15 Haziran 2016 Çarşamba

Gergi tavan baskı

Gerrmax gergi tavan sistemleri ile tüm yaşam alanlarınızda muhteşem tasarımları yaratmak artık çok kolay. Hem tavan tasarımlarında hem de duvar tasarımlarında kullanabileceğiniz germe tavan kumaşlarımız ile harika dekorasyonlar yaratabilirsiniz. Solvent baskı ile yapılan germe tavan hem koku yapar hemde ciddi baş dönmeleri ve mide bulantısına yol açar.


Uv baskı ile yapılan dijital baskı gergi tavan sistemi uzun yıllar solmadan tavanınızda canlılığını korur ve içinde herhangi bir. UV baskı tekniği hem uzun zaman solmayan bir baskı sunar hemde kesinlikle boya çıkmaz. Metro gergi tavan sistemleri dijital baskı gergi tavanlar gergi tavan uygulamaları arasında en fazla fark modellerdir.


Dijital baskılı gergi tavan modelleri ortamda çarpıcı bir etkiye sebep olur. Baskılı duvar kağıdı ve gergi tavan ile saat üretim yapıyoruz. Dijital Baskı gergi tavan için uv dijital baskı en iyi bakı yöntemidir. Dijital gergi tavan , A sınıfı yüksek baskı kaliteli gergi tavandır. Baskılı gergi tavan sistemi ile modern ve dekoratif tavanlar elde edersiniz.


Yıl Garantili gergi tavan ürünlerimiz esnek ve dayanıklı yapısı sayesinde kullanım ömrü boyunca ilk günkü görünümünü korur. HD Gergİ tavanlar yüksek baskı kalitesine sahip görseli sanki gerçekmiş gibi yansıtan ve istediğiniz görseli aktarabilmemize olanak veren gergi tavanlardır. HD gergi tavan ürünleri, 2renk seçeneğinde parlak, düz, pürüzsüz yüzeyler sunar.


Zaman içerisinde germe tavana en verimli baskı tekniğinin UV baskı olduğu anlaşılmıştır. Her türlü gergi tavan ihtiyacınıza çözüm bulacağınız, butik işlerde dahi en itkili ve hızlı çözümü sunuyoruz. Anahtar teslim fiyatlarımızla sadece gergi tavan değil aydınlatma ve kasa çözümlerimizle sizleri yormadan hizmet sağlıyoruz. Bu teknik ile yapılan baskılarda kesinlikle renk solması ve boya atması ile karşılaşılmaz.


Türkiyenin her yerine sipariş ve fiyat bilgisi için lütfen iletişime geçiniz. Aslında gergi tavan halk arasında barrısol veya germe tavan diye adlandırılan. Bamax gergi tavan sistemleri Uzun ömürlü olup tam yıl gergi tavan kumaşında Garanti vermektedir. Gerek gergi tavan kumaşları gerek gergi tavan profilleri ve ekipmanları ile tecrübeli ve profesyonel hizmet anlayışı ile bayilikler vermeye devam ediyoruz.


Uv gergi tavan barisola baskı , teknolojinin gelişmesi ile birlikte baskı hizmetinin son teknolojisi ile birlikte, Ultraviyole yani Uv Baskı barisola teknolojisi gerek B2B gerekse de B2C’ ye yönelik yeni bir görsel baskı teknolojisidir. Ayrıca tavanda herhangi bir bakteri oluşumuna rastlanmaz. Teknolojinin imkan verdiği en yüksek kalitede HD baskı gergi tavan uygulamalarını kendi tesisimizde yaptığımız baskılarla en uygun fiyatlara yapıyoruz.


Ankara gergi tavan olarak Türkiye geneline bayilikler veriyoruz. Bayilik detayları hakkında bilgi almak için lütfen iletişime geçiniz. Bu baskı ışık geçirgen gergi tavan kumaşına basılması ve altına ışık uygulanması ile şık ve estetik, gerçek gibi görüntüler elde edilmektedir. Basılacak görselin kalitesi yüksek olursa (Çözünürlüğü) daha kaliteli bir baskı elde edilir.


Yaşadığımız her ortamı muhteşem bir görünüme sahip yapmak istiyorsanız! Alanında başarılı işlere sahip. Bilgilerinizi Girin Biz Arayalım. Email Geçerli bir e-posta.


Telefon No Telefon Numaranızı Girin. Mesaj daha fazla ayrıntılı mesaj girin. Gergi Tavan Uygulamalarımız. Kampanya ve gelişmelerden haberder olmak için e-bültenimize kaydolun.


Barisol gergi tavan modelleri olarak yeni nesil led uv baskı sıstemi ile a sınıfı yuksek baskı kalıtesinde baskı yapılmaktadır en uygun gergi tavan fi. Yeni yapılan binalarınızda veya yenilemek istediğiniz binalarınızda ayrım gözetmeksizin uygulanabilme yetisine sahip gergi tavan sistemleri bununla birlikte otel,cafe, restaurant , okul , hastane gibi birçok toplumsal alanda da uygulanabilmektedir. Son zamanlarda kapalı mekanlarda ışık geçirgen doku üzerine dijital baskı gökyüzü resimleri basılarak ferah mekanlar elde edilebiliyor. Farklı Gökyüzü tavan tasarımları için galeriden sizi yansıtan bir görsel seçmeniz yeterlidir. Baskıda özel yapıyla üretilen bileşim ve yüzey dokusu ile üretilen gergi tavan membranı üzerine dijital baskı makineleri ile uygun çözünürlükte yapılan çeşitli fotoğraf ( doğa, deniz ve gökyüzü vb ) gibi görsellerin basılması ile yapılan gergi tavan uygulamasına dijital baskı gergi tavan deniyor.


Düz, dairesel ve diğer geometrik formlu tavanların yanı sıra tonoz ve kubbe gibi radyuslu uygulamalara imkan sağlar. Duf Design - UV Baskı Merkezi - Tekirdağ. HD Tavan sistemi HD baskı tekniği ile gergi tavan kumaşına UV baskı yapılarak uygulanmasıdır. Su Damlası gergi tavan uygulamaları HD kalitesinde baskı görselleri sayesinde adeta gercek bir akvaryum varmış gibi yapılarınıza hayat katabilirsiniz.


Kaliteli ham madde ve uzman kadromuz ile. GERGİTEK GERGİ TAVAN sistemlerinde, en iyi baskı makinası kullanılarak gergi tavan kumaşı üzerine UV teknolojisi ile HD baskı yapmaktadır. Kalitenin tesadüf olmadığını biliyoruz ve tüm ürünlerimizde dünyanın önde gelen gergi tavan kumaşı üreticilerinden Renolit markasının ürünlerini kullanmaktayız. Flexmat, gergi tavan , 3d baskı duvar kağıdı, poster baskı hizmeti veren başarılı firmadır. DECO GERGİ Baskı Görselleri.


Pixel Uv Dizayn İle Dijital Uv Baskı teknolojisini en iyi ve en kaliteli hizmeti sağlamaktadir. Baskıda kullanılan malzeme 1Alman menşeili malzeme olup UV baskı ile sağlığa zararsız ve kokusuz boya ile işlem yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar