5 Eylül 2018 Çarşamba

Clio 4 eco tuşu

Oem Yedek Parça fiyatı ve özellikleri, Yedek Parça kategorisinde. Konuyla ilgili pek fazla bilgim olmamasına rağmen kitapcıklarına baktığımda ve internette ufak araştırmalar yaptığımda klasik şeyler çıkıyor. ECO vb bir çok, tesisatı olup da aktif olmayan özellikleri araştırıyorum. Dün şu tesisatı bir deneyim dedim.


Beyaz siyah ve mavi kablolardan Siyah ve beyaz kablo ECO yu aktif etti fakat lamba yanmadı. Merak edip altına baktım ve tesisatı çekilmiş ve kalbo eco mod tuşu altına bağlı. Acaba aracın beynine bağlı mıdır.


Servis dışında çıkmacılar bile 1tl istemeye başladı, tuş karaborsa serviste en son 1tl idi zaten. Eco mod tuşunu inegöl mais koçaslanlardan aldım. Tuş Fransa dan geldi yaklaşık bir ay kadar bekledim. Yakıt tasarrufu olup olmadığı hakkında ilerleyen zamanlarda tekrar video çekeceğim. RENAULT CLİO Lİ (SOKET GİRİŞLİ) CAM KALDIRMA DÜĞMESİ.


Tüm Renault Dacia Yedek Parçalar Orijinal ve Sıfır. TL Üzeri Siparişlerinizde Kargo Ücretsiz. Tüm Ürünler Orijinal ve Faturalıdır. Ekonomik moda alır ve tasaruf sağlar. Ama alt tarafta renkler ve sol tarafta vites ibaresi gibi.


Clio ECO Mod Tuşu Ne İşe Yarar? Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Mehmet AKKAYA biraz araştırdım benim aracım joy ve joy lar da çalışmıyor eco tuşu basınca gösterge de yanmıyor diyorlar kimileri de ışık yanmıyor ama çalışıyor diyor çıkmacı da felan uygun fiyatlı bulursam alıcam inşallah çalışır. Bu tuşun hemen yanında ise “ ECO ” modu yer alıyor.


Karda, Buzda Nasıl Olacak? Ben sorun yaşayacağınızı sanmam. Neden edc versiyonlarda stop start yok anlayamadım.


Burada ki stop start aracı çalıştırma durdurma tuşu değil, bildiğimiz ışıklarda motoru kapatıp geri çalıştırma olayı. Ortada dijital hız göstergesi, sağ ve soldaysa yakıt ve devir göstergeleri bulunuyor. Hız sabitleyici ve sınırlayıcı tuşu bu otomobilde de el freninin hemen yanına konumlandırılmış. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Vites kolunun hemen altında Cruise control ve hız limitörü arasında seçim yapmanızı sağlayan tuş ile ECO modu tuşu bulunuyor. ECO modu aktif hale getirildiğinde gaz pedalı, yakıt ekonomisi için daha az duyarlı bir hale geliyor. Bu sayede bir tuşa basılarak aracın motor yönetim parametrelerini değiştirip yüzde 10’a varan yakıt tasarrufu yapabilmek olası. Dci Son Hız clio hız testi En Hızlı 1. Uploaded on by Maganda Kurşunu. Bu nedenle eco modunu şehir içinde düşük hızlarda daha az yakıt tüketmek maksadıyla kullanmanız tavsiye ediliyor.


Motorlu Araçlara Uygundur Ürün Özellikleri : Detaylar ve uyumlu araç bilgisi için lütfen tıklayınız. Ci Icon #128663; İlanı Arasından İstediğin Özellikte Modelini İncele#128269;, Hayalindeki Otomobile Kavuş. And every version, from the first to the last, has helped establish its reputation for being a chic, yet refined and grown-up, supermini. TL 11TL (57) SilecekSepeti 99.


Benim aracımda (VW Caddy) ECO tuşu var. Bu tuş basılıysa sıcaklık motordan geliyor. Basılı değilse klima ısıtıyor. Direksiyonun tam üzerinde cevaplama tuşu yok. Modelde yer alan hız sabitleyici ve sınırlayıcı tuşu el freninin hemen yanına konumlandırılmış.


Ayrıca ECO butonunun da bu bölümde konumlandığını görüyoruz. ECO modunda modelin gaz tepkileri daha da yumuşayarak ekonomik sürüşler yapmanız hedefleniyor. EcoTSI 1HP DSG Style özellik ve fiyat karşılaştırması. Ses açma tuşu ile devam edin. Araç Multimedia Sistemi Seçimi, Dikkat Edilmesi Gerekenler, Teknik Bilgiler.


Clio 4 eco tuşu

Seviye) Hiçbir ek bilgi gerektirmeden kolaylıkla monte edilir. In timp ce asteptam sa vina masina am studiat si am aflat ca doar pe echiparea Dynamique s-a pus buton ECO , eu am luat expression. Un pic dezamagit de fapt. Parliamo del pulsante ECO.


Si ha un abbassamento dei consumi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar