15 Şubat 2016 Pazartesi

Grc cephe kaplama

Ağaooğlu İnşaat – Sait Paşa Apartmanı. Grc Fiberton Kent mobilyaları İstenen form ve boyutta üretilen cephe kaplamaları binaları özelleştirirken, binayı dış etkilerden korumaktadır. Dekoratif özelliklerinin yanı sıra binadaki çelik korozyonlarını önler ve yapıların ana taşıyıcı sistemlerini koruyarak binaların ömrünü uzatır.


AR) cam elyaflarından oluşan fiber beton, inşaatta pek. Bina Yapı yalıtım ve Eps elemanları sektöründe üretici ve uygulayıcı olarak yıllık tecrübeye sahiptir. GRC Fiberton, cephe sistemleri ile projelerinize değer katar. GRC ’nin sunduğu sonsuz çözümlerle uygulayabilirler.


Prekast ( GRC ) Çeşitleri. GRC (Glass Reinforced Cement Composites) cephe sistemlerinin betondan imal ancak hafif ve dayanıklı bir kaplama malzeme ihtiyacı ile doğmuş bir üründür. Fiyatlandırma GRC prekastların fiyatlaması yapılırken, temel yaklaşım malzemenin m² olarak açılımının belirlenmesidir. GRC dış cephe kaplama uygulamalarıyla öne çıkan prekast ürünlerini tercih ettiğinizde bir çok noktada ayrıcalıklara sahip olursunuz. Elde ettiğiniz bu avantajlar hem projenizi daha hızlı tamamlamanızı hemde maliyetlerinizi minimal düzeyde tutmanızı sağlar.


GRC beton, klasik betona göre yüksek performans değerlerine sahip özel bir beton türüdür. Bileşiminde silis kumu, beyaz çimento, su, kimyasal katkılar ve cam elyafı lifleri bulunur. A- GRC dekoratif cephe elemanları. Kolonlar, Sütun başlıkları ve kaideleri;.


TÜM IŞIKLAR GRC PROJELERİ IŞIKLAR SOSYAL. YESİ OLDUĞUMUZ KURULUŞLAR. GRC klasik betona göre çok daha yüksek performans değerlerine sahip özel bir beton türüdür.


Grc cephe kaplama

GRC Betonu son derece dayanıklı ve üstün fiziksel özelliklere sahiptir. Kamu kuruluşlarının, hastane okul ve önemli yapıların cephe kaplamaları 7- Uluslar arası ticarete ve turizme açık yerlerde ( limanlar, havaalanları, terminaller ) gibi mekânların cephe kaplamaları. Sanılanın aksine cephe hacmi düşük olması.


Dünya Cam Elyaf Beton Derneğince ömür biçilememiştir. Fiberglas Betonarme yapılara kolayca uygulabilmesi ve uzun ömürlü faydasağlaması açısından günümüzde yaygınca kullanılmaya başlanan dış cephe kaplama türüdür. GRC aynı zamanda ince duvar bölümleriüretiminede izin veren prekast beton daha yüksek gerilme gücü ile daha güçlü ve tercih edilir duruma gelmiştir. Cephelere doğal ve modern bir görüntünün verilmesi cephe kaplama malzemelerinin tercihindeki en önemli etkenlerden biridir. Montaj sistemindeki kolaylık.


Söz konusu projenin, bilgisayar ortamında teknik bilgi sahiplerince cephe kaplama imalatı açısından çözümlenerek gerekli teknik bilgilerin elde edildiği süreçtir. B’den fazla ses yalıtımı sağlayabilmektedir. FİYATLANDIRMA POLİTİKAMIZ GRC prekastların fiyatlaması yapılırken, temel yaklaşım malzemenin m² olarak açılımının belirlenmesidir.


GRC ’de su geçirgenliği çok düşüktür Alkaliye dayanıklı cam elyaf betona karıştırıldığında bariyer direncini arttırarak su geçirgenliğini ile kat oranında düşürecektir. GRC panelin birleşim yerlerinde ise silikonlama ile su sızmalarının önüne geçilmektedir. Bu teknolojik ürünler ve yeniliklerle birlikte, dış cephe kaplama alanında Dünyada yeni bir çığır açmış bulunmaktayız.


Fullform ürünlerimiz Dünya da ve Türkiye’de tartışmasız segmentindeki tek üründür. FİBERTON, yıla varan sektörel deneyimi, her biri alanında uzman mimar, mühendis, tekniker ve diğer çalışanları ile prekast sektörüne yön vermeye devam etmektedir. PREKAST CEPHE KAPLAMADA MODERN ÇİZGİLER. Son teknoloji ile hazırlanan bir beton türüdür. FİYATLANDIRMA GRC prekastların fiyatlaması yapılırken, temel yaklaşım malzemenin m² olarak açılımının belirlenmesidir.


Ayrıca GRC iyi bir akustik. Dış cephe kaplama malzemesi olarak kullanılan prekast su ve nemden ısı ve sese kadar yüksek bir izolasyon sağlayabilmektedir. Dünyanın En Hızlı GRC Üretim Teknolojisi.


Projeye Özel Kesitte Üretim. Cephe giydirme ve mimari hataların. Sanayi yapıların cephe kaplamaları. AR-cam elyafı ve polymer, GRCA tarafından onaylı üreticilerden temin. GRC prekast cephe fiyatlaması yapılırken, temel yaklaşım malzemenin m² olarak açılımının belirlenmesidir.


Bu doğrultuda misyonumuz Türk İnşaat Malzemeleri sektöründe GRC bilincini arttırmak, üretim, ürün ve hizmet kalitesini yükseltmektir. Işıklar Yapı Ürünleri tercih edildi. RD Precast markamızla precast GRC Takviyeli Beton cephe kaplamaları üretimi ve uygulaması yapmaktayız. GRC takviyeli beton, mimarlar tarafından hem özel hem kamu binalarında sıklıkla kullanılmaya başlanmıştır. Neden GRC Cam elyaf ve çimento bileşiminde olması, çatlamalara karşı daha dirençli olmasını sağlar, çatlama endeksi ile kat oranında azalır.


Grc cephe kaplama

Precast ingilizcede kullanılan ve türkçe’de karşılığı olmayan bir kelime. Tam olarak çevirisi ise şöyle yapılabilir, “ön-döküm”. Prefabrik Beton kaplama ve ürünleri kapsayan bir hizmet sunuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar