24 Haziran 2016 Cuma

Su bazlı epoksi

TANIMI Iki komponentli, su bazli epoxy parlak sonkat boya. Görsel ürünler bakımından renk koşullarının çok fazla olması ise fiziksel dayanıklılığa uygun ibr şekilde belirlenmesini ortaya koyar. TL (Kdv Dahil) SATIŞ ŞEKLİ : KG KOVA. Malzemenin temas ettiği yerler hemen bol su ve sabunla yıkanmalı, ciddi durumlarda doktora başvurulmalıdır. Hastane, ilaç ve gida sanayi, laboratuar, tekstil ve otomotiv endüstrisi gibi,zemin tozumasinin üretimi etkiledigi sanayi tesislerinde zemin kaplamasi olarakkullanilir.


Su bazlı epoksi

Boyalar, yapıştırıcılar, zemin kaplama, şeffaf epoksi , su bazlı epoksiler tercih edilen çeşitlerden bazılarıdır. Pvc Zemin Kaplamaları , Vinil Zemin Kaplama, Anti Statik Zemin Kaplama, Anti Bakteriyel Zemin Kaplama, Kauçuk Zemin Kaplama. Etiketler: epoksi zemin kaplaması, mineflo yer döşemeleri, su bazlı.


TDS 8İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN SU BAZLI EPOKSİ ASTAR. Beton yüzeyin gözeneklerini doldurur ve malzeme ile yüzeyin Mükemmel bir şekilde yapışmasına imkân sağlar. Standımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm bayi, müşteri ve ziyaretçilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Cadence marka taş yapıştırıcı. Kristal taşları metal, cam, deri, kumaş gibi her türlü yüzeye yapıştırabilirsiniz.


Su bazlı epoksi

ECELAK 2K SU BAZLI EPOKSİ BOYA, Kompozisyonunda organik solvent içermeyen epoksi rezin bazlı suyla ince-lebilen özel kullanımlı iki bileşenli koruyucu sonkat bir boyadır. Hastane, okul ve ev gibi solvent kokusu ve etkisi istenmeyen ortamlardaki metal, ah-şap ve beton yüzeylerde kullanılır. Düşük sıcaklıklarda viskozite arttığından tüketim miktarı da artar. Kimyasal reaksiyon yavaşlar dolayısıyla kap ömrü ve çalışma süresi uzar. Sac, galvaniz, alüminyum, ahşap ve mineral yüzeylere mükemmel yapışır.


Su , deniz suyu, kimyasallar ve aşınmaya maruz kalan her türlü ahşap, metal. ISPARTA BELEDİYESİ YERALTI OTOPARKI EPOKSİ ZEMİN KAPLAMA PROJEMİZ TAMAMLANDI. Kullanım Yerleri : Ameliyathaneler,bilgisayar odaları,elektronik cihaz üretim bantları,televizyon stüdyoları,elektrik şarjının yüksek olduğu üretim ve depolama alanlarında zeminkaplama malzemesi olarak kullanılır.


Teras su izolasyonu için UV dayanıklı epoksi boya vardır. Kitaş Zemin - Pvc Zemin Kaplama Sistemleri. Gıda fabrikaları, su depoları, okul, hastane ve gıda taşıma araçlarının kasasında kullanılır.


V dayanımı yüksek – Beton , Taş , Mermer , cotto taşı gibi yüzeylere uygulanabilen kimyasal ve mekanik dayanımlı , Su buharı geçirgenliği olan yeni teknoloji bir emprenye astarıdır. Bu sebeple solvent bazlı epoksi reçineleri içeren zemin kaplama sistemlerinin insanların uzun süre veya yoğun olarak yaşadığı ortamlarda kullanılması tercih edilmez. Su bazlı reçine gruplarıdır. KULLANIM Her türlü beton yüzeyde kolay temizlenebilir, etkili bir koruyucu kaplamadır.


Su bazlı epoksi

Ambarlarda, garajlarda, gıda ve ilaç fabrikalarında ve tüm sanayi tesislerinde kullanılır. Gözenekli bir yapıda olması sayesinde, yüzeyin hava almasını sağlayan koruyucu boyalar, dayanıklı yapılarıyla, uzun süreli kullanıma imkân veriyor. Kullanım yüzeyine göre su bazlı ya da solvent esaslı olarak üretilen bu maddeler, genellikle boyadan sonra son kat uygulaması olarak yapılıyor. Asit, petrol ürünleri, su ve solventlere dayanıklıdır. Aşınma ve darbelere karşı mekanik mukavemeti yüksektir.


Zeminin yüksek dayanımlı olması için kullanılan 1katı epoksi boya çoğunlukla profesyonel zemin kaplamalarına ihtiyaç duyan endüstriyel tesislerde tercih edilmektedir. Genellikle işletmenin çalışma koşullarına göre saatte en fazla otomasyonu olan ve sürekli çalışan işletmeler için ise en fazla şarj alınır. DEKORATİF SU BAZLI EPOKSİ ASFALT PAINT UYGULAMA. Genel amaçlı , kimyasal ve mekanik dayanımı yüksek bir derz dolgu macundur. Deniz suyuna dayanımı mükemmeldir.


Epoksi Şeffaf Koruyucu Vernik. Solventli, solventsiz ve su bazlı diye gruba ayırabileceğimiz epoksi reçinelere esas bitmiş ürünün özelliğini kazandıran bileşen epoksi sertleştirici kısmıdır ve de çok çeşitli epoksi sertleştiriciler bulunmaktadır. Komponentli suyla inceltilebilen U. V dayanımı yüksek - Beton , Taş , Mermer , cotto taşı gibi yüzeylere uygulanabilen kimyasal ve mekanik dayanımlı , Su buharı geçirgenliği olan yeni teknoloji bir emprenye astarıdır. Brv Powermıx Pw - Su Bazlı Akrilik Mortar Su Yalıtım Kaplaması indirim. Dks 120T - Likit,Şeffaf Su Yalıtım Malzemesi 10Kg indirim.


Mastercare Waterstop Su Kesici Beyaz 3. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Kaykay Paten, Rollerblade Su Sporları, Dal. Tek Bileşenli Poliüretan Esaslı Astar. Mineral yüzeyler için üretilmiş kapiler etkili su bazlı yüzey. Gölcükler Köyü-Menderes 08.


Depo ve antepolarda kullanılan su bazlı epoksi kaplama kimyasal dayanımın yüksek olmadığı bölgelerde kolay temizlenebilir özelliği ile kullanıcılara iyi bir çözüm sağlar. Kapta kalma süresi Yeni kat uygulama süresi İlk sertleşme süresi Tam sertleşme. Solventsiz, çift komponentli, reaksiyon kurumalı epoksi reçinedir. Elyaf sarma, laminasyon, epoksi vernikleme, epoksi esaslı tesviye ve yapıştırma harçlarının hazırlanmasında, glass fiber, glass bubble ilavesi ile macun uygulamalarında, beton yüzeylerin kaplama öncesi astarlanmasında.


Dayanıklı çözümler için mükemmel temizlenebilme ve çizilme dayanımına sahip yenilikçi son kat kaplama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar