23 Haziran 2016 Perşembe

Duvar içi sürgülü kapı

Kol, çapı mm olan deliklerin öngörüldüğü yüzler üzerine deyerleştirilebilir. Bu kapılar özellikle sürgülü kapıların en son teknoloji ve görsellikle kullanıldığı modeller arasında yer almaktadır. Alçıpan ve sıvalı duvarlar için ikili sürme kapı sistemi.


Tek bir kolay hareketle özel mekandan açık plana geçiş. Geleneksel bir tasarıma sahip sürgülü kapı dahili duvar nişinde gizlenebiliyor. Klasik ve kırsal stilde dekore edilmiş mutfaklarla uyumlu. Klasik mutfaklar için duvara gömülü modeller tercih edilebilir.


Bu örnekte önemli bir detay olarak çekme kolu görünüyor. Diğer ahşap iç oda kapıları ile aynı sistemde imal edilmekte olup bazı özellikleri ile farklıdır. Ayrıca iki farklı sürgülü kapı sistemi uygulanabilir.


Kapı örnek görüntüsündeki gibi dışardan çalışan sürgü sistemi yapıda duvarlar daha önceden kurulmuşsa uygulanan sistemdir. Ancak ev veya işyeri duvarları henüz. SÜRGÜLÜ KAPI MODELLERİ by İSTANBUL KAPI Mutfak, evebeyn banyo, ofis gibi yaşam alanlarında dar ve kullanım alanı az ortamların rahatlatılması için yani yer kazanmak için uygun çözümdür.


Bu tarz kapılar , kapalı iken normal bir kapı gibi görünen, ancak açılmak istendiği zaman duvar içi raylarla sürülen kapı tipleridir. Bu mekanizmalar tasarımı gereği duvar içine çalıştığından yaşam alanlarımıza rahatlık ve fonksiyonellik getirmekte ve bu mekanizma sayesinde kapı , ihtiyacımız varken ortada. Gizli kayar kapı olarak da anılır. Sürgülü kapı sistemleri için çok fazla seçenek mevcuttur.


Bunlardan sizin için en uygunu hangisi onu alıp kullanmanız doğru olacaktır. Bunun yanında eviniz için en şık görünümünü de belirlemeniz gerekmektedir. Modern Kapılar , Sürgülü Sistem Kapılar modelleri, kaliteyi seçin.


Ev hayatını daha minimal hale getiren, daha fazla yaşam alanı oluşturan ve estetik açıdan daha görsel bir tasarıma sahip olan duvar içi sürgülü kapı , teras kapısı , oda kapıları , ebeveyn banyo kapı modeli olarak çok yaygın bir kullanıma sahiptir. Ayrıca seçeceğiniz sürgülü ahşap kapılar için farklı malzemeler de bulabilirsiniz. Bunlar planlamada geniş tasarım özgürlüğü ve esneklik sağlamaktadırlar. Akordiyon kapı ya da sürgülü kapı gibi farklı isimlerle bilinen katlanır kapılar , küçük ölçekli yapılarda tercih ediliyor.


Diğer kapılar gibi içe veya dışa açılmadıkları için yerden tasarruf etmeye yardımcı oluyor. Kapılar ve Parke ve Kapılar kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. Dekoratif olma özelliğiyle bulunduğu alanı şıklaştırıyor. Duvar , tavan, cam, gömme. Sürgülü interroom kapılar , duvara taşınıyor(kaset sistemi), tasarımında ve hareketinde, önceki kapı tipine benzer, ancak tüm yapı genellikle bir duvar görevi gören özel bir niş içine yerleştirilmiştir.


Neden Sürgülü Kapı tercih etmeliyim? Kapı sebebi ile kayıp alanlarımız. Kapılarımız yüzünden eşya yerleştirmede çektiğimiz sıkıntılar. Sürme sistemlerin iç mekanizmaları da teknoloji ilerledikçe kullanıcıya daha fazla konfor sunmaktadır.


Dile getirilen sorunların çözümü için Eclisse araştırma yatırımları yapmış ve çok sayıda orijinal çözüm üretmiştir. Bu da ürettiği çerçeveleri benzersiz kılmaktadır. Sürme kapı sistemlerinin avantajlarını keşfedin.


MDF, PVC gibi farklı malzemeler kullanılarak üretilebilir. Kullanılan malzemenin kalitesi, kapının ağırlığını ve dış etkenlere karşı dayanıklılığını belirleyecektir. Ev içerisindeki ses ve ısı izolasyonunda da yine iç.


Duvar içi sürgülü kapı

Karan Camlı Maun Ahşap Kapı 4. Melodi Camlı Kanat Teak Ahşap Kapı 3. GEZE ahşap veya metal kapılar için işlevsel ve görsel açıdan muhteşem sürme kayar kapı sistemleri sunar. Bunlar büyük tasarım özgürlüğü ve esneklik sağlarlar. Kapı kanadının ve kapı kollarının, kapı kanadı açıldığında duvara veya eşyaya vurmaması için kapı , duvar veya yere bağlanan uç kısmı eşyaya zarar vermemesi için kauçuk ve lastikten yapılmış yardımcı elemanlardır. Ve ahşap sürgülü kapı ürününün sürgülü , salıncak veya katlanır olmasını seçebilirsiniz.


Sürgülü Amerikan kapı modelleri artık baştan aşağı cam içeren modellere de sahip. Bu tasarımlar da son dönemin en çok tercih edilenleri arasında. Kapılar ev iç dekorasyonunuzda önemli birer yapı malzemeleridir. Cam kapı sistemleri, sürgülü , manuel ve otomatik kapı seçenekleri ile ev, ofis, işyeri gibi mekanlarda hayatınızı kolaylaştıran şık ve modern kapı modelleridir. Cam kapılar , bir odaya kolay erişim sağlamak için ev ve iş ortamlarında kullanılır ve çok çeşitli avantajlar sunar.


Kullanım amacından tutun pratikliğine , kolay ve basit oluşuna , bakımının az emek isteyen türden özelliklere sahip olması avantajlarından bir kaçı sadece. SKS - Ferforje Sürgülü Yana Kayar Kapı DETAYLI İNCELE. Yeniliklerden haberdar olmak için artı özel özel teklifler için e-mail adresinizle kaydolun. Gelişmelerden Haberdar olmak için mailini ilet.


KULAK İLTİHABI OLANLAR İÇİN SOĞAN KÜRÜ - Duration: 6:55. Sürgülü Cam Kapı nedir, özellikleri nelerdir, nerelelerde kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar