3 Şubat 2016 Çarşamba

Çimstone olympos

Kırılmaz, çizilmez, bozulmaz, ısıya dayanıklıdır. Beyaz Krem Zeytin Ahşap rengi gibi daha bir çok renk tonuna uyum sağlayabilir. BRETON firmasına ait ileri teknolojik süreçle üretilen kuvars esaslı kompoze taştır.


Olympos modeli estetik ve şık bir malzemedir. Kuvarsın bu sağlamlık büyüsünü kolayca bozamazsınız. Sağlamlık ve kaliteyi estetik ile buluşturan Çimstone , yeni mermer desenli serisi ile göz dolduruyor.


Zamansız ve kaliteli Çimstone tezgahların uygulamalarını gerçekleştiren Çimstone Bayisi KREA Granit. Zamansız,eskimeyecek mutfaklar için seçilen dizaynlar ve objeler bütünün anlayışına paralel olmalıdır. Mikro dizaynlardan makro dizayna ulaşılmalı,en ufak ayrıntıdan en büyük ayrıntıya kadar zamansızlık kavramı hissini kullanıcıya ve görenlere verebilmeli, kısacası çarpıcı ve bu duyguyu sürekli hissettirebilmelidir. Neden Seçmelisiniz Çimstone kuvars minerallerinin özelliği sayesinde yüksek aşınmaya, çizilmeye, darbeye, lekeye karşı oldukça dayanıklıdır.


Low maintenance, non-porous, stain resistant premium quartz surfaces. Not: Bu bölüm sadece telefonla siparişleriniz içindir, fiyat sormak veya herhangi bir talep için lütfen iletişim sayfamızı kullanın, aksi halde talebiniz dikkate alınmaz. OLYMPOS Ürün Açıklaması Çimstone , aşınma dayanımı yüksek, leke tutmayan, hijyenik ve sınırsız renk alternatifli özel bir yüzey kaplama malzemesidir. Mutfağınızın tezgahıyla dolabınızın ve zemininin bir uyum içinde olmasını mı istiyorsunuz, o halde Çimstone sizin markanız. Formunuz Başarıyla İletilmiştir.


Kuvars, Çimstone ’a eşsiz sağlamlık ve dayanıklılık kazandırır. Eski tezgahın sökülmesi, keşif, nakliye ve garantili montaj dahildir. Düz beyaz renkte olması nedeniyle her renge uyum sağlayabilmektedir. Tugay Yolu Caddesi No:Maltepe İSTANBUL.


Çimstone olympos

Son yılların en moda dekorasyon rengi olan gri ,evlerde,iş yerlerinde,cafelerde,restoranlarda,okullarda,hastanelerde ve daha bir çok yerde tema renk olarak kullanılıyor. Gri renk ile birlikte diğer dekorasyon öğeleri de gri renge uyum sağlayacak renklerden seçilerek sinerji dekorasyonda sinerji oluşturuluyor. It brings a classic appeal to living rooms and bathrooms, ensuring surfaces remain intact when in contact with liquids, foods and alkaline. Türkiye’nin büyük kuvars esaslı kompoze taş markası. Türkiye’de Ege Bölgesinde Aydın ili civarından tedariği sağlanmaktadır.


Mutfak Tezgahı Çimstone mu Belenco mu. Tezgah Fiyatları istanbul ve Kampanyalar. Tezgahlarınızı KREA Granit’den alırken,en şık Franke Cihazlarına en cazip fiyatlar ile sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken beğendiğiniz Çimstone ve Franke ürünlerini seçmek,gerisi KREA Granit ‘in kampanyaları ile çok kolay.


Çimstone olympos

Birbirinden farklı çimstone renkleri ile tarzınızı yansıtın! Not : Küçük ürün örnekleri ve görselleri sadece fikir vermek içindir. We supply and fit worktops in all areas of the UK. Zamanında ve güvenilir çalışma prensibiyle, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır. Müşteri odaklı bir firma olma sözünü müşterilerimize en iyi ürünleri, en iyi hizmetleri ve en iyi desteği sunarak tutmaktadır.


Her ne kadar başlığımız Çimstone ve granit tezgahların karşılaştırması olsa da çimstone ürünleri hem granit hem mermeritle karşılaştıracağız. Ne Çimstone Temizliği Çimstone ve Belenco’nun Granit Granit Kullanım Alanları Nelerdir Granit Nedir? Bir cevap yazın Cevabı iptal et. Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız. CyberChimps WordPress Themes.


Çimstone olympos

Anasayfa Ürünler Çimstone. Kompakt yapısı ile sıvı emmeyen Çimstone , bu özelliği sayesinde leke tutmaz, asit ve bazların etkilerine karşı yüksek dayanım gösterir. Bileşiminin 94’ü doğal maden ocaklarının artık malzemeleri ufalanarak elde edilir, böylelikle geri dönüşüme katkı sağlanır. Bileşiminde kullanılan bağlayıcıların kimyasal olarak etkisiz (inert) oluşu, insan sağlığıyla dosttur, herhangi bir allerjen oluşturmaz. Every production reflects the characteristics of the quartz used.


This may cause partial shade and texture alterations in the finished products. Belenco Renk Çeşitleri ve Fiyatlari Belenco, dünya standartlarında, üstün nitelikli, en moda, en şık kuvars yüzeylere hayat verir. MSTONE BELENCO COANTE İLETİŞİM ANA SAYFA.


Armağan evler mahallesi nisan cad. You can work with the entire area with the absence of the chopping board while slicing something in preparing your food. Adres : Organize Sanayi Sitesi 1. Mermer İmalatı ve Montaj İşleri.


Arcadia Çimstone 4Kromıt Çimstone 5Barents Çimstone 9Recife Çimstone 1Elvas Çimstone 8Lapaz Çimstone 3Lapland Çimstone. Mirat Çimstone 6Nevers Çimstone.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar