22 Haziran 2016 Çarşamba

Otomatik kepenk kapı

Günümüzde, otomatik kepenk sektöründe çalışan firmalar için, kaliteli hizmet ve servis sunuyor olması çok önemli. Servis ağında otomatik kapı , seksiyonel kapı , fotoselli kapı , otomatik kepenk , hızlı pvc kapı , yangın kapıları ve otomatik geçiş sistemleri bulunmaktadır. Kullanıcıların yaşamış olduğu en büyük problem hangi tip motor ve profil modelini yani genel anlamda hangi sistemi seçeceği noktasında olmaktadır.


Otomatik kepenk kapı

Türkiye genelinde kurmuş olduğu satış ağı ile kaliteden ödün vermeden,uygun fiyat sloganı ile son kullanıcı ve bayilere ulaşmaktadır. Kepenk Sistemleri Hakkında Bilgilendirme. Bunun için akip ve haber verme amacıyla Alarm ve Kamera sistemi kullanırken, koruma işlevinde ise kullanmanız gereken tek çözüm kepenktir.


Bundan on on beş yıl öncesine kadar kepenk sistemleri elle manuel olarak çalışmaktaydı. Otomatik Giriş Teknolojilerinin kısaltmalarından almıştır. Sınıf kaliteli ürün imalatı ve uygulama hizmeti ile uzun ömürlü işler sunmaktayız. Derece dönebilen, açılabilen kapılar ile ev, işyeri girişlerinizi otomatik sensörlü kapılar ile açıp kapatabilir, güvenliğinizi fonksiyonel hale getirebilirsiniz.


Otomatik kepenk kapı

Mağaza ve işyerinizin güvenliği eminiz ki birinci önceliğinizdir. Radarlı kapı mekanizması Her türlü ihtiyaca uygun bir model Kontrol ünitesi, içerisindedir. Mini pencereli modelleri ile güvenlik görevini yaparken vitrininizi de sergilemeye devam edebilmektedir.


Galvaniz çelikten üretilen otomatik kepenk sisteminin Türkiye’deki ilk üreticilerden olan PROFİLİST, teknolojik makine parkuruyla sektörün de teknolojik gelişimlere önce olmanın gururunu yaşamaktadır. Montaj ve Teknik Servis Hizmeti Firmasıdır. Hangar kapıları , endüstiriyel kapılar , otomatik kapılar , kepenkler , bahçe kapıları , garaj kapıları , pergola sistemleri ve otopark gölgelendirme sistemleri ile keşif, tasarım, imalat, montaj ve satış sonrası hizmet veren firmamız sektöründe söz sahibi konumda yer almaktadır. KEPENK Özbosan Sektörün ilk kepenk üreticisi olmakla beraber. YÜKLEME RAMPASI VE KÖRÜK İncele.


Aslında kepenk bir kapı modelidir. Son zamanlarda sık kullanılan kepenk modelleri, otomatik kepenk , motorlu kepenk , kumandalı kepenk , paslanmaz kepenk özellikle tercih edilen modelleridir. SCS otomatik panjur sistemleri.


Müşteri memnuniyetini prensip edinmiş olup, uzman ve güleryüzlü satış ve teknik ekiplerimizle siz müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Ankara ve tüm Türkiye genelinde otomasyon sektöründe hizmet vermekteyiz. Kendi imalatımız olan ÇELİK KEPENK SİSTEMLERİ konusunda ileri düzey hizmet vermekteyiz. Aramayı Favorilere Kaydet. Hayatınızın her alanında zamandan tasarrufu, ısı korunumu, ses yalıtımı, düzenli geçiş kontrolünü ve aynı zamanda şık görünüm sağlayan sistemlerdir.


Otmatik kapı , bahçe kapıları , garaj kapıları , dükkan kepengleri, seksiyonel kapı , otomatik. Aynı zamanda kepenginizi açma ve zorlanma durumunda anında size bilgilendirme sistemine sahip olacaktır. Türkiye’nin lider otomatik kapı ve kepenk sistemleri üreticilerinden olan KEPENKSHOP firmamız otomatik kepenk , otomatik kapı , garaj kapısı , endüstriyel kapı , yangın dayanımlı kepenk , panjur sistemleri ve geçiş sistemleri konusunda müşterilerine profesyonel çözümler sunmaktadır. Mağaza kepenk , pencere ve garaj kapıları olarak geniş bir uygulama alanına sahiptirler.


Uzaktan kumandalı kullanım ile oturduğunuz yerden kalkmadan otomatik kepenk sistemlerinizi kullanabilirsiniz. Nilüfer otomatik kapı sistemleri, sektördeki yıllık iş tecrübesi ve birikimlerini, siz değerli müşterilerine aktarmak adına genç ve dinamik kadrosu ile hizmetinizdedir. Araç giriş-çıkış trafiğinin. Dükkanımız için uyguladıkları kepenk sisteminde verdikleri uygun fiyat ve kaliteli işçilik için teşekkür ederim.


Tüm Yorumlar Yorum Yapın. Nice servisi izmir fiyat. Yaptığımız her işle övünüyoruz. Sağlamlık, esnetik işçiliğimiz de saklı, biz her koşulda müşteri memnuniyetini öncelik tutuyoruz.


Kapı taktıracağınız yerin ölçüsünü bize ilettiğinizde teknik ekibimiz size fiyat verecektir. Yılların vermiş olduğu bilgi ve birikim ile otomatik kapı ve kepenk sistemleri alanında hizmetlerini sürdüren firmamız küçük orta ve büyük çaplı tüm işletmelere hizmet vermektedir. Pro Dijital Otomasyonu Tercih edenler.


DİZAYN OTOMATİK KAPI VE KEPENK SİZE ÖZEL ÇÖZÜMLER ÜRETİR. Son kullanıcı merkezli çalışan firmamız uzman kadrosuyla sektöre yeni bir soluk getirmiştir. Kurulduğu yıldan beri otomatik kepenk ve kapı sektöründe hizmet sunmakta olan firmamız, yılların deneyimiyle bu alanda uzmanlaşmış kurumsal bir firmadır.


Yusuf kepenk , bu güne kadar bir çok projenin altına imzasına atmıştır. Fotoselli Kapı Fotoselli Cam Kapı. Garaj Kapısı Garaj Kapısı Devamı. Günün büyük bir bölümünün geçirildiği alanlarda, firmalarda hijyenik koşullar ve güvenlik ikilisinin mutlaka bulunması gerekmekte. Centro, sektörde uzun yıllar yetişmiş personel kadrosu ile otomatik kepenk çelik ve alüminyum, panjur sistemleri, yükleme korunakları, hangar kapıları , pvc kapılar , seksiyonel kapılar ve çeşitli rampalar gibi sektöründe öncü firma olmak için hızla yatırımlarına devam etmektedir.


Her çeşit otomatik kapı imalatı ve servisi ile yedek parçalarının temini,otopark kapıları ,garaj kapıları ,bahçe kapıları ,uzaktan kumandalı kapı çeşitleri,uzaktan kumandalı site ve apartmanlar ile fabrikalarda kullanılan kollu otomatik bariyer kapı çeşitleri, kepenk tipi kapılar ,fotoselli otomatik cam kayar kapılar. Farklı mimari detaylarla uyumlu olarak. Hızlı trafik akışı sağlayan tesisinizi sıcak, soğuk, tozdan arındıran ortamın havasını muhafaza eden enerji maliyetini düşüren, emniyetli ve istenilen boyutlarda ve çeşitli hız ve özelliklerde üretilebilen endüstriyel otomatik kapı sistemleridir.


Yana kayar otomatik fotoselli kapılar , radar gözlerinin hareketli bir cisim algıladığında açılıp ve ayarlanabilir özelliğiyle istenilen sürede kapanması, giriş-çıkışların yoğun olduğu yerlerde özellikle tercih edilen otomatik kapı sistemleridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar