25 Eylül 2018 Salı

Sac büküm

Abkant bükümde metreye kadar büküm yapabilmekteyiz. Bu sektördeki tecrübemiz yılına dayanmaktadır. Yol tarifi alabilmek için harita ikonuna çift tıklayınız. Plazma Kesim tezgahı ile 0-mm arası siyah sac ve paslanmaz 0-mm arası aliminyum kesimi yapmaktadır.


Nikel Alüminyum, Siyah Sac ve Galvanizli Paslanmaz sac Kesim- Büküm İşlerini İtinayla Yapıyoruz Devamını Oku CNC Abkant Bükme. Sac büküm yapıldığında kaba hesap ile her bükümde sac kalınlığı kadar her yöne uzama yapar. Bu makineler hız, sac dayaması gibi konularda insanlara göre son derece avantajlıdır. Ayrıca art arda büküm yapmaya da olanak sağlar. Ayrıca bunlar makine olduklarından dolayı istenilen kalitede ve sürekli imalat yapılmasına olanak sağlamaktadırlar.


Bükme işlemi, sac malzemenin uniform gerinime uğratılmasıdır. Sac band veya şeridin genellikle boyuna yönüne dik doğrultuda ve bir tarafsız düzlemdeki düz eksen etrafında uygulanmaktadır. Metal akışı malzemenin plastiklik aralığı içinde gelişmekte ve kalıcı şekil değiştirme meydana gelmektedir.


Sac büküm

GBS Profil Büküm İmalat programında yer alan tüm profilleri belirtilen minimum iç çaplara göre bükmektedir. Bükülecek profilin, istenilen çap ve radyüste çıkması, şekillendirme esnasında olabilecek kırılmaları önlemek için bükülecek malzemenin homojen bir yapıda ve soğuk şekillendirmeye uygun olması gerekmektedir. Dudullu Organize Sanayi Bölgesinde kurulmuş olan bir aile şirketidir. Firmamız edindiği ticari birikimi sürekli olarak doğru kullanma çabası içerisinde olmuş ve sonuçta sizlerinde vermiş olduğu güven ve samimi duygular neticesin de piyasada bu günkü konumuna gelmiştir.


Pres büküm (abkant), Sac kesim ve makas kesim hizmeti verilmektedir. Son sistem Sac kesim ve büküm makinalarımızla her türlü talebi karşılama kapasitesine sahip bulunmaktayız. Konusunda uzman Kesim ve büküm ekibimiz, taleplerinizi zamanında ve hatasız olarak karşılayacaklardır. CNC Plazma ve Oksijen Kesim. Elektronik kontrolörleri.


Cnc Abkant pres ile mt. Giyotin Kesim hizmetleri. Sac Kesim Büküm ve Silindir Büküm. Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız. Maltepe Çelik Servis Merkezi Öncü.


CNC büküm tam otomasyon sistem olarak devreye girmiştir. Sac Büküm CNC sac büküm makinamız devreye girmiştir. Kesim, Büküm ve delik delme ünitemizle siz müşterilerimize tam hizmet sağlamaktayız.


Sac büküm

Tig kaynak, Argon kaynak, elektrikli kaynak ve her türlü kaynak imalatımız vardır. Hastane laboratuvar ekipmanları, yemekhane ve restorantların tüm imalat ve teşhir ürünleri. Firmamız lazer kesim, abkant büküm , kaynaklı imalatı ve malzeme satışı endüstrisindeki Yıllık tecrübesiyle hizmet vermektedir. Metal, yüksek teknolojiye sahip CNC Büküm Tezgahlarında, malzeme bilgisi ve teknik altyapıya sahip deneyimli kadrosuyla en karmaşık sac büküm işlerini bile hatasız ve en hızlı biçimde gerçekleştirme olanağı sunmaktadır. Kalıcı bir büküm oluturmak için saç metalin bir düz eksen çevresinde gerilmesi ùekil 20.


Saç metalin bükülmesi Saç Metal Bükme. Lorem Ipsum, dizgi ve baskı endüstrisinde kullanılan mıgır metinlerdir. Hizmetlerimiz Hakkındaki Sorularınızı Memnuniyetle Yanıtlıyoruz. Tiritoğlu Metal Ticaret ve Sanayi Ltd. Başak Lazer Hassas Sac İşlemeye Hosgeldiniz.


BAŞAK HASSAS SAÇ İŞLEME endüstriyel saç işleme ve uygulama alanında uzman kuruluştur. Bünyesinde barındırdığı makine. GENÇLER METAL SANAYİ TİC. Kalifiye teknik kadrosu ile hassas detaylı sac kesim büküm sistemleri konusunda uzman ve yeterince tecrübeye sahip olup müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için kendini sürekli geliştirmektedir.


MİR ve Asım KAPLAN tarafından geçmişin verdiği tecrübe ile kurulan firmamız halen güzelyalı mevkiinde hizmet vermektedir. Lazer kesim ve büküm hizmetiyle ilgili sektörlerin tümüne her türlü sac metal parça üretimi konularında hizmet veren Teknik Lazer bugün ülkemizde “Lazer ile Kesim” alanında üretim yapan en modern teknolojiye sahip tesis olma özelliğine sahiptir. Avera Büküm olarak boru, profil ve metal saçtan parçaları müşterilerimizin çizimine göre üretiyoruz ve bunun yanı sıra ürünlerin müşterilerin gerekliklerine uygun olarak tasarlanması ve geliştirilmesi ile ilgili hizmetleri de sağlıyoruz. K-Faktörü, sac levha parçasının kalınlığına göre nötr levhanın konumunu temsil eden bir orandır.


K-Faktörü büküm izni olarak seçtiğinizde, bir K-Faktörü büküm tablosu belirtebilirsiniz. Sertas Metal - Profil, boru, sac bukum, imalat ve muhendislik. Büküm , Sac büküm ,Boru büküm ,lama büküm ,profil büküm ,Npu, Npı Büküm ,Dişli Büküm. Işın Lazer’de sac büküm işleri sanayicilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak çeşitlendirilmiştir. K-Factor: Bent hesaplamalarında kullanılan bir sabittir.


Bend Allowance: Bu seçenekte ise siz, deneyim ve tecrübeleriniz sonucunda elde etmiş olduğunuz değeri girebilirsiniz. MİR PASLANMAZ Lazer Kesim San. KALİTE, GÜVEN VE TECRÜBE. Lazer ve plazma kesim sonrasında elde edilen parçalar büküm bölümümüze geçerek, parça ve montajlar için gereken açı ve şekillerde bükümleri gerçekleştirilir.


Sac büküm hizmetimizden yararlanabilmeniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Kesimi veya bükümü yapılan her üründe 1kaliteli olmasına dikkat edilmektedir. Sac levha parçalarının geliştirilmiş uzunluğunu, büküm hesaplama tablolarını kullanarak hesaplayabilirsiniz.


Büküm hesaplama tabloları sayesinde, farklı açısal aralıklar tanımlayabilir, bu aralıklara denklemler atayabilir ve parçanın geliştirilen uzunluğunu hesaplayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar