7 Eylül 2018 Cuma

Çelik konstrüksiyon çadır

Çelik konstrüksiyon çadır

Konstrüksiyon Çadır genellikle büyük alanlara inşa edilen çadırlardır. TASARIM-PROJE-İMALAT-MONTAJ Çelik konstrüksiyon çadır sistemleri optimum mukavemet,yerinde hızlı kurul. Hava destekli çadırlar,Herhangi bir çelik iskelet sistemi olmaksızın özel tasarım ve formlarıyla sadece hava desteği ile ayak. Tüm çelik iskelet sistemini oluşturan yapı elemanlarına standart işlem olarak makine ve otomobil parçalarında korozyona karşı uygulanan dayanıklı. Brandalarımız alman malı olup, tamamı black out (Güneş geçirmez) ve alev yürütmez özelliktedir.


Çelik konstrüksiyon çadır

Black out brandanın yanı sıra şeffaf ve pencereli brandaları da tercih edebilirsiniz. Statik denge ve mukavemet hesapları. Antalya çadır , imalatçısı olarak çelik konstrüksiyon imalatında da iş başındayız.


Pazar yerlerinde, kapalı çarşılarda ve fabrikalarda kullanılmaktadır. ELİK KONSTRÜKSİYON MEMBRAN YAPILAR. Eksen Tent Fabrikalarında yüksek kalite profillerden üretilmektedir. Fabrika binalarının, spor tesislerinin büyük hangar ve depoların inşaatlarında çelik konstrüksiyon kullanılır.


Otopark Brandası, Çadır , Tente Sistemi. Tente yere veya yanına örülen duvara sabitlenerek montajı yapılır. Rüzgar ve depreme karşı dayanıklı sistem toprak altında kalan ayakları ile betonla sabitlenmektedir. Adres: Gürsu Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı, Oğuzeli P. Asma Tavan ve Bölme İşlemleri. Dorse tamir ve bakım, Mekanik montajı ve bakım.


Kapılar, havalandırma ve yalıtım araçları, galvaniz ve çelik konstrüksiyon ürünleri çadır aksesuarları içerisindedir. Bu ürünler projeleri daha kaliteli ve fonksiyonel kılar. Uygulumalarımız da kullanmış olduğumuz malzemeler, avrupa ve yerli sınıf olarak kalite standartlarına uygun, ve yapılan işçilikte firmamızca yapıya göre değişmekte olan süreçler işlemektedir.


Raylı, mafsallı, körüklü, dekoratif tente sistemleri ve kış bahçesinde profesyonel hizmet. Eskişehir çelik konstrüksiyon ile alakalı tüm sorularınız için bizlere aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsi. Zamanında ve hatasız teslimat ile ekonomik fiyatlarla üretim yapmayı kendisine ilke edinen Kardeşler Çadır Branda Eskişehir firmamız müşterilerini daha estetik ve güvenilir alanlarda ağırlamak için raylı tente, dekor tente, körüklü tente gibi tente uygulamaları, kış bahçesi, çelik konstrüksiyon alanında en iyi hizmeti sunmaktayız. Tek Çadır Tente Eskişehir ve civar illerinin cevap verebilecek bir alt yapıya sahip olup teknik elemanlarıyla birlikte işini aha da genişletmeyi ve tam fa.


Trapez saç ve sandwich panel malzemeleri hariç. Hazır ÇELİK Çadır iskeletlerimizin büküm yerleri otomatik makinalarda yapıldığından gönyesi ve dengesi tamdır. Boru geçme yerleri kaynaksız pres baskı olduğundan tüm ara boruları aynı dengede ve düzgünlüktedir.


Bu konuda firmamızdan çadır kiralama için teknik destek alabilirsiniz. Yapacağınız organizasyonlarda ne tür çadır kiralama hizmetinin uygun olacağı çadır çeşitleri olarak Tente kiralama yapılıp yapılmayacağı sizlere teknik olarak anlatılmakta en uygun çözüm sizlere verilmektedir. Büyük organizasyonlarda, dünya çapında dev projelerin altına imzamızı güvenle ve gururla atıyoruz. STADYUM SEYİRCİ KOLTUKLARI. Düşündüğünüz Proje Hayalde Kalmasın.


Firmamızdan Yerinde Ölçü, Keşif ve Fikir Almak ÜCRETSİZ. Görselliği ile toplayan şişME çADıR modellerini ve özelliklerde. Aktivite Çadırı İstanbul. Toplantı, kongre, günve gecelerde. Açık hava Organizasyonlarında farkındalığı yakalamak adına şişme aktivite çadırlar.


Çelik konstrüksiyon çadır

Paysa çadır yapıları aşağıdaki ebatlarda standart olarak üretilmektedir. Yapılar yan yana kurularak daha geniş hacimler elde etmek de mümkündür. Antalya’nın çadır , branda, tente imalatını yaptığımız gibi çelik konstrüksiyon üretimi de yapmaktayız.


Her malzemesinin çelikten üretildiği, genellikle deprem tehdidi olan yaşayan bölgelerde tercih edilir. Kiralama yaptığımız çadır seçenekleri içerisinde Parti çadırları , kubbeli çadır , Çelik konstrüksiyon çadır , Alüminyum Hi-Tech Çadırlar , Full Transpalan HI-TECH Çadırlar , Tünel Çadır Sistemi , Depo Çadırları , Örümcek Çadırlar , Tribün Sistemli Tente , Pagoda Çadır Sistemi , Emporium Çadır Sistemi. Yapı İnşaat İnşaat Mermer ve Granit Yapı Malzemeleri Hafriyat.


Awning Aksoy Antalya Tente Branda Çadır. Galkoteks Çadır ülkeye çadır ihraç etmektedir. Uygun Fiyatlarla Teklif Almak İçin.


Yeni Kiralık Çadır olarak istediğiniz alana istediğiniz ölçülerde kiralık çadır kurulumu yapıyoruz. Uzun süreli bir organizasyon mu planlıyorsunuz? O zaman, dayanıklı çelik konstrüksiyon çadırlarımız. Branda, Çelik konstrüksiyon ve yapı teknolojilerinde profesyonel çalışmalar yaparak, yeni ve yenilikçi yapı ürünleri üretimi konusunda faaliyet göstermektedir.


Kepez Antalya firmaları burada yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar