24 Haziran 2016 Cuma

Akrilik plaka üreticileri

Bunlardan en çok bilineni “pleksi”dir. Aslında bu isim Avrupa’lı bir üreticinin. Pleksi Levha (135x2cm). Sağlamlık , transparanlık ve kolay işlenebilirlik özellikleri ile akrilik levhalar makine imalat sektöründe , özellikle de değirmen , gıda , matbaa ve iş makinası üreticileri tarafından da işlerinin tamamlayıcısı parçalar olarak kullanılmaktadırlar.


Ekstrüde edilmiş akrilik , sıvı plastiğin, soğuyana kadar bastırarak baskı yapan merdanelerden geçirildiği bir işlem vasıtasıyla yapılır. Bu işlemle elde edilen tabakalar, dökme akrilikten daha yumuşaktır, daha kolay çizebilir. Yüksek ışık geçirgenliğine sahiptir. Normal cama oranla darbelere kat daha dayanıklıdır.


Kırılan parçaları keskin kenarlı değildir, yaralanmalara sebep olmaz. U-PVC Levhalar, PLAKALAR ,çubuklar, ve şeffaf levhalar, çarpmaya karşı dayanma kuvveti normal olan sert rigid malzemelere verilen isimdir. Elit Plaka ’yı Türkiye’de ilk üreten biziz ve yıldır da.


AR-GE ekibimize yeni ufuklar açmıştır. Masif yüzey uygulamaları için geliştirilen akrilik esaslı malzeme. Polivinil klorür esaslı malzeme. Reklam ve Dekorasyon Malzemeleri.


Acylic Renkler , Acrylic Kapak Modelleri ve Fiyatları için Lütfen Arayınız. Artemob Orman Ürünleri Ldt. DoorKa Kapak markası ile mobilyalar ve mutfak dolapları için kapak ve ahşap aksesuar üretimi , ithalatı, ihracatı ve satışı yapmaktadır. ASAŞ Aluminyum Kompozit plakalar. Sabic Lexan Oluklu Policarbonat Levhalar.


Extrüzyon yöntemiyle üretilen akrilik levhalardır. Monomer halindeki akriliğin moleküler yapısının değiştirilmesi sonucu çoklu hale gelmesiyle PMMA elde edilir. Dökme akriliğe göre ebat ve renk toleransları azdır. Saydam ve yarı saydam olabilir. Kolay işlenebilen, kesilebilen delinebilen, hafif bir yapısı olan bir termoplastiktir.


Uzun yıllar akrilik plaka üretimi yapan firmamız, yüksek kalitede akrilik plaka ithalatına başlamıştır. Tabela ve teşhir sektörleri için kristal parlaklığında, kolay formlanabilir, kıvrılabilir ve işlenebilir, – mm kalınlıklarında akrilik levhalar ithal etmekteyiz. Bu levhalar baskı ve lazerle işleme için en uygun. Polyester Levha - Polyester Plaka - Polyester Levhaları - Polyester Plaka İmalatları - Polyester Levha Yapımı - Polyester Levhalar - İevha Enleri - Levha Fiyat.


Bunu E-postayla Gönder BlogThis! Fiyatlardan çok kalitesine odaklanmanız gereken mutfak ve banyo tezgahları için mimarlar, tasarımcılar ve üreticiler akrilik ve corian tezgahları öneriyor. Franke ve Dominox markalar sektörün en iyileri olarak gösterilirken tezgah fiyatları da bu markaların ışığında belirleniyor.


LİDER AKRİLİK HABERLER TÜMÜ. Sipariş talepleriniz için web sitemizdeki formu doldurmanız yeterlidir. Ayrıca üretimlerinde de hatrı sayılır bir enerji kullanımı gerekmektedir.


Bir çok üretici sıcak yüzeylerle akrilik tezgahların doğrudan temasını tavsiye etmezler. Akrilik Display Uzmanları. Alman kimyager Otto Röhm, PLEXIGLAS patentini ve isim haklarını aldı.


Poliyap, “Plastik Kimya Sanayi Ticaret Ltd. Polakril 1akrilik (PMMA) solid surface yüzey. GPPS LEVHA ÜRETİMİ BAŞLAMIŞTIR ! Parlaklığı, mükemmel iyi ışık geçirgenliği, hafiflik ve kırılmaya karşı direnci polistiren levhaların bazı özellikleridir. Bizimle hemen iletişime geçmek için tıklayın.


Polimer, “küçük moleküllerden oluşan bir zincirli molekül” olarak tanımlanabilir. Bu özellikleri sebebiyle duş tekneleri, paneller, küvetler ve diğer banyo malzemelerinde genellikle akrilik plakalar ve levhalar. Fason lazer üreticileri pleksiglas ürününü kişiye özel çalışmlarda ve dekorasyon çalışmalarında sıklıkla kullanmaktadır. Duvar kaplama ürünleri arasında çıkış yapan bir malzeme olan akrilik duvar kaplama doğal taş ve ahşap,duvar kağıdı gibi duvar kaplama ürünlerinin tahtını sallayacağa benziyor.


Ctp Polyester Levha Plaka imalatları. Akroliğin ositlenmesi sonucunda meydana gelen, keskin bir kokuya sahip ve de renksiz olan bir tür asittir. Ambara Teslim (istanbul dışı) Proje Desteği yıllık deneyimli mimar ve mühendis kadromuz. Cam ve akrilik gibi kaplama malzemelerine göre çok hafiftir.


Akrilik plaka üreticileri

Soğuk bükülebilme özelliğinden ötürü mimaride dizayn kolaylığı sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar