27 Haziran 2016 Pazartesi

Otomatik kapı fotoseli

Günümüz dünyasında güvenliğin birçok alanda önem kazanması sonrası emniyet, fotoseli ve manyetik dedektör bağlantısı ile sağlanmaktadır. Sistemin ismi otomatik kayar kapı olmakla birlikte, kapıya yaklaşan kişilerin algılanmasını sağlayan infrared veya mikrodalga radarlar, halk arasında fotosel olarak bilindiğinden, fotoselli kapı ismi değişmez bir şekilde kelime haznemize yerleşmiş durumdadır. Detaylar için tıklayınız. Boy fotoselleri , emniyet fotosellerine göre daha fazla alan tarayacağı için özellikle otomatik kapı uygulamaları için kullanımı daha fazla önem kazanmıştır. Otomatik kapı bir diğer ismi fotoselli kapı da denmektedir.


Otomatik kapı fotoseli

Uzun mesafeli bir cisim algılama sensörüdür. ZELLİKLER: Bariyer sistemlerinde kullanılan bu sensör karşılıklı kullanım için tasarlanmış olup uzun mesafelerdeki çalışmalar için idealdir. Bir fotosel vasıtasıyla kapı açılıp kapanmaktadır. AVM ,Otel yada kamusal mekanlar için profesyonel çözüm ve uygulamalar. Fotoselli Kapılar tercih edilirler.


Bu sayede açık kalan otomatik kapıları veya sensör arasında bulunan cismin tespiti kolayca tespit edilmektedir. Emniyet fotoseli standarttır. Algılama Mesafesi Maksimum metre. Kontak Yapısı Solid State.


OTOMATİK FOTOSEL CAM KAPI. Herşeyi ile dört dörtlük ! Uzaktan kumandalı ve sensörlü araç giriş kontrol ve kapı çözümleri. Tüm otomatik kapı kontrol ünitesi ürünlerimizde kampanya başlamıştır. Güvenlik donanımlı fotoselli kayar kapılar kapı kanatları kapanırken bir engelle karşılaşıldığında sıkışmayı önlemek için otomatik olarak tekrar açılır. Kapı geçişlerinde insanı algılar ve kendiliğinden açılır.


Pek çok değişik formda bulunabilirler. Jokerdoor firması, otomatik kapı , otomatik kepenk, otomatik döner kapı , fotoselli kapı , seksiyonel kapı imalat ve montajında profesyonel çözümler sunar. Elektronik kart, motor, radar, konum anahtarı, alüminyum mekanizma gövdesi ve yan kapaklar, kayış, sonlandırıcı, kaydırıcı ve fotosel kiti. Genellikle otomatik kapı olarak da bilinir. SOMFY bahçe ve garaj kapıları.


Kollu Bariyer Bize Ulaşın. Seksiyonel Kapılar Bize Ulaşın. Diğerleri ise dairesel yana kayar, teleskobik, döner kapı sistemleridir. En hesaplı olanı yana kayardır.


Sepete Ekle Mosel Roxy 1Nm Kepenk Panjur Tüp Motoru. TL 8TL (36) Powertech 100. KOMİLİ KG FOTOSELİ SENSÖRLÜ HAREKETLİ 21CM HAVLU ÜCRETSİZ KARGO. TL (1) ekintemizlik 100. Kapanma sırasında maksimum güvenliği sağlayan ek emniyet fotoseli.


Otomatik kapı fotoseli

Kartlı geçiş, dokunmatik buton, bilgisayar kontrolü, apartman. Fotodirençler ile fotosel sistemini ortaya çıkarmaktadır. Yaygın servis ağı ile otomatik kapı ve bariyer sistemlerinde hizmet vermektedir.


Kurumsallıktan ödün vermeyen Meva Otomasyon siz değerli müşterilerimizin tüm isteklerini eksiksiz, kısa sürede ve en uygun fiyatlarla yerine getiriyor, gelecekte doğabilecek aksaklıklara karşı garanti kapsamına alıyor, garanti süresi dahilinde de tüm ürünlerimize en kısa sürede müdehale ediyoruz. Yani otomatik (yana) kayar kapı. Biz bunu daha da resmileştirerek, “yana kayar fotoselli kapı ” terimini kullanmayı tercih ettik. Csd 1Foteselli Kapı Mekanizma.


Remco radarlı otomatik kapı sistemleri sessiz çalışabilen, güçlü, stabil özellikde, kolay montaj edilebilen tek ve çift kanatlı seçenekleri olan remco radarlı kapı , mikro işlemci kontrollü, fırçasız motorlu remco uzun ömürlü fotoselli kapı sistemleri. Bizimle herşey gerektiği gibi. Günümüzde algılama sistemi mikrodalga ve kızılötesi frekanslarla çalışmaktadır. Asansör makaralı swiç,Asansör otomatik kat kapısı ,Asansör Konsolları,Asansörün tüm yedek parçalarını online olarak hizli bir şekilde almak,Kaliteli Asansör malzemelerini ucuza Almak.


LCD ekranlı konum anahtarı. Yan tarafa doğru otomatik olarak açılan, tek sürgülü olabildiği gibi çift sürgülü de olabilen fotoseli kapılar , üst tarafında bulunan sensörler aracılığıyla, hareketi algılar algılamaz açılmaktadır. Nice Reflektörlü fotosel stoklarimizda mevcuttur.


Nice inti kumanda stoklarimizda mevcuttur. Alarm Acil Açılma Kart Sistemi,. Adını kapının üzerindeki fotoselden alan bu sistem kapıya yaklaştığınız anda sizi algılar ve kapı otomatik olarak açılır.


Estetik açıdan da güzel olan bu kapılar oldukça da güvenli kapılardır. Radarlo kapı sistemleri ile bu sorun ortadan kaldırıldığı için yalıtım konusunda önemli bir tasarruf elde edilmiş olur. Elle Serbest Bırakma 4-5-6-7.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar