2 Şubat 2016 Salı

Corolla ses yalıtımı

C segmenti araçlarda en iyi ses yalıtımı olan araç hangisidir? Bu sınıfta ve fiyatlarda bir araçtan Mercedes kadar sessiz olmasını normal olarak beklemiyorum. Aracımın ses yalıtım konforunu nasıl arttırabilirim ? Bizi karoser içerisinde rahatsız eden dışarıdan gelen seslerden çok komple sacdan imal edilmiş olan karoserin yolda ilerlerken bir vibrasyona maruz kalması, ve bu vibrasyonun bir nebze gürültüye dönüşerek kabin içine yansımasıdır.


Ses yalıtımı konusunda klimadaki gürültü mevcutsa. Tam köylü kurnazlarına göre araba olmuş. Sonra da neden Jetta bu kadar çok satıyor denio.


ARAÇ SES YALITIM SİSTEMİ - Ziebart ZiebartTR. Unsubscribe from ZiebartTR? Profesyonel Yalıtım yaptırmak ne kadar fark etti? Montajı en fazla dakika sürüyor. Paketleme şahane, paketi açmak montajdan daha uzun sürdü :) Ürün kalitesi de oldukça güzel.


Advance yorumları, teknik özellikleri, yakıt tüketimi, fiyatı ve diğer detayları. Böylelikle modelin marka değeri ve aracın kullanımı daha sağlıklı olacaktır. Uygulaması oldukça basittir.


Oda kapı bölmeli ses yalıtımı hiç yok bu konu berbat denizi yosunlu ve ansızın taşlarla k. Sol en dolusu diye okudum bir kaç yerde hava yastığından , lpg ile tam uyumlu olduğundan bahsedilmiş. Başlığın konusu iç ses yalıtımı ama başka mevzular da konuşulunca şu linki. Touch yorumları, teknik özellikleri, yakıt tüketimi, fiyatı ve diğer detayları.


Alçı Plaka Bölme Duvar ve Duvar Giydirme Sistemlerinde dikey olarak uygulanan, askı sisteminden bağımsız Alçı Plaka tavanlarda yatay uygulanan taşıyıcı özel bir gövde tasarımı ile daha fazla ses yalıtımı sağlama özelliğine sahip profildir. Bayi bana istediğin marka LPG taktır garanti bozulmaz dediler taktırdıktan sonrada motor garantisi bozuldu dediler. Konfor özellikleri hiç arama zaten.


Bütün araçların boş modeli dolu piyasada bütçe ile alakalı donanım. Kimi insan vardır sonuçta aynı araba der bana o özellikler lazım değil ucuz olsun alır. Beklenti ses yalıtımı ise Japon’a hiç bulaşmamalı.


Corolla olarak diğer versiyonlarından ayrılıyor. Toyota Şoför Koltuğu Sorunu Ve Genel Ses Yalıtımı Sorunu Yıllarca farklı marka araç kullandım. Zaman içinde koltuk minderi kenarındaki sert çıkıntılar bacaklarımda şiddetli ağrı ve sürüşü etkileyecek derecede rahatsızlık oluşturdu. Ziebart Ses Yalıtım Sistemi bu gürültüyü marka ve modele bağlı olarak hem oranına kadar azaltır, hem de gövde altındaki tüm yüzeyleri yoldan gelen çamur, kum ve çakılın darbe ve aşındırmasına karşı mükemmel bir şekilde korur. Ayrıca verimli motoru ile düşük yakıt tüketimi de vaad ediyor.


Bizce bir karar verse iyi olacak. Ekstra ses yalıtımı ile sizi evinizde hissettirecek başka otomobille şimdiye kadar karşılaşmadınız. Aşırı konforu sayesinde ondan ayrılıp evinize bile gitmek istemeyeceksiniz.


TOYOTA COROLLA ile her yola çıkmak isteyeceksiniz. Gün geçtikçe güncellemeler gelecek ve yapılan işlemler farklı konularda detaylı şekilde anlatılacaktır :). Benim beğenmediğim nokta yol sesi oldu. Araç ciddi yol sesi alıyor, rüzgar sesinden beter. Aynı motor, aynı güç, aynı çizgiler aynı kötü ses yalıtımı muhtemelen.


Dış tasarımı zaten berbat ötesi Beğen Cevapla Toplam beğeni. Bumerang yıl önce Şikayet Et. Nesil hakkındaki son kullanıcı yorumlarını, değerlendirmeleri ve soru cevapları görün. Personel güler yüzlü hizmet kalitesi güzel bir otel hijyenik bir otel bayaram olmasına rağ. Japon temsilcisi aynı sınıfta yer almalarına rağmen farklı tarzlara hitap eden ve birbirini aratmayacak kadar iyi olan araçlar.


BENDE BAZI ARKADAŞLARA KATILIYORUM FORD GERÇKETEN KONFORLU VE KEYİF VERİCİ BİR SÜRÜŞÜ VAR AMA SES YALITIMI İYİ DEĞİL İÇERİYE ÇOK SES VERİYOR HONDA CIVIC YAKIT TÜKETİMİNDEN GERÇEKTEN İNSANI BEZDİRİR TOYOTA ÇOK HOŞ BİR. Süspansiyon sistemi, güçlendirilmiş ses yalıtımı ve güçlü yol tutuşunun yanında drive teknolojisine sahip verimli motorlar, arabanın güçlü. Aracın 5litrelik yakıt deposu hacmi ise kendisine 9km’lik bir menzil sağlamaktadır.


Ziebartta yaptırmıştım, türü var bir araç altı bir de komple uygulama. Kaliteli sessiz bir lastik bu. Motor izolasyonu olmadan bile bu şekilde bir gürültü azalması vardı sanırım. Kullanılacak malzemeye cep telefonunuzu sarın ve ne kadar sesi emdiğini test edin.


Sistemle akıllı araç ve motor start-up erişimi olağan tuşları unutabilirsin. Toyota’nın araçlarında Japon mühendisliğinin sihirli dokunuşlarına rastlamak mümkün. Unutmayalımki Toyota, D-4D ve Valvematic motorları ile dizel ve benzinli motorlar alanında çığır açan bir firma.


Birincisi ses yalıtımı çok kötü ikincisi verilen paraya göre özellikleri çok az. O yüzden şimdilik kendini ciddi olarak yenilemediği müddetçe bir daha asla almam. Otomobilin ses yalıtımı çok iyi yapılmış, araç yüksek hızlarda bile rüzgar gürültüsünün kabin içerisine girmesine izin vermiyor.


Test ettiğimiz süre içerisinde ortalama 8. Sayfa 3- yol sesi yalıtım sorunsalı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar