13 Haziran 2016 Pazartesi

Asansör kapısı

Asansörlerde kullanılmak üzere üretilen kapı sistemleridir. Asansör Otomatik Kapıları , Kabin Kapıları İmalatı. Yarı otomatik asansör kapıları elle açılan tiptedir. KABİNLER Zengin kabin çeşitlerimiz, yolcu kabinleri, yük kabinleri, panoramik kabinler, uzun ömürlü, kullanışlı, ergonomik, şık ve estetik tasarım.


Asansör kapısı

Katlanır asansör kapısı , lir pompası, diktatör gibi diğer ürünlerimizin detaylarına ulaşın. Siz müşterilerimize ürünlerimizi süratle ulaştırmak hedefiyle konusunda daha uzmanlaşmış, üretim unsurlarını hedefe yönelik çeşitlerini azaltarak en iyisini üretmek ilkesi ile asansör kapısı , kabini, ağırlık şasesi ve konsol üretimine yönelmiştir. Müşterilerimizden almış olduğumuz beğeni ve destekle her yıl. Asansöre dair tüm üretilebilecek parça ve kompanentlerin Geliştirilmesi Test edilmesi için Projelerin hazırlanması ve yürütülmesi.


SEM KAPI yıllık deneyim ile. ONPT-Polyurethane Buffer. KABİNSAN ASANSÖR çalışmalarına modern tesisiyle devam etmektedir.


Otomatik asansör kat ve kabin kapıları , çeşitli ebatlarda asansör kuyusu ölçülerine göre imal edilmektedir. Bastığı yerde kalite arayanlara, birbirinden farklı çeşitler sunuyoruz. Fabredoor Kabin Kapı Sistemleri. Deney sırasında bu kriterler için gerekli olan ölçme aletleri sağlanır ve test sonucunda bu kriterler için elde edilen süreler deney raporunda belirtilir. AHMET ASANSÖR olarak 16.


Projelerinize Özel Desen ve Renklerde Paslanmaz Çelik Üretimi Siyah, Ayna, Sarı, Nokta, Süper Ayna, Deri, Kare, Bakır, Renkli ve daha pek çok desen seçeneği ile dekoratif paslanmaz çelik ihtiyaçlarınız için biz hazırız. Asansörcüler için elektro statik toz boyama fabrikası. Askapısan, kaliteyi her geçen gün yükseltmektedir. Casadoor markası ile otomatik kapı , kabin ve komponent üretimi yapar.


GMV hidrolik ve Savera ray çözümleri ile asansör sektörüne hizmet vermektedir. Günümüzde asansörler hayatı kolaylaştıran etkenlerin başında gelir. Yüksek katlı binalarda gideceğimiz kata çıkmayı ve inmeyi kolaylaştıran asansörler güvenilir yapıları ile de ön planda yer alır.


Kapıda kart okuma sistemleriyle elektronik tasarımlar kolayca yapılabilir. Elektrik kesintisi anında acil durum özelliğine sahiptir. Giriş kapıları ve döşeme kapakları anahtarlı kilitlerle donatılmalıdır. Bu kilitler makara dairesi içinden anahtarsız açılabilmelidir.


Sancaktepe – İSTANBUL: Depo: Çamlık Mahallesi, Başak Sokak, Fırat Sitesi, No. D Animasyona ait tüm aşamalar KN YAPIM tarafından yürütülmüştür. Otomatik kapı ,fotoselli kapı ,hangar kapısı ,bariyer,bina giriş kapısı ,apartman giriş kapısı ,döner kapı ,site giriş kapısı ,villa kapısı ,turnike,endüstistiriyel kap. Otomatik kapı geçiş sistemleri ve asansör kapıları sektöründe kalite ve memnuniyetine dayanan önde gelen ulusal bir şirket olmak.


ONURAS ASANSÖR otomatik asansör kapı sistemlerine devretmiştir. Oraya karga burnu veya kalın izole edilmiş bir kablo sokarak kısa devre yapın. Sonra asansör içinden aşağı veya yukarı katın düğmesine basarak hareket ettirin. Ama bu işi kendi başınıza yapmayın çok tehlikelidir. Modern ve gelişmiş teknolojiyle üretilmiş ürün gruplarımızdan talep edeceğiniz ürünler için en uygun teklif sunuyoruz.


Asansör kapısı

Bursa asansör kabinlerinin her katta durması gerektiğinden kapıya ihtiyaçları vardır. Bu kapılar , el ile açılan, yarı otomatik, elle açılan ve kapanan, tam otomatik olmak üzere türlere ayrılırlar. Montaj ve servis sonrası hizmetlerimiz ile müşterilerimize akılcı, kaliteli ve ekonomik çözümler sunmaktayız. Armin asansör olarak panel, panel ve merkezi kapıların yangın testleri başarı ile sonuçlanmıştır.


ESP asansör üretimin her noktasında ve üretim sonrasında teknik olarak destek vermeye çok fazla özen göstererek müşteri memnuniyeti her zaman ön planda tutmaktadır. Kabin içinde yerden (– 90) metre yüksekliğinde tutunma bandı ve asansör kapıları otomatik ve fotoselli olmalıdır. OTOMATİK KABİN VE KAT KAPILARI.


KATLANABİLİR KABİN KAPISI. Bize Ulaşın Adınız (gerekli) Epostanız (gerekli) Konu. Kapı kontrol ve asansör ana kumanda panosu özel olarak yazılım yüklenir.


Yapı içerisinde yangın vs herhangi bir durum olması durumunda asansöre binen itfayeci vs. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Tam Otomatik Teleskopik veya Merkezden Açılan kat kapı seçenekleri, ( asansör kuyusunun genişliği uygun olmadığı durumlarda manüel kapıda kullanılabilir) Tam Otomatik Teleskopik veya Merkezden Açılan kabin kapısı seçenekleri, ( asansör kuyusunun genişliği uygun olmadığı durumlarda katlanabilir tip kapıda kullanılabilir). Her türlü halde, güvenlik için, kapı tam kapanmadan ve sürgülü emniyet sağlanmadan kabin hareket etmemeli, aynı zamanda, kabinin bulunmadığı durakta kat kapısı açılmamalıdır.


Böyle durumlar için sivri cisimler kullanmak çeliğe zarar verebilmektedir. Bu yüzden sivri cisimler kullanırken mümkün olduğunca dikkat etmeniz gerekmektedir. Etiket Arşivi : asansör kapısı çizimi.


Akordiyon kepenkler asansör kapıların girişlerinde , pencere önlerinde , bahçe katı girişlerinde , balkon kapılarında , dükkan girişlerinde , otopark girişlerinde,garaj kapılarında,market girişlerinde genellikle sebze ve meyve reyonların kapanmasında , gemi ve yatlarda kapı ve bölmelerde kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar