5 Şubat 2016 Cuma

Prefabrik kaplama

Prefabrik kaplama

HekimPanel ve HekimPor Teknolojileri ile her türlü çatı ve cephe kaplama detayları gerçekleştirilmektedir. Kompozit Kaplama Modül Ev. Sektörde hep ilkleri ve yenilikleri benimseyen, farklı tasarım ve yaratıcı projelerle, alternatif çözümlerle öncü olmayı, kalite ile fiyatı, teknik ile performansı, tecrübe ile güveni ve estetik anlayışını birarada tutmayı esas edindik.


Makro prefabrik binanın kurulacağı bölgenin iklim şartlarını (kar yükleri, rüzgâr hızlarını )ve depremsel koşullarını göze alarak standart malzeme seçimi yapmaktadır. Cephe kaplamalarında isteğe bağlı, ahşap desenli, taş, ve tuğla dokulu dekoratif uygulamalar yapılabilmektedir. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Birleşim elemanları ,tavan kaplaması, tavan izolasyonu ve çatı kaplama malzemesi), Dış ve iç kapıları, Pencereleri, Vasistasları ve Camlarının takılması.


Hekim Yapı iç ve dış cephe kaplama sistemlerinde kullanılan fibercement doğal çimento levhalar, çatı ve cephe panelleri, fibercement sandviç paneller, EPS. Hemen okumak için ziyaret edin. Dis cephe kaplama yapilacak. Sol kısımda metrekarelik bir mutfak, onun da yanında metrekarelik bir yatak odası vardır.


Galvaniz olmıyan sadece çatı makasları yağdan arıntırılıp çift kat epoxi esasalı boya ile boyanır. PVC kaplı pencereleri, ve met. ATI KAPLAMA : KAPLAMA : 50mm Galvaniz Tarpez Sac.


Tüm Detayları Göster Sepete Ekle Son Görüntüledikleriniz Son Seçtiğini Sil. Lider marka Karmo tasarım uzmanlarınca hazırladığı iki katlı dubleks prefabrik villa modellerini estetik mimarisi, ergonomik tasarımlarıyla uluslararası kalitede güvenle yaşayacağınız villa tarzında beğeninize sunuyor. Zemin ve duvar kaplama işleri (şap, seramik, fayans, halı vs.). Müşterilerimiz için istedikleri alana istedikleri metrekare’de prefabrik evler yapıp teslimatını yapıyoruz.


DIŞ DUVAR ( PRES PANEL SİSTEMLİ ) Dış Duvar. OSBüzeri 12mm alçıpan kaplama. Salonda ayrıca açık bir mutfak bulunmaktadır ve evde bulunan banyoda tuvalet de bulunmaktadır. Tüm dünyadaki mimari trendleri, yapı yönetmeliklerini ve müşteri fikirlerini dikkate alan firmamız prefabrik tek katlı konutlarda standart projeler oluşturduğu gibi müşteri odaklı çalışmasıyla isteğe bağlı projeler de hazırlamaktadır.


Taş kaplama ve taş evlerde eğer doğal bir görünüm, kuvvetli bir yalıtım ve istediğiniz tarza uygun, dokulu bir yüzey tasarımı arıyorsanız o halde taş kaplama dış cepheler tam da aradığınız seçenek olabilir. Taş evlerin doğallığını betonarme ya da prefabrik evlere taşıyan taş cephe kaplamaları pek çok farklı. Fiyatlarımız müşteri isteğine göre farklılık arz etmektedir.


Kumburgaz showroomumuzda da söve kaplama teknolojisini kullanarak villa görünümüne dönüştürülmüş olan bir birinden farklı büyükçekmece kumburgaz fuarımızda da görebilirsiniz. Benzer Dekorasyon Fikirleri. Ahşap kaplama prefabrik ev modelleri. Dış duvarları ahşap kaplama oldukça lüx prefabrik villa modelleri ve iç resimleri. Leva Yapı’nın sektöründe lider konumuna gelmesini sağlamıştır.


Prefabrik ev planları örnekleri. Karmo ev tasarım uzmanlarınca hazırladığı iki katlı dubleks prefabrik villa hazır ev modellerini ergonomik tasarımlarıyla beğeninize sunuyor. PREFABRİK EVLERİN FİYATLARI SAYFANIN AŞAĞISINDADIR. Tüm taşıyıcı sistem Rollform makinesinden.


Prefabrik kaplama

Kaplama Normal mekan mm kalınlığında Alçıpan Levha Islak mekan mm kalınlığında Alçıpan Levha. D zemin kaplamaları epoksi ofis ve toplantı masaları ile kaliteli. Zemin kaplama , zemin yalıtımı ve duvar kaplama işleri (şap,seramik,fayans,halı vs.) Binanın kurulması için gerekli resmi izinlerin alınması. Birleşimler kaynak kullanılmadan cıvata ve vida ile yapılmaktadır.


Aliminyum kompozit, cam dış cephe uygulamalarında havalimanları, hastaneler, AVM’ ler ve tüm inşaai alanlarda akkon kalitesi ile hizmetinizdeyiz. Dışarıdan yapılan kaplama dış etkilere karşı binaları korumaktadır. Dış Cephe Kaplama Nerelerde Yapılmaktadır? Dış cephe kaplamaları daha uzun ömürlüdür. Hem sağlamlığı hem uygun fiyatlara inşa edilebilmesi sebebi ile son zamanlarda prefabrik evler sıkça tercih edilmeye başlandı.


Prefabrik kaplama

Kaplama : mm kalınlığında çimentodan mamul yapı levhası. Bina zemin betonuna ankrajlarla ve çelik dübellerle tesbit edilmektedir. H sistemli özellik taşımakta olup opsiyonel olarak hem içte hem de dışta farklı kaplama seçenekleri uygulanabilmektedir. Dış kısımda ahşap desenli fuga, taş desen fuga, yalı baskı kaplama alternatifleri.


Web sitemizde çatı kaplama , izolasyon, levhalar,çatı kaplama ürünleri,oluklu, su depoları, mantolama, sandviç panel ve çatı kaplama malzemeleri bulunmaktadır. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Nakliye, Nakliye Sigortası ,Beton, Şap, Zemin Kaplama , Isıtma Tesisatı , Pis su Boruları ve Montaj Ekibin Yemek-Konaklama Masrafları Müşteriye Aittir.


Bu yazımızda sizlere dış cephe. Seramik Türleri Nelerdir? Tavan kaplama üzerine 80mm Camyünü şiltesi serilir.


Dünyanın tanıdığı Karmod prefabrik ev Ankara ilinin de yeni konut gözdesi oldu. Kış yaz kolayca iklimlendirilen konutlar ekstra enerji tasarrufu sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar