8 Haziran 2016 Çarşamba

Kayan kapı modelleri

Mutfak, evebeyn banyo, ofis gibi yaşam alanlarında dar ve kullanım alanı az ortamların rahatlatılması için yani yer kazanmak için uygun çözümdür. Günümüzde mekanlarda, ofislerde ve büyük kurumlarda kullanılan kayar kapılar , popülerliklerini oldukça arttırmış durumdadır. Bu kaliteli kayar kapı modelleri aynı zamanda oldukça kaliteli malzeme yapıları ile de temizlenmeye de gerek duymaz. En çok kullanılan bu kayar kapı modelleri , fiyat konusunda da çok iyi diyebiliriz.


Kullanılacak malzeme ve kapının boyutuna göre kayar kapı fiyatları değişmektedir. GEZE işlevsel, görsel olarak öne çıkan ve yüklenmelere dayanıklı manüel sürme kayar kapı sistemleri için birbirinden farklı çözümler. Düşük gerilimli bir motor ve duvara yerleştirilmiş kumanda paneli aracılığıyla açılan otomatik modeli veya ankastre kol sistemi ile manüel modeli mevcuttur. Kayar kapı modelleri ahşap mobilya, kalın cam ve ayna gibi yapılar ile kullanılabilmektedir.


Bana kalırsa iç, dış gösterme aynaları kullanabilirsiniz ki, bu şekilde sizlere ayna görevi de yapmış olurlar. Ahşap sürgülü kapı modelleri arasında öncü firmalar da bulunmaktadır. Bu firmalar ile iletişime geçerek sipariş vereceğiniz ahşap sürgülü kapıların özellikleri hakkında detaylı bilgiler alabilir ve evinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Evlerimizin giriş kapısından yada oda kapılarına kadar farklı yerlerde tercih edilmeye başladı. Dekorasyon ve tasarım harikaları.


Genel sürgülü kapı uygulaması ile yukarıdan bir mekanizma ile asılarak iki yönlü ya da tek yönlü kayması sağlanan düzenekler içeren bu kapılar son zamanların en güzel kapı modelleri arasındadır. Ayrıca seçeceğiniz sürgülü ahşap kapılar için farklı malzemeler de bulabilirsiniz. Adım Modeller : Teleskopik yana kayar kapı : Büyük sitelerde, askeri alanlarda ve fabrika bahçelerinde en çok tercih edilen otomatik kapı sistemlerdir. Zeminde ray üzerinde otomatik hareket eden kapı , fotoselli sistemlerle hazırlanabilmektedir. Motor gücü, kapının ağırlığına göredir.


Van Kayar Kapılar Firması Van kayar kapı firması alanında uzman kadromuzla en kaliteli hizmeti en kısa sürede veriyoruz. Kapı , iç tasarımın vazgeçilmez ögeleri arasında yer almasının yanı sıra sağladığı ısı ve ses yalıtımı ile konforlu bir yaşam alanına kavuşmanızı da sağlar. Mobilya kategorisinin altında yer alan oda kapı modelleri ile evinizin görünümünü kolayca daha şık hale getirebilirsiniz.


Kapı Modelleri mizle tüm çalışma ve yaşam alanlarımızda aramış oldugunuz tasarım,ve kaliteye ulaşmak istermisiniz? Yana Kayar Kapı Modelleri. Dorma ve Kaba artık dormakaba olarak karşınızda. Paslanmaz ferforje duvar korkulukları ve tüm ürünlerimiz firmamız tarafından garan.


Kapı modelleri farklı malzemelerin üzerine uygulanabilir. Ağırlıkla melamin ya da MDF panel üzerine uygulanır. Hafif, pratik ve ekonomik bir tercihtir. Aynı zamanda seri imalata uygun olduğu için kolayca temin edilebilir ve kolay monte edilebilir.


Asya Metal Ferforje, Garaj kapıları , yana kayar kapılar , otomatik kapılar , otomatik bahçe kapıları , yana kayar ferforje kapı imalat, uygulama ve satışı yapmaktadır. Ferforje yana kayar kapı fiyatları, seçenekleri ve modelleri için lütfen iletişme geçiniz. Tag Archives: kayan cam kapılar. Cam Kapı Modelleri Oct.


Genelde kurumsal yapılar için kullanılan cam kapılar Şirketler için eşsiz bi seçenek haline gelmiştir. Bu nedenle kayar kapı modeli tercih edebilir ve daha zarif bir yatak odasına sahip olabilirsiniz. Otomatik Kapı Motoru ağırlık ve kapasiteye göre seçilir. Zemin kat odaları bahçeye veya terasa açmak için sürgülü kapı modelleri , akordiyon kapı modelleri tercih edilebilir. Kapı Modelleri gayet tabi müşterisine albenisini kazandırmak için renk çeşitliği ve moderl çeşitliğini arttımak için çalışacaktır.


Kayan kapı modelleri

Konut Tipi Garaj Kapıları Fiyat Listesi. Endüstriyel Kapı Fiyat Listesi. Seksiyonel Kapı Motorları Fiyat Listesi. Kontrol Üniteleri Fiyat Listesi. Dairesel Kapı Fiyat Listesi.


Bariyer Sistemleri Fiyat Listesi. Adana Kayar Kapılar aramalarında sizlere en iyi hizmeti sunuyoruz. Adana kayar kapı firması alanında uzman kadromuzla en kaliteli hizmeti en kısa sürede veriyoruz.


Sürgülü kapı modelleri artık geniş ve ferah salonlarımızda da sürgülü kapı tercihleri farklı modeller ile bizlerin beğenisini kazanmakta. Personel geçiş kapısı uygulanabilir. Kapı kapandığında EPDM fitillerle yan izolasyon sağlanır.


Panel karakteristikleri değişkendir. Kapı altlarında fırça fitil vardır. Uygulaması kolay ve çözüm odaklı sonuçlar için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Nice markasının bahçe kapısı grubu ve yana kayar kapı motoru grupları arasında bulunan Nice Run 4HS modeli , yana kayar kapınız diğer motorlara göre daha hızlı açılıp kapanma özelliğine sahiptir.


Kayan kapı modelleri

FOTOSELLİ YANA AÇILIR CAM KAPI SİSTEMLERİ. Tek kanat otomatik kapılar , çift kanat otomatik kapılar ve teleskopik kapılar olmak üzere modelleri vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar