13 Haziran 2016 Pazartesi

Kenetli sac

PREFA ve RHEINZINK Çatı Sistemleri, Çift kenetli sistemler, çinkoya özgü burgulu birleşimler ve klasik kenet sistemler için ileri bir aşamadır. PREFA çatı kaplama ‘Boğa gibi güçlü çatı’ sloganını boşuna hak etmiyor. Jouanel kenet makineleri ve sac büküm cakaları ile gerçekleştirilen eğitim sonunda, eğitimi. Alüminyum veya boyalı galvanizli sac malzemelerden, boyuna eksiz üretimi yapılan kenetli çatı profilleri, ısı-ses ve yangın yalıtımı desteğiyle Timaş’ın projelendirme ve uygulama çatısı altında yer almaktadır.


Seçkin Teras Kapatma Örnekleri AnkaraTerasKapatma. Dekoratif Sundurma Modelleri AnkaraTerasKapatma. Alçıpan Dekorlu Teras AnkaraTerasKapatma. Rulo Genişliği: 40 5mm. Sodyum Klorür) solüsyonuna tabi tutulan sacın tuza dayanıklılığı ASTM B1standardına uygundur.


Yıllardan beri yapılarda kullanılmakta olan bakır, kenetli olarak da eski bir tarihe sahiptir. Birçok tarihi eserlerde bakır kenet sistem uygulaması görmekteyiz. BOYALI GALVANİZ SAC KENET.


Kenetli sac

Boyalı galvaniz sac ülkemizde yapılarda yirmi yıldan beri kullanılmaktadır. Metal kenet sistem olarak da son on üç yıldır. Web Sitemiz Yeni Arayüzüyle Hizmetinizde. KENETSAC iç ve Dış Ticaret firması, kenetli metal çatı ve cephe kaplama sektöründe uzun yıllar boyunca elde etmiş olduğu tecrübe ve birikim ile projelerinizde en önemli çözüm ortağınız olmayı hedeflemektedir.


Kategorilere Göre Referanslarımız. Kenet Sac Panel Sistemleri. TAHA AKGÜL SPOR KOMPLEKSİ SAMANDIRA. Bu tür sistemlerde herhangi bir eleman x- bir sistemin diğer elemanlarıyla kenetlidir. CE sertifikalıdır patentlidir.


Kenetli sac

Taklit edilmesi ve izinsiz kullanılması halinde yasal işlem uygulanacaktır. Detaylı proje çözümlerinde ve genellikle sıra dışı projelerde ön plana çıkmaktayız. Gizlilik ve Çerezler: Bu sitede çerez kullanılmaktadır. Bu web sitesini kullanmaya devam ederek bunların kullanımını kabul edersiniz.


Delta Boyalı Saç Yapı Elemanları İmalat San. Kuwait destek terminal inşaatı kenetli çatı kaplama işlerini DELTA yüklendi. Fabrika ortamında üretilip maksimum 12m. Trapez kesitli boyalı galvaniz sac levha.


Kenetli sac

Bina içinde oluşan buharın izolasyon katmanına geçmesini engeller. Birçok metal malzeme ile uygulaması yapılabilen çatı sistemleri, tasarımcılara hafif, modern çizgilere sahip ve uzun ömürlü bir çatı sistemi olanağı tanır. Galvaniz sactan formlandırılan ‘’Z’’ profiller.


Boyalı sac , alüminyum, titanyumlu çinko ve bakır sistemler ile gerçekleştirilebilen metal çatı uygulamaları farklı uygulama tekniklerine sahiptir. ETİMESGUT HÜKÜMET KONAĞI. Himtes kendinden flanşlı hava kanallarımız TSE belgeli sacdan yüksek mukavemetli ve sızdırmaz olarak imal edilir.


CKS tiplerinde sacın sıkıştırılması üst çenenin sıkma kolu vasıtasıyla kolayca sağlanır. Bu tiplerde sac kalınlığına göre herhangi bir ayar gerekmez. CKL tiplerinde üst çene ayakla hareket ettirilerek kilitlenebildiğinden serbest kalan ellerle kontrollü çalışma sağlanmıştır. Uzun ömürlülük Boyalı sac , paslanmazlık garantisi sunar. Bina ömrü ile doğru orantılı kullanım ömrü ve her türlü ortam şartlarına uygun boya tipi tercihi, uzun ömürlülük.


En kesitindeki iki adet mm yüksekligindeki hadveler, trapezin atalet momentini arttırmakta, dolayısıyla trapezi düz kenet trapezlere göre daha mukavim kılmaktadır. Düz kenet levhaları şantiyede mobil makinalar ile üretilir. Bu sistem detaylı ve düşük eğimli çatılarda sorunsuz çözümler sunar. Son teknoloji kenetli metal çatı kaplama makinamız ile şimdi sizlere daha da kaliteli ve ekonmoik olarak hizmet vermeye devam ediyoruz.


Boyalı sac ve alüminyum malzemenin yüksek kalitesi ve güvenilirliği ile yıllarca kullanılacak bakım. Alüminyum veya boyalı galvaniz sac malzemelerden boyuna saçaktan mahyaya eksiz üretimi yapılan kenet çatı profilleri, ısı-ses ve yangın yalıtımı desteğiyle Timaş projelendirme, uygulama çatısı altında. Mer-ay Aluminyum İnşaat ve Sanayi Tic. Tüm metal imalatlarınız için bize ulaşabilirsiniz. Sizlerle Beraber Büyüyoruz Olsan Çatı Kaplama Sistemleri.


Panelsan Çatı ve Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret A. Türkiye’de inşaat sektörünün önemini kavrayan genç girişimciler tarafından bütünü yerli sermaye ile Ankara Polatlı Organize Sanayi Bölgesinde kurulmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar