29 Şubat 2016 Pazartesi

Acil yönlendirme armatürü

Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Yenilikçi ve öncü yapısıyla yurtdışına ihraç yapan ve markasıyla tercih edilen firmamız çalışmalarında tamamen sizlerden aldığı güven ve 1yerli kaynak kullanarak kaliteli ürün ve kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir. Elektronik Cihazlar Sanayi ve Ticaret A. Işıklı levhalar ve acil yönlendirme armatürü indirimde fırsatı kaçırmamak için ışıklı yönlendirme levhaları ve acil aydınlatma armatürleri en uygun fiyatlı çeşitleri için web sitemizi ziyaret ediniz.


Ancak acil bir durum ne zaman ortaya çıkacağı belli olmadığı için her an gerektiği gibi çalışacak şekilde hazır olması gerekmektedir. Böyle bir ihtiyaç durumu oluştuğu zaman acil yönlendirme armatürlerinin binada gerektiği. En yakın çıkış noktasının bulunmasına destek olur. ACİL YÖNLENDİRME ARMATÜRLERİ. Arselite mini acil yönlendirme armatürlerinin tüm modellerinde fluoresan LED kullanılır.


Standart mm şeffaf plexiglas kullanılır. Kasa gövdesi aluminyum, yan kapaklar siyah sert plastik malzemeden yapılmıştır. Bataryasını ve güç kaynağını içerisinde barındıran bağımsız acil yönlendirme armatürüdür. Tavana montaj uygulamalarda kullanılabilecek, şık ve ekonomik bir üründür.


Acil yönlendirme armatürü

Yönlendirme işaretlerinin aydınlatması nci maddede belirtilen özelliklere sahip acil aydınlatma üniteleri ile dışarıdan aydınlatma suretiyle yapılır veya bu aydınlatmada, aynı özelliklere ve içeriden aydınlatılan işaretlere sahip acil durum yönlendirme üniteleri kullanılır. Torna - Planya - Freze - Cnc Uyarı Levhaları. Ocak - Haddehane - Döküm Uyarı Levhaları. Tavan,duvar ve kapı üstü uygulamalarda kullanılabilecek, standartlara uygun, ekonomik işaretlemeler için tasarlanmıştır. Polikarbon yan kapak ve askı tiji.


Yeşil LED’li batarya doluluk ve şarj göstergeleri. Yüksek sıcaklığa dayanıklı, endüstriyel tip. Sıva altı olarak kullanılabilen idari ofisler ve koridorlara uygun acil aydınlatma armatürü. Dizaynmodül tarafından üretilen acil çıkış armatürü , malzeme kalitesi, grafiklerin anlaşılabilirliği, kurulum ve kullanım kolaylıkları konularında yapılan ayrıntılı çalışmalar sayesinde, acil durumlar için pratik çözümler sunmaktadır. Lorex acil çıkış yönlendirme armatürleri , acil durumlarda saat boyunca yanmaktadır.


Acil Yönlendirme Armatürleri. Bu sayede batarya ömrü uzatılmış olur. Akrilik pleksi üzerine istenilen yönlendirme folyo etiketi uygulanabilir, Maksimum görüş mesafesi metredir: Dökümanlar. Teknik Çizim Teknik Sayfa. Find Free WordPress Themes and plugins.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps. Kesintide yanan, sıva üstü tip, saat süreli acil durum aydınlatma armatürü. Aluminyum profil gövde, ABS plastik kapaklar Sıva altı montaj aparatı opsiyonel Ekonomik çıkış işaretleme Şeffaf akrilik ışıklı panel Tavan duvar ve kapı üstü uygulamalarda kullanılabilecek, standartlara uygun, ekonomik işaretlemeler için tasarlanmıştır.


Acil yönlendirme armatürü

Ekstra indirimli fiyat. Acilde çalışan tipinde, armatürün lambası elektrik varken yanmaz. Acilde ve sürekli çalışan olmak üzere tipi vardır. Sürekli çalışan tip her iki durumda da yönlendirmeye devam eder.


Starlite, acil aydınlatma ve yönlendirme cihazı olarak her iki amaçla da kullanımı mümkün olan bir armatürdür. Armatür saç gövdesi elektrostatik toz, beyaz boyalıdır. Sürekli yanan modellerde adet fluoresan lamba bulunur.


Alışveriş Listem (0) Ürün Karşılaştırma. Apart from the standard symbol opt ons, the symbols above or other can be used. Bağımsız acil aydınlatma armatürleri , en az dört yıl normal çalışma için tasarlanan bir batarya içermelidir. Pleksiglas üzerine uygulanacak yönlendirme işaretleri tozlanma durumunda, temizlik malzemelerinden (sabun , deterjan gibi ) etkilenmemelidir.


Normal aydinlatma maksadiyla kullanilan aydinlatma armatürleri , acil durum dönüstürme kitleri dogrudan armatür muhafazasinin içerisinde veya hemen yakininda monte edilerek ve gerekli baglantilar yapilarak bagimsiz acil durum aydinlatma armatürlerine dönüstürülebilir. Pleksi glass levha üzerine yeşil folyo ve CNC router teknolojisi ile üretilmiştir. CE uygunluk işaretiyle piyasaya arz edilmiş acil durum yönlendirme armatürünün temini, işyerine nakli ve montajı.


Işık kaynağı olarak yüksek parlak LED kullanılmıştır. Siemens Türkiye’den bir ilk: Tedarikçilere “Fırsa. Gerekli Alan Yeni teklif vermeden önce yukarıdaki ürün seçeneklerini seçin.


Arası bize ulaşabilirsiniz. Lorex Yönlendirme Armatürleri , kolay kablolama ve hızlı montaj özelliği ile kullanıcılara pratik, aynı zamanda görsel açıdan şık bir teknoloji sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar