9 Şubat 2016 Salı

Ağır hizmet kablo kanalı

Normal hizmet yapısı sayesinde ağır hizmet tipi kanallara göre daha hafif ve daha ekonomik çözümler sunar. Bu bükme işlemi normal tip kablo kanallarından farklı olarak, yük taşıma kapasitesini arttırması için üretilmektedir. Fabrika Zeybek Elektrik A. Orta Gerilim Hücrelerinde 100. Delme işleminden sonra Roll- Form ile Büküm yapılmaktadır. Ebülten listemize üye olun!


Fuarlar, ürünler ve GERPAAS ile ilgili diğer tüm haberleri hemen almak için ebülten listemize katılın. Galvaniz Kaplama - TS914. Organize Sanayi Bölgesi 5. We are apologize for the inconvenience but you need to download more modern browser in order to be able to browse our page. All the cable trays are convenient for Mbolt and nut usage. Cable trays - kablo kanalı - kablo kanalları - kablo merdiveni - galvaniz kanal - kablo merdivenleri - kablo rafı - tel kablo kanalı - kablo tavası - kablo tavaları - buat - cable ladders - kablo taşıma.


Destek sistemler, kablo merdivenleri, ağır hizmet kablo kanalları , direk tipi kablo kanalları. Görsellerin büyük halleri için üzerlerine tıklayınız. Maksimum uzunlukta isteğe göre özel imalat. Merdiven tipi kablo kanalları uygulamaların daha yüksek ısılara eriştiği ve destek arasının daha uzun tutulabileceği durumlarda kullanılır.


Ağır hizmet kablo kanalı

Endüstriyel projelerde ve dikey uygulamalarda tercih edilir. Ardic Elektrik üretim tesislerinde kesintisiz üretim hattı teknolojisi olan ROLL FORMING üretim hatları ile hizmet verilmekte ,ayrıca prograsif olarak tasarlanan kalıpları ile kablo kanalı ve aksesuar ürünlerinde kaliteli ve seri üretim yakalanmaktadır. Askı Sistemleri (A) Tij ve Askı Köprülü Sistemler (B) Tij ile Kirişe Montaj Askı Sistemleri (C) Çift Tijli Askı Sistemleri (D) Tij ve Askı Kancalı Sistemler (E) Profil Konsollu Askı Sistemleri. KABLO KANALI İMALAT MAKİNESİ. I-U-L-C Destek ve Taşıma Sistemleri.


Desculpe-nos, mas este texto esta apenas disponível em Bulgarca, العربية, Russian, English y Türkçe. Kablo Kanalı ve Pano İmalat Hattı. Dairesel Pul Kesme Hattı. Alçıpan Profili İmalat Hattı.


Galaksi Elektrik - Elektronik - kablo kanalı , kablo merdiveni, galvanizli, daldırma, elektro galvanizli, daldırma galvanizli, döşeme kanalı , döşeme altı. Düşük maliyetli otomasyon. Hareketli kablo kanalları , kablolar , konnektörler, hortumlar, hidrolikler, pnömatikler, çelik parçalar. Z-Redüksiyon - İç-Dış Bükey Dönüşler h100.


Roll Forming yöntemiyle üretildiği için tek parça olarak metre uzunluğuna kadar üretilmektedir. Listeme Ekle Karşılaştır. PVC Kaplı Metal Spiral Ağır Hizmet Boruları.


Biz ABD ile NAPA, APW, BELL ve birçok büyük müşterileri ile işbirliği, Euorpe pazarı vb. Büyük miktarlarda kullanılan ağır hizmet tipi ısıyla daralan makaronlar ve endüstriyel (masa üstü) konveyör tipi ısıtıcılar. Kanal ve kapakları sac kalınlığı min.


Kablolar , kablo kanalları ile ekipmanlar arasında uygun kesitlerdeki kablo borusu ve spiral boru ( fleksibil ) ile taşınacaktır. Kroşe ve kablo bağı kombinasyonu, sahada kablo demetinin bakımını kolaylaştırır. Ağır - hizmet kroşeleri, bir kablo bağı ile birlikte kullanıldığında, sabit çaplı bir çok kelepçenin bulundurulma ihtiyacını ortadan kaldırarak tutulan stok miktarını ve maliyetleri düşürürken aynı zamanda montaj sürecini de basitleştirir. Standart metre boyunda üretilmektedir. Ağır Hizmet Rafı iletken değildir ve asla paslanmaz veya paslanmaz.


Tekne, Yat ve Marin Malzemeleri,tekneyatshop,Sintine Pompası, radar, sonar, balık bulucu, şişme bot, tekne merdiveni, tekne fırını, lomboz. Aşınmaya ve kesilmelere karşı son derece dayanıklı kauçuk kablo , yağ ve benzeri solventlere, atık sulara, oksijen, ozon ve zorlu hava koşullarına karşı son derece dayanıklıdır. Bir kablo tavasının formlu yapı olup olmadığını anlamak için dikkat edilmesi gereken bazı değerler vardır.


Tüm formlu yapılar ağır hizmet tipi dairesel kıvrımlara sahiptir. AC Servo Motor Sürücü ve Redüktörler. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Ağır hizmet kablo kanalı

Bu serideki kablo kanallarının özelliği mükemmel bir montaj sağlamasıdır. En ağır çalışma koşullarında bile değişmeyen performanslarıyla kontrol panelleri ve her tipteki güç panelleri için idealdir. Ancor marin ağır hizmet tipi kablo pabuçları ve akü terminalleri. H:DÖRTLÜ DÖNÜŞ ELEMANI.


Tesislerde ve binalarda dahili ortamlardaki kablo tesisatlarını taşımak iç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar