24 Şubat 2016 Çarşamba

Lamine temperli cam

E-Mail: Listeye ekle Listeden kaldır. Firmamızla ilgili yeniliklerden haberdar olmak için lütfen e-mail listemize kayıt olun. Fire oranına ve talep edilen miktara göre fiyatlar verilir.


Lamine temperli cam

Emniyet camının temperli veya lamine cam olması yaralanma risklerini azaltır. Tag: lamine cam ile temperli cam arasındaki fark. Resim çerçevelerinde kullanılan, ışığı yansıtmayan özel bir camdır. Standart cam üzerindeki parlak parıltıyı ortadan kaldırmak için camın iki yüzeyine de hafif asit uygulaması yapılmasıyla üretilir.


Cam hamurunda bulunabilen mikroskopik Nikel Sülfit partiküllerden dolayı tam temperli camlarda ani kırılma olasılığı mevcuttur. Bu riski azaltmak için tam temperli camlar istendiğinde ısı banyosu (heat soak) testinden geçirilerek bir ön elemeye tabi tutulabilirler. Pazarlama Grup Müdür Ebru Şapoğlu temperli cam ve güvenlik camı olan lamine camın farklarını anlatıyor.


Yatay hat üzerinde camın dış yüzeylerine basınç gerilimi, cam ortasına ise dolaylı bir çekme gerilimi kazandırmak için ısıtma ve soğutma aşamalarından geçerek son halini alır. Akvaryum kurulumunda düzcam yada ısıcam tercih edin! Camın emniyetini arttırmak amacıyla temperleme ve laminasyon işlemlerinden geçirilmiş halidir. PVB koyularak birleştirilmesi ile oluşturulan camdır. Lamine cam ise adet 2mm lik yada biri 1. Bu cam türü de güvenlik ve emniyet sınıfında yer alır.


Güvenlik endişesinin fazla olduğu yerlerde kullanılır. Emaye boyalı cam temperli veya ısıl işleme tabi tutularak güçlendirilmiş, bir tarafı mineral pigmentlerle kısmen veya tamamen kaplanmış. Isı ile güçlendirilmiş, bombeli ya da temperli camlardan lamine cam hazırlanabilmektedir. Firmamızca yapılan yada değişmesi istenilen düz tekcam ,ısıcam, lamine cam , temperli cam ,kumlama cam ,satine cam ,şeritli dekoratif satine cam ve her türlü ayna ve ayna kaplama işleri istenilen tasarım ve detaya uygun olarak imalatı yapılarak montajları tamamlanır. Cam ortasına ise dolaylı, çekme gerilimi kazandırmak için ısıtma soğutma aşamalarını içerir.


Lamine temperli cam

Cam , siz değerli müşterilerinin düz cam , renkli cam , lamine cam , ayna, dekoratif cam , boyalı cam , temperli cam ve birçok alandaki farklı cam ihtiyaçlarına yanıt vermek için sürekli yenilenen makine parkı ile gece gündüz en kaliteli ve en iyi hizmet için çalışmaktadır. Bu da sizin üstünüze doğru parçalanacak bir temperli camın size zarar vermeyeceğini gösterir. Bu cam eğer normal cam olsaydı yüzünüze doğru kırılacak olursa yüzünüz yaralanırdı. Kris Cam olarak bu tür lamine camların kesim ve diğer işlemlerini ( rodaj, delik vb.) yaptığımız gibi, müşterilerimizin isteklerine uygun her tür kalınlık, renk, akustik özellik, ısıtmalı özellikte, dijital baskılı, düz ya da bombe temperli lamine cam temin etmekteyiz. Camlar birleştirildikten sonra tek bir cam panel gibi görünür ve davranır.


Isıyla güçlendirilmiş veya temperli camlardan lamine cam üretilebilir. Kırılmaz cam olarak bilinse de aslında kırılan fakat dağılmayan camdır. Plaka haline getirilmiş iki plaka camın iki tarafında yapışkanlı bir folyo (p.v.b.) ile birleştirilmesi ile oluşur. Otomobil, otobüs ve kamyon gibi araçlarda lamine ön cam sürüş emniyeti açısından standart ve mecburidir.


Raylı taşımada ve denizcilikte de yaygın olarak kullanılmakta olup, standartları otomotiv. Cam basamaklar, tasarımın bütünlüğü açısından renkli cam kullanılarak yapılabilmekte ayrıca güvenlik açısından lamine ve temperli camlar kullanılmaktadır. Avrupa Temper, temperli cam , düz cam , renkli cam , lamine cam imalatı yapan üretici firmadır. Ender de olsa, cam hamurunda bazı üretim yöntemleri sonucunda ortaya çıkabilecek mikroskopik partiküllerden kaynaklanan spontan kırılma olasılığına karşı tam temperli camlar istendiğinde ısı banyosu (heat soaking) testinden geçirilerek bir ön elemeye tabi tutulabilirler.


Bu tarzda cam seçenekleri genel olarak, cam kapı ve cam cephe kullanımları şeklindedir. Temperli lamine cam 10mm 12mm Temperli Cam Ağırl. Lamineli temperli camlar çevresindeki insanlara tehlikeli değildir. Parçalanması anında kesici parçalar etrafa sıçramaz.


Bu yüzden hem insanlara hem de nesnelere zarar verme düzeyi oldukça düşüktür. Kayseri’de kurulan ve 25. Cam , dekoratif cam , buzlu cam , ayna perakende ve işçilikli satışı Spider cam cephe imalat ve montajı Her kalınlıkta cam ve aynanın (işleme sanatı) düz rodajlanması, bizote, formalı rodaj ve bizote, kanal, kumlama, boyama ve renklendirme, her çapta delik açma hizmetleri vermekteyiz. Kuyumcularda sürgü camlara sıklıkta rastlanır ve bu sürgü sistemi mesai saatlerinde çok fazla kullanır. Bundan dolayı sürgü camların kırılma ihtimali yüksektir.


Bu yüzden sürgü sistemlerinde kullanılan camların ya lamine yada temperli camlar kullanılır. Cam grubu ve dekoratif camların belirli bir ısıda bekletilerek ve sonrasında soğutularak yapılan işlemdir. Temperlenmiş camlar güvenlik camı olarak da kullanılmaktadır. Camsan firması hakkında kurumsal bilgiler, ürünler, temperli cam , referanslar, görsel galeri ve iletişim bilgileri yer alıyor. Cama bombe verebilmek için temperleme sırasında ısıl şok uygulanan cam , soğutulmadan önce belirli bir radüs (çap) oranında bükülür.


Bükülme ,soğutma aşamasıyla eş zamanlı olarak gerçekleştirilmektedir. Sipariú anında nakit ödeme iskonto veya Kredi kartına tek çekim iskonto. Camın ısı ve darbeye dayanıklı hale gelmesi istendiğinde Cam Temperleme denilen bir işlemden geçirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar