19 Şubat 2016 Cuma

Onduline strafor

Onduline strafor

Eps Polistren ( strafor ) köpük malzemeden onduline hr levha formatında yapılmış kullanıma hazır plaka halinde imal edilmiş ısı yalıtım malzemesidir. Balcıoğlu Şirketler Grubunun tescilli markasıdır. Online ödeme güvenliği Comodo SHA-2SSL sertifikası ile korunmaktadır. Danste Eps ısı yalıtım malzemesinden üretilmiştir. Hemen hızlı bir şekilde satın alın!


BSınıfı yanmayan strafor ve paket fiyatları. Her yoğunlukta ve kaliteli üretim. ONDULINE HR güvenilir, uzun yıllardır bilinen ve geniş bir uygulama alanına sahip çatı kaplama çözümüdür.


ONDULINE HR sistemi uluslararası çevre ve sürdürülebilirlik standartlarını karşılama konusunda yüksek niteliklere sahiptir. Köpük(styropor,eps) malzemeden yapılmış kullanıma hazır, plaka halinde imal edilmiş yalıtım malzemesidir. ONLİNE SATIŞ SİTEMİZ AÇILMIŞTIR. E-Tahsilat E-TAHSİLAT EKRANI. EN KERESTECİLİK ÖDEME YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.


Aynı Gün Kargo ( 13:kadar alınan ürünler için geçerlidir. ) Bu Ürünün Kargo Ücreti 200. Kdv Dahil Havale ile 197. Kargo ücretleri ödeme ekranına geldiğinizde. En üstte gösterilmektedir. Yalıtım Malzeme Çeşitleri.


Bu baskı sayesinde levhaları diğer taklit veya benzer ürünlerden kolaylıkla ayırt edebilirsiniz. Vade Farksız Taksit - Yıl İşçilik Garantisi - Çatı Sektöründe 19. Yıl - En Uygun Fiyat Garantisi - Profesyonel Ekip - Doğru ve Hızlı Uygulama - 1. KİREMİT ALTI SU YALITIMI. TEMEL YALITIMI VE YALITIM KORUMA.


Onduline strafor

Su yalıtımının temel öğesi olan Bituline membranları, polyester veya cam tülü donatılı olarak, çeşitli polimerlerle modifiye edilen yüksek kaliteli bitümden, çeşitli kalınlıklarda ve gerektiğinde yüzeyine çeşitli kaplamalar uygulanarak üretilir ve bu nedenle her tip özel kullanım için en. STRAFOR , polistren taneciklerinin şişirilmesi ve kalıp sistemi ile kaynalması yöntemiyle üretilir. Mükemmel ısı yalıtım özelliği ile yapıların çatı, duvar ve bodrumlarında kullanıldığında, tüm yapıyı termos gibi sarar.


Kışın ısıtma, yazın soğutma giderlerini düşürerek işletme. Dağıtım Ağı Gelişmiş dağıtım ağımızla müşterilerimizin ihtiyacını en hızlı şekilde ulaştırmaktayız. Mukavemeti inşaatlık tahta ve pvc kalıp ürünlerine göre daha yüksek olmasından ötürü tercih edilen bir üründür. Ses yutuculuk değeri ortalama dB’dir. Küf ve mantar benzeri biyolojik etkilerden zarar görmez.


Onduline strafor

Mantolama paket sistemin içinde sıva yapıştırıcısı, strafor yapıştırıcısı, dübel, sıva filesi, köşebent, dekoratif sıva, boya, eps neopor bulunmaktadır. Membran özelliklilerini estetik bir şekilde ve ek maliyetlerden kurtararak kullanıcılara sunar. Elyaf levha ve özel bir reçine karışımı ile oluşur. ONDULINE XHR sistemi uluslararası çevre ve sürdürülebilirlik standartlarını karşılama konusunda yüksek niteliklere sahiptir.


Levhalar hafif olmaları sebebiyle kolayca çatıya çıkarılır ve uygulanır. Uygulama için levhanın istenilen boyutta kesilmesi için bir falçata, çivi ve çekiç yeterlidir. Create your website today. E sınıfı alev yürütmez özelliğe sahip çeşitli yoğunluk ve ebatlarda üretilmektedir.


Geliştirilen yeni oluk profili ile eğilme direnci daha da yüksektir. Satış fiyatları mcinsindendir. Söve üretimi yapan Stroline firmamızın ürün grupları arasında, iç ve dış cephe süslemeleri, yalı baskı ve mantolama malzemeleri yanında ahşap dokulu ve desenli söve ürünleri yer alır. Ekspande polistiren strafor hammaddesinin ekstrüzyon yolu ile sert levhalar şeklinde üretilen, ısı yalıtım değeri yüksek, suyu ve. ONDULİN ile ilgili merak ettiğiniz herşey HAYER ÇATI da ! Etiketleri ayırmak için boşluk kullanınız.


Daha sonraki yıllarda bu alanda üstün performans sergileyerek büyümüş ve şirketleşmiştir. Yapıtaş Çatı Kaplama San. Sabitlendikten sonra üzerine harç uygulanır ve kuruduktan sonra styropor Filesi çekilir. Kereste sarfiyatını azaltır, bu sayede toplam çatı maliyetinizi daha uygun bir fiyata. Boyalı Trapez : Trapez Levha:.


Konut içinde dengeli ısı dağılımı. Strafor Dübeli ile duvara sabitlenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar