14 Eylül 2018 Cuma

Paratoner tesisatı

Paratoner tesisatı

Elektrik boşalmalarının sonucunda oluşabilecek afetleri önlemek ve çevreye zarar vermeden toprağa iletilmesi için paratoner sistemi yapılır. Radyoaktif paratonerlerin yasaklanmasıyla, bu paratonerlerin yerini E. Sadece binaların yangından korunması hakkındaki yönetmelik ve ilgili tse standardı var. Bu temel yapı aktif paratoner başlığı, iniş iletkeni ve topraklamadır.


Paratoner tesisatı

Bağlantısı zayıf, ve topraklaması yetersiz yapılmış bir paratoner sistemi görevini yerine getirmeyeceği unutulmamalıdır. Detaylı bilgi ve fiyat teklifi için lütfen bizimle irtibata geçiniz. Yıldırımdan Korunma Tesisatı Çeşitleri. Early Streamer Emission) kelimelerin baş harfleri alınarak E. Paratoner ile ilgili ayrıca bir yönetmelik yok.


E aktif paratoner olarak da tanımlanırlar. Bu bakımlar ise yıllık olarak gerçekleştirilmelidir. TV antenleri – Telsiz varsa paratoner tesisatına mutlaka bağlanması gerekir. SINIF ELEKTRİK TESİSATÇILIĞI.


Paratoner tesisatı

Elektrik Mühendislerimiz tarafından ayrıca, topraklama ölçümü, topraklama. Bu nedenle fiyat performans ilişkisi çok önemlidir. Yapılan risk değerlendirmesine göre aktif paratonerin çapına karar verebilirsiniz.


Ip santral kurulumu gibi alanlarda kaliteli malzemelerle en iyi şekilde hizmet vermekteyiz. Davzere ve Sazillar adlı ilim adamlarının çalışmalarından faydalanarak geliştirilmiştir. Bu sebepten tek bir çubuk kullanarak emniyetli bir paratoner yapmanın mümkün olduğunu göstermişlerdir. Henüz Yorum Yapılmamış Elektrikte. Aktif paratonerin toprak altında kalan kısımları bütünüyle ziftlenmeli ve toprak altına gömülmelidir.


Bu zaman diliminde yıldırımların etkisiyle çeşitli can ve mal kayıpları yaşanmaktadır. Bunlardan bazıları radyoaktif paratonerler, aktif paratonerler ve faraday kafesidir. Genellikle yıldırımdan korunma tesisatı ile topraklama tesisatı beraber kontrol edilmektedir. Senin istedigin tesisatı ile ilgili bilgi ise;onuda anlatırız.


Test cihazının sürekli olarak tesisata monte edilebilir olması ve istenilen anda test yapılabilmesi tercih nedenidir. Yeni kurulmakta olan tesisimiz için topraklama ve paratoner tesisatı ile ilgili bir takım sorularım olacak. Tesise kurulacak olan paratoner topraklamasını tesisin eş potansiyel barasına bağlamalımıyım.


Mesajınızı gönderirken bir hata oluştu. Tesisat bittiğinde topraklama ehliyetli personel tarafından ölçülüp, firma yetkili mühendisi onaylayarak raporlandıracaktır. Bunlara ilave olarak askerî tesisler, cami ve minareler, okullar, hapishaneler, hastaneler, stadyumlar, gaz dolum tesisleri, petrol ofisleri, rafineriler, havaalanları, köprüler, fabrikalar, depolar ve tüm binalarda paratoner ve topraklama tesisleri yapılması mecburidir.


Topraklama tesisatı çubuk veya düz levha bakırdan yapılmaktadır. Aktif paratoner tesisat montajı ve paratoner kurulumları alanında uzman firmalarca yetkinlik belgesine sahip uzman kişilerce yapılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar