yüksek teknolojili makineler ile bu ürettiği filmleri ikincil işleme tabi tutarak, metalize filmler , holografik filmler , güvenlik hologramları, bariyer özelliği yüksek kaplı filmler , açma şeritleri gibi esnek ambalaj ürünlerini de piyasaya sunmaktadır.


Pvc film

Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. Polyolefin shrink film birbirine çapraz bağlı katlı filmden oluşması nedeni ile yırtılma ve delinmelere karşı mukavemeti yüksek bir üründür. Filmin çok katlı olması nedeni ile oksijen bariyer özelliğine de sahip olup, ambalajlanan ürünlerin (özellikle gıda) bayatlamasını önler.


Sıralama ölçütü Varsayılan Sıra. The offered poly vinyl chloride transparent clear film is highly appreciated for being clear and transparent.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar