15 Şubat 2016 Pazartesi

Alüminyum levha üreticileri

Yenibosna’da ki fabrikanın kuruluşu ile birlikte ürün yelpazesini genişletmiştir. Gümüşova-Düzce tesislerinde: çeşitli alüminyum hurdasını ayrıştırıp, sınıflandırarak satışını ve yıllık bin ton kapasiteyle alaşımlı, alaşımsız külçe, yarım küre, piramit gibi. Taşıdığı üstün nitelikler ile modern insan yaşamının birçok alanında önemi giderek artan alüminyum dünyada olduğu gibi ülkemizde de otomotivden inşaata, beyaz eşyadan mobilyaya kadar birçok alanda kendini kabul ettirmiştir.


Her türlü bilgi, için aşağıdaki iletişim araçlarını kullanarak bize ulaşabilirsiniz. Leave A Comment Cancel reply. Ata Metal alüminyum levha saç disk külçe ingot rulo serit boru baskili desenli alüminyum levha disk imalat yapiyoruz. Rulo olarak üretilen malzemelerin müşteri talebine göre boy kesme hatlarımızda boy kesilmiş halidir. Havalandırma ve İzolasyon Grubu.


Osman Özen tarafından kurulmuştur. Organize Sanayi Bölgesi Demirciler San. Saf alüminyum yumuşak bir metaldir ancak alaşımları saf halinin ortalama katı kadar mukavemetlidir. Ağırlığı, çeliğin veya bakırın yaklaşık üçte biri kadardır. Firmamız, alüminyum yüzeylere uygulanan toz boyada dünyaca kabul gören kalite belgesi Qualicoat sahibidir.


Alüminyum levha üreticileri

RAL renklerine boyayabilmekteyiz. Alaşım, temper, kalınlık aralığı, genişlik aralığı, uzunluk ölçülerinin yer aldığı alüminyum levha özellikleridir. Tonajlı siparişlerde özel ebatlarda üretim yapılabilir.


Genç personeli, yüksek idealleri ve çalışma azmi ile kısa sürede alüminyum levha , çubuk profil çeşidi ve stokları ile alüminyum servis merkezi haline gelmiştir. Tüm bunlara ek olarak, alüminyum levha ürünlerine uygulanacak imalat, montaj ve geri kazanım pratikleri çelik saclar için bugün uygulanandan farklı olmadığından, bu değişiklik otomobil üreticisine ek bir yük de getirmemektedir. Levha üzerine film kaplanabilmektedir.


Alüminyum levha üreticileri

Merkez ve Üretim Tesisleri Sanayi Mahallesi Nazar Sk. TELMAKSAN, alüminyum ve alüminyum alaşımlı teller üretiminde uzmanlaşmıştır. KULLANIM ALANI: Ev aletleri, inşaat sanayi, kimyasal proses, mutfak eşyası, aydınlatma gereçleri, ambalaj sanayii, depolama techizatı, ısıtma soğutma havalandırma sanayi, radyatör imalatı, basınçlı kaplar, otomotiv sanayi, çatı kaplama, panel, mimari uygulamalar, deniz atmosferine maruz yapılarda yakıt ve yağ. Alüminyum Profil üretiminde 20.


ALÜMİNYUM SAC ÇETA DESEN Tüm ürünler. KDV tevkifatına tabi tutulmayacaktır. KDV Genel Tebliğinin değişiklik yaptığı, Seri No.


Kolaylıkla dövülebilir, makinede işlenebilir ve şekillendirilebilir. Dünyada çıkarılan boksitin 90’ı alüminyum üretiminde kullanılmaktadır ve boksit üretimi, alüminyum talebine paralel olarak artış göstermektedir. Genellikle endüstriyel uygulamalar için tercih edilen, mm ve üzeri kalınlıkları kapsayan, müşteri talepleri doğrultusunda standart ebatların dışında istenilen ölçülerde kesilerek piyasaya sunulabilen alüminyum levha alaşımlarıdır. Film kaplama tesisi işletmeye alınarak ahşap,mermer ve granit desenli profil ve levha kaplama uygulamalarına başlandı.


Alutechbond ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için e-posta listemize üye olun ! H1Aluminum Sheet Manufacturers, Factory, Suppliers From China, We are willing to give you the best suggestions on the designs of your orders in a professional way if you need. Aluminum Circle Plate Manufacturers, Factory, Suppliers From China, Seeing believes! We sincerely welcome the new customers abroad to set up business relationships and also expect to consolidate the relationships with the long-established customers. Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda istenilen ölçülerde kesilmektedir. A Titanyum Metal, Ankara nitelikli metaller sektörüne malzeme sağlamaktadır.


Alüminyum levha üreticileri

HHHHHtemperli 0. Levhalar arasına kâğıt konulabilmekte ve istek doğrultusunda yüzeylerine film kaplanabilmektedir. Politikamız Yunus Aluminyum San. Display-Çerçeve-Yönlendirme. Tİ, müşterilerinin tüm alüminyum profil ve levha ihtiyaçlarını standart kalıplar ve müşteri odaklı özel kalıplarıyla karşılayıp, günden güne gelişerek satış kapasitesini arttırmıştır. Tekli (Diamond), İkili (Düet), Beşli veya Baklava desen seçeneği.


Cephe Paneli , Hadveli Sandviç Panel, Ahdveli Sandviç Panel. En iyi kalite alüminyum levha güneybatı-aluminum. Polikarbonat levha sistemler cam ve akrilik gibi kaplama malzemelerine göre çok hafiftir. Hava boşluklu (oluklu polikarbon levha ) iç yapısı sayesinde çok iyi derecede ısı izolasyonu sağlamaktadır.


Soğuk bükülebilme özelliğinden ötürü mimaride dizayn kolaylığı sağlar. KOMPOZİT VE POLİKARBON LEVHA ;. Ekstrüzyondan çıkan profil soğutulur, soğuk germe işlemiş yapılır ve istenen boyda kesilir. Dolgu metali, ses sızdırmaz bir bağlantı oluşturan kılcal çekim ile derz içine çekilir.


Biz altın üreticileri ve renkli kaplama Fırçalanmış alüminyum sayfası Çin tedarikçileri vardır. Hisse senedi birçok ürün ile biz de kabul eder özellikleriyle küçük siparişler. Lütfen bizim Fabrikası ile kaliteli ürünler için online alışveriş serbest olması.


En yüksek kalite ve düşük fiyat emin olabilirsiniz. Bunlar genellikle ergitme sektörlerinde kullanılıyor. Alaşımlı alüminyum plaka ve levha ayrıca extrüzyon ürünlerde çözüm adresiniz. Bize Ulaşın Hakkımızda Ürünler Fabrika Belgeler Kariyer Üretim Merkez Ofis: Demirciler Sitesi, 9.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar