21 Eylül 2018 Cuma

Alüminyum truss

Polinorm Fuar Stand Tasarım. TASARIM OFİSİMİZ VE ATÖLYE. Sahnelerin yapım aşamasında, çatı ve kiriş gibi tüm bölmelerini detaylı şekilde ve sağlam olarak üretiyoruz. Hammaddesinde bulunan steril alüminyum sayesinde modüler konstrüksiyonların arasında en ergonomik olan truss , ekonomik olarak da müşteri memnuniyeti sağlar. Bu noktalara kesme kuvvetleri ve yükleri diğer elemanlara aktarması için tasarlanmıştır.


Alüminyum truss

Eleman boylarında mümkün olan en az değişmenin olması amacı güdülerek oluşturulan yapı sistemidir. We also offer product sourcing and flight consolidation services. We have our own factory and sourcing office. SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE KALİTELİ EKONOMİK VE GÜVENİLİR HİZMET VERMEYİ KENDİMİZE İLKE EDİNEREK SMS OLARAK FALİYETLERİMİZİ YÜRÜTMEKTEYİZ.


The TAF company has established itself at the world market in the field of aluminium trussing production during that time as one of the production leaders of high quality aluminium trusses in the world. Düz Sahne Aydınlatması Kiriş Sistemleri 0. Bu standlar modern, fonksiyonel olması sayesinde sıklıkla tercih edilir. Truss Aluminium Factory a. Konsept seçiminden kuruluma kadar bilgi ve deneyimlerini müşterilerine aktaran LITEC, güvenliği, sadeliği ve çözüm odaklı olmayı ön planda tutmaktadır. We also supply all associated accessories and rigging products.


SAHNE MEKANİK SİSTEMLERİ. Gelme istikrarlı yapısı ve iyi bir performans, düşük fiyat ile bu ürünleri en iyi seçenek olmalıdır. Ve özelleştirilmiş hizmet ve tırnak da mevcuttur. Köprülü Otomotiv Başarı Hikayesi. Salon Akustik Uygulamaları.


Siparişler (2) Niugul StageLighting Factory Store. Sepetinizde ürün bulunmuyor. Fuar, tanıtım ve sergi kurulumları için özel olarak hazırlanmıştır. Firma bünyemizde bulundurduğumuz hizmetlerimiz arasında alüminyum truss kiralama da yer almaktadır.


Paylaş Güçlendirilmiş alüminyum alaşımdır. Depolama ve nakliye nedeni ile deforme olmamış, ilk günkü gibi alüminyum parlaklığındadır. Kendi üretimimiz olan alüminyum truss imalatı.


XS-akıllı - Çin tribün, sahne, çadır, truss , bariyer üreticileri ve tedarikçileri, toplu ürünleri stok ile. Ucuz fiyata satılık toptan çamaşır suyu bizim fabrikadan hoş geldiniz. Katlanabilir ve kolay paketlenebilir. Modüler sistem ile sınırsız tasarım imkanı.


Layher sahne, podyum ve standlar için sınırsız çözümler üretiyor. Sahne sistemleri denilince akla ilk gelen marka olan Layher, ürün yelpazesinde çeşitli podyumlar, tribünler, foh sistemleri, alüminyum ve çelik truss sistemlerini bulundurarak organizasyonlarda sınırsız çözümler üretiyor ve maliyetleri azaltarak başarıya ulaşılmasında en etkili rolü oynuyor. Enter your e-mail address in the box below to subscribe to the Litec newsletter.


Alüminyum , Çelik ve kompozitin kusursuz birleşimi. Your personal data will be processed according to the privacy policy. ICTC TRUSS 】Durable Production Aluminum Seven Draw. See contact information and details about SMS Sahne Mek Sist Prof İnş End San Tic Ltd Şti.


Alüminyum truss

Kanal Seçici Volüm Kontrol 2. Yunus Emre Enstitüsü - Dostluk Tırı. Yön Ayaklı Poster Panolar. Tercih edildiği yerler genellikle fuarlar. Fuarlarda, organizasyonlarda ve dekor olarak kullanılabilir.


Mevcutta bulunan crown truss fuar standına ek modüller alarak büyütebilir, modüllerin yerlerini değiştirerek farklı şekillerde kullanılabilir. PAR ALÜMİNYU4TL. All this time it was owned by ali boz of ats aleminyum moduler sahne sistemleri ve tic ltd sti. Domain Registration Data. Ağır yükleme ışık ve truss için alüminyum siyah kafes kelepçe 40mm boru.


Doughty Aydınlatma Kafes KelepçeUSD 119. Mini kelepçe alüminyum çift döner çoğaltıcı takım 35mm trussUSD 15. Bir cevap yazın Cevabı iptal et.


Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar