21 Eylül 2018 Cuma

Alüminyum cephe giydirme

Sürme Doğrama Sistemleri. Omart, proje yönetimi konusunda müşteri odaklı çalışmaktadır. Projeler müşteri istek ve proje kapsamları doğrultusunda ele alınıp boyutlu tasarımlar, boyutlu detay çözümlemeleri ve renk çalışmaları biçiminde hazırlanmaktadır. Talebe göre pek çok farklı boyutta uygulanabilmektedir.


Bir diğer giydirme çeşidi ise alüminyum panel cephe giydirme sistemleridir. Gimat Şantiyesi’ndeki projemiz bitmek üzeredir. Reynaers’in giydirme cepheleri enerji verimliliğinde ve güvenlikte en yüksek standartlara uygun olduğundan, bunlar aynı zamanda binanız için belirlenmiş en yüksek.


Kuruluş amacı, kendi sektöründe, kaliteli ürünleri estetik bir şekilde uygulayarak en ekonomik çözümlerle müşteriye sunarak, sektöründe ilk sıralara gelebilmektir. PVC doğrama, ofis cam bölme imalatı ve. Bu zamana kadar teslim ettiğimiz projelere ilişkin görselleri inceleyebilirsiniz. Sistem içerisinde yer alan farklı derinliklerdeki profillerle büyük açıklıkların geçilmesi ve ağır cam yüzeylerin cepheye taşıtılması sağlanır.


Cephe Kaplama Sistemleri. Detayları İçin Resimin Üzerine Tıklayınız. Aslanlar alüminyum , alüminyum ve sanayi profillerinin yanı sıra, WİNAS markası ile PVC kapı ve pencere sistemlerinin üretimini,ASSolar Güneş Kollektörleri,Goldplast,Euroas. Bu sistemde cam kasetler arasında ince (16mm) fuga boşlukları bulunur ve dışarıdan alüminyum görülmez. Silikon giydirme cephe sistemi adı gibi bir sitemdir.


Kapaklı alüminyum cephe sistemlerinde dış yüzeyde çeşitli genişliklerde alüminyum kapak kullanılır. Giydirme cephe sisteminde dış yüzeyde kullanılan mm genişliğindeki alüminyum kapak profili, mimarların taleplerine göre pek çok farklı geometrik formda tasarlanabilir. Camlar, yatay ve düşey akslarda dıştan mekanik olarak baskı çıtası ile tutturulur (Resim ). Site üzerindeki görsel ve yazılı materyaller izinsiz kopyalanamaz. PVC Doğrama ile başlayan uzmanlığımıza zaman içinde, cam balkonu, alüminyum cephe sistemlerini, cam cephe sistemlerini, panjur sistemlerini, korkuluk sistemlerini, ofis bölme sistemlerini, otomatik kapı sistemlerini de ekledik.


Alüminyum cephe giydirme

Modüler İç Bölme Sistemi. Silikon, cam, kapaklı ve yarı kapaklı cepheler , takviyeli sistemler ile kompozit dış cephe kaplamalarında alüminyum ürünler. Alüminyum Işıklık Sistemleri.


Kompakt Laminant Sistemler. Kaliteli Malzeme, Usta İşçilik. Dış cephe ve giydirme cephe ile alüminyum ve plastik doğrama konularında önemli referanslara saahip kuruluş. Tüm giydirme cephe referanslarımız için referanslar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Burada yer alan cephe giydirme sistemlerinin daha fazla resim ve detayı için resimlerin altındaki linklerine tıklayınız.


ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLER. Hızlı uygulama, estetik görünüm. Yatay profili kertmeden düşey olarak uygulama yapılabilme olanağı vardır. Kolay işçilik ve ekonomik olma özelliği bulunmaktadır.


Cam Korkuluklar arasındaki fuganın genişlik ve derinlikleri mimari ve statik gerekliliklere bağlı olarak farklı ebatlarda çözülebilmektedir. Dış cephe kaplama, cephe giydirme ve alüminyum konstrüksiyon konusunda tüm merak ettikleriniz ve daha fazlası bu sayfada. Haz Metal Fixing Systems. Projelerinize ait tasarım ve detaylar en doğru şekilde belirlenir.


Son teknoloji ölçüm cihazlarıyla proje ve imalat ölçüleri alınır. Evleriniz, işyerleriniz ve yaşadığınız çalıştığınız tüm mekanlarınız için uzun yıllar dayanacak sağlamlıkta, arzu ettiğiniz renklerde ve boyutlarda, açılır kapanır yada kayar veya katlanır formda, arzunuz doğrultusunda tek yada çift cam uygulanmış alüminyum kapı ve pencere sistemleri imal ediyoruz. Mekanik özellikleri: Çekme, akma, kopma, sertlik değerleri.


Yeni Sanayi Sitesi Ekim Cad. Firmamız farklı tipolojilerde onlarca soğuk cephe kaplama elemanını cephe performans kriterlerine sadık kalarak başarıyla uygulamıştır. CY-SC3giydirme cephe sistemi standart kasetli silikon sistemlere kıyasla daha az alüminyum kullanımı sağlamakta ve ayrıca montaj kolaylığını da beraberinde getirmektedir. Kullanım alanları: iş merkezleri, oteller, havaalanları, alışveriş merkezleri, hastahaneler, kamu binaları, konutlar.


Alüminyum cephe giydirme

Vindosa Aluminyum olarak alüminyum giydirme , alüminyum yalıtımlı yalıtımsız doğrama, alüminyum levha cepheler , güneş kırıcılar, alüminyum sürme doğrama, parapet üstü küpeşte vb. Kapaklı giydirme cepheler , dünyada ilk kullanılan sistem olduğundan kullanımı çok yaygındır. Klasik yöntemlerle kıyaslandığında daha kullanışlı çözümler sunan alüminyum giydirme cepheler , hafif olması, hızlı ve pratik şekilde uygulanması, estetik ve şık görünüş sağlaması, zor kirlenmesi ve kolay temizlenmesi gibi avantajları nedeniyle çok tercih edilmektedir. Görsellik ve ekonomik olması bakımından sık tercih edilen bu giydirme sisteminde yatay ve dikey çizgiler hakimdir.


Klasik kapaklı giydirme cephe sistemleri ile her türlü detaylara uygun çözümler sunar. Taş kaplamalara göre hafif olması yapı güvenliğini ve statik çözümleri. Isı yalıtımı ve bina için enerji tasarrufu da sağlar.


Binalarınızın dış yüzeylerine monte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar