10 Eylül 2018 Pazartesi

Ağlayan kaya denizli

Biz çok memnun kaldık evet yol uzun gibi gelebilir ama bilinmeyen her yol uzaktır bizde tereddüt ettik ama sonu muhteşemdi beklentilerle alakalı çocuklarım çok sevdi yemekler lezzetli dağ başına bence çok emek harcanarak yapılmış güzel yeterli bir tesis çalışanlarda alakalı doğru iletişim kurarsanız hizmet çok. Tavsiye uzerine gittigimiz bu tesis ilk giriste kat kat konumlandirilmis ve agaclar arasinda birsuru alabalik havuzu olan guzel bir tesis. Nioble bu yüzden çok gururlu yaşarmış. Sora sora bu tesisi zor bulduk.


Ağlayan Kaya olarak bilinen şelale, metre yükseklikten dökülmektedir. Hocanın Yeri olarak bilinen yer ilçe halkı tarafından çok sevilen bir piknik yeridir. Hocanın Yeri olarak bilinen yer ilçe halkı tarafından çok sevilen bir piknik yeridir. Yeşille suyun birleştiği şelalenin dibinde alabalık yetiştirilmektedir.


Doğal güzellikleri nedeniyle görülmeye değer bir yerdir burası. Alabalık kiremitte başarılı. Ağlayan kayanın bulunduğu bölge şelalesi ile adını duyurmuştur.


Girişin sağında bulunan çeşmelerde el yüz yıkamak. Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Sitemize erişerek çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Denizli İş ve Yatırım Ortamı.


Minibüsler Ağlayan Kata yolu üzerinden geçmektedirler. Karahayıt Gezilecek Yerler. Yeşildere Şelalesi’nin kış mevsiminde ise genişliği artmaktadır. Doganin bir harikasi, Aglayan Kayalar ve Selale. Bunu da hafta içine getirirseniz daha keyif alırsınız.


Doğal aşınma sonucu başı önüne eğik, ağlayan bir kadın görünümü kazanmıştır. Kartal Göleti ‘ni göreceksiniz. Fotoğraflarda görülüyor a kayalardan buz gibi sular akıyor. Cidden minik ama güzel bir yer. TripAdvisor LLC is not responsible for content on external web sites.


Taxes, fees not included for deals content. Ben bu kadarını beklemiyordum doğrusu. Boşuna demedik bembeyaz bir şehir diye. Pamukkale Travertenleri Haritası. Arkadaslar cok zahmetli tarif etmissiniz.


Bu yemeklerde şehirde büyük bir üne sahip. Güzelpinar a vardigizda sizi. Yorumunuz dakika içinde sitede görüntülenecektir.


Tam anlamıyla doğa harikası olan bu yer yazın sıcağından kurtulabileceğiniz en ideal noktadır diyebiliriz. Hasan Erdoğan - Şu Ağlayan 2. Sakızlar Köyünde bulunmaktadır. Buraya giden araçlarla ulaşım sağlanabilir.


Ağlayan kaya denizli

Bu otobüsler ağlayan kaya denizli noktasına en yakın geçen belediye. Her ne kadar efsane dense de yaşanmış bir hikâyenin halk. Various fish, especially trout, are raised in the pools just. Ama talihsizlik bu ya, köyün beyinin oğlunun da kızda gözü varmış. Tosunoğlu Restaurant, Uzunpınar.


Not: Gezimiz sırasında yandan çekilen fotoğraf titreme olmasından dolayı ağlayan yüz tarafı yüklenememiştir. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak saat dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, Km olan yolculuğu yaklaşık olarak dakika sürede tamamlayabilirsiniz. Bu sene kur alıp başını gidince bolca yurt içinde nasıl olsa bir gün giderim diyip atladığım yerleri listeme almıştım. Birçok antik kenti ve doğal.


Manisa’nın Spil dağlarının kuzeybatısında yer alan ağlayan kaya bakıldığında düz bir kayadır. Fakat onu özel ve Manisa’ya gelen gezginlerin ziyaret etmeden dönmedikleri uğrak noktalarından biri yapan hakkındaki efsanedir. Niksar Kalesi’nde, çocukluğumuzda gidip hayretle baktığımız, bir ağlayan kaya vardı. Kaya değil de, kale duvarından kopmuş kocaman bir parçaydı. Yazın kavurucu sıcaklarında bile nasıl olup da için için su sızdırdığına akıl sır erdiremezdik.


Kayıpazarı Cami Kırık Minare Şapçılar köyü, Pazaraltı mevkiinde bulunuyor. Sağ taraftan gidebileceğiniz rota, km ve yolların durumuna göre saat mesafesi bilgileri yer almaktadır. Jeoloji ile ile ilgili bu madde bir taslaktır. Akar sulardan kalan karbonatların binlerce yılda oluşturduğu bu doğa harikası şöleni mutlaka görmelisiniz. Bol bol fotoğraf çekebilir, beyaz cennetin tüm ihtişamına kendinizi kaptırabilirsiniz.


Ağlayan kaya denizli

Günümüze kalan kalıntılarıyla Hierapolis ve Triapolis Antik Kenti geçmişin izlerini günümüze getirmiştir. Anadolu içinde neler gizler, kim bilebilir? Kafamı o yana uzattım uzaklardaki tepeyi görmek için.


Gözlerimi kıstım gördüm dedim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar