26 Eylül 2018 Çarşamba

Interaktif zemin uygulaması

Siz de interaktif hareketli zemin uygulaması yaptırarak işletmenizi daha eğlenceli ve akılda kalıcı hale getirebilirsiniz. Uygulamalarımızı incelemek için lütfen animasyonlar sayfamıza göz atın. Tavana yerleştirilen bir projeksiyon cihazı vasıtasıyla, farklı öğretici oyunlar ve aktiviteler zemine yansıtılır. Etkileşimli zemin uygulamaları , uygun zeminler üzerinde nesnelerle (bazen bir insan, bazen farklı nesneler) etkileşim alan, tek başına da bir senaryo çerçevesinde yaşam bulan sistemlerdir. Bu nedenle interaktif zemin uygulamaları birçok markanın pazarlama yöntemleri arasına girmeyi başarmıştır.


Kısacası bunu zeminin yada yüzeyin dokunmatik bir ekrana çevrilmesi olarak tanımlayabiliriz. Etkişelimli Toplantı Odası. Yeni Nesil Eğitim Teknolojileri Amacımız her kuruma özel, ihtiyaca yönelik bir menü hazırlamak ve uygulanması noktasında gerekli desteği sunmaktır. Sistem büyüklüğü Tavan yüksekliği ile doğru orantılıdır.


Fiyatlandırma yapılırken kullanım amacı, kurulacak alanın ne kadar gün ışığı aldığı kaç sitemle kurulacağı etkendir. Savaşa ve savaşa zemin hazırlayan büyüten her türlü anlayış ve yasaya karşı durmalıyız! Etiket ‘Türkiye Deprem Tehlike Haritaları İnteraktif Web Uygulaması ’. TÜRKİYE’NİN ZEMİN YAPISI GÖZ ÖNÜNE ALINDI.


Interaktif zemin uygulaması

Lazer ile Gravür ve Desen İşleme Makinesi. AVM müşterileri için oldukça iyi çekici ve eğlenceli bir ortam oluşturmaktadır. Parça konumlandırma ve taşıma için geliştirilen 6DOF robot kolu.


Projeksiyon ile yere veya duvara görüntü açılır ve siz üzerinde veya yanında yürüdüğünüz zaman görüntü şekil değiştirerek sizinle interaktif olarak hareket eder. Güncellenmekte olan “Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Taslağı” ile de uyumlu olarak geliştirilen “Türkiye Deprem Tehlike Haritaları”nın kullanıcılara “ İnteraktif Web Uygulaması ” şeklinde sunulması planlanmaktadır. Bu amaçla, coğrafi bilgi sistemleri tabanlı interaktif bir web uygulaması geliştirilmiştir. Tayland’da bulunan W-Resort Hotel’in Lobisinde gerçekleştirilen interaktif zemin uygulaması. Bu uygulamada zemin üzerine W-Resort Hotel logosununda içinde bulunduran bir görüntü yansıtılmış ve görüntü üzerinde yürüyen insanların hareketlerine göre görüntü üzerinde farklı efektler oluşturulmuş.


Download Best WordPress Themes Free Download. Bünyesinde Firma 1ü aşkın. Artırılmış Gerçeklik — Sanal Gerçeklik — Hologram Teknolojileri ve Karma Gerçeklik — İnteraktif Müzecilik — Simülasyon Sistemleri.


Profesyonel Görüntü Teknolojileri. Treelink, öğrenciler için interaktif mezuniyet fotoğraf albümleri ve eğitim kurumlarında dijital mezuniyet ağacı oluşturulmasını sağlayan mobil uygulama işidir. Polar Koordinat Sistemi Tabanlı Dikey Çizim Robotu projesi ile Bahar ZEYBEKOĞLU. Daikin firmasının İstanbulda açtığı Solution Plaza’da, Hologram Ekran, interaktif duvar ve Digital Signage uygulaması yaptık.


Interaktif zemin uygulaması

Topkapı Halı Müzesi’ne yapıtğımız projede bir sanal zemin ( interaktif zemin ) ve tablo canlandırma ( video mapping ). Sanal vitrin uygulamaları ,sanal asistan,hologram görüntüler, interaktif zemin uygulamaları ,video mapping,digital signage gibi pek çok ürün ve kullanıcıları daha fazla cezbeden dinamik reklam aktiviteleri sunma olanağındna dolayı modern dünyanın yeni medya çözümleri olarak ön plana çıkmaktadır. Multitouch dokunmatik masa. Marka konumlandırma yöntemleri ile birlikte tanıtım ve reklam amaçlı, otel ve hastanelerde prestijli karşılamalara yönelik ve yaratıcılığın gerektiği tüm alanlarda kullanılmaktadır. Superficies Interactivas.


Tasarım, Yazılım ve SEO Uygulama Uluslararası İnteraktif Medya. Mini kazık makineleri ebatlarının fore kazık ve jet grout sistemlerine göre küçük oluşu nedeniyle gerekliliğe göre tercih edilmektedir. Afet bölgelerinde yapılacak yapılar hakkında yönetmelik ile yürürlükteki İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği, Otopark ve Sığınak Yönetmeliklerine göre uygulama yapılacaktır.


Müdürlüğünden ilişiği kesilmeden uygulama yapılamaz. Fizik Bölümü zemin katında (Z-53) kurulan akıllı sınıflar rektörlüğe bağlı olup, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından işletilmektedir. Dokunmatik İnteraktif Masa. Yıllık sektörel deneyimlerimizi birleştirerek, İzmir’den Tüm Türkiye geneline hizmet vermekteyiz. Müşterilerimize en kaliteli ürün ve hizmetleri sunmak adına gerekli tüm çalışmaları gerçekleştiren firmamız, ar-ge çalışmalarına yaptığı yatırım ile yeni nesil ürünleri Türkiye pazarına sunmayı başarmıştır.


Akıllı tahta zemin üstüne tahta yüzeyini görecek şekilde yerleştirilir ve tahtanın yüzeyi ses ve kızılötesi dalgalarla taranır. Akıllı tahta yüzeyindeki dokunmayı algılar ve bu şekilde tahta yüzeyi interaktif bir bilgisayar ekranına dönüştürülmüş olur. Tahtada kalem ile uygulama yapılır. Etkileşimli zemin sistemleri, herhangi zemini dokunmatik bir alana çevirerek o bölgeyi etkili bir reklam aracına dönüştürülmesidir.


Borç Listesi Tahakkuk Listesi Sicil Beyanları Tahsildar İşlemleri. Yeni Kayıt - Bireysel Başvuru. Yeni Kayıt - Kurumsal Başvuru. Bu E-Belediye uygulaması Eşkom Bilgisayar A. Katma Değer Vergisi (KDV) Kanununun uygulamasına ilişkin sirkülerleri birleştirilen No.


Zeminin üzerinde yürüyen. GÜCÜ TEMİN HİZMETLERİNDE TEVKİFAT UYGULAMASI bölümü başlığıyla birlikte aşağıdaki şekilde yeniden düzenlenmiştir. Actionbound is an app for playing digital scavenger hunts by means of installed digital content in the physical world. The content is filled in by the users at actionbound.


OptiMusic - Opti-illusion Interactive Floor Projection.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar