18 Haziran 2019 Salı

Manyetik kilit sistemi

Aramalar: kilit sistemi , kilit sistemleri, kilit fiyatları, kilit sistemleri fiyatı, manyetik kilit , elektronik kilit , elektronik kilit sistemleri, elektronik kilit fiyatları, cam kapı kilidi, cam kapı kilit sistemleri fiyatları, strike kilitler, kilit sistemleri nerelerde kullanılır, elektronik kapı kilitleri, elektronik kapı. Kilitler, Elektronik kapı kilitleri butonlar ve kartlı, şifreli, parmak izi sistemi veya yüz tanıma sistemlerine kontak bağlantı ile bağlanır giriş çıkışlar. STRIKE MN 1LED Mıknatıslı Manyetik Cam Kapı KilidiEbatlar 170L x 41. Ofis, ev, plaza gibi pek çok alanda güvenle kullanabileceğiniz kilit sistemlerimiz aşağıdaki gibidir. RFID MANYETİK ŞİFRELİ KAPI KİLİDİ SİSTEMİ KARTLI KAPI AÇMA SETİ.


Manyetik kilit sistemi

Dayanıklı tasarım yapısı nedeniyle arızaya olanak tanımaz. Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz. Manyetik kilit sisteminde mıknatısın etkin olması için elektrik akımına ihtiyaç duyar. Bu sayede elektrik kesilmelerinde insanların içeride kilitli kalmalarını önlerler. Etiketler: manyetik kilit sistemleri,wc takip sistemi ,tuvalet takip sistemi ,yemekhane takip sistemi ,bekçi tur kontrol sistemi ,personel takip sistemi ,otel kapı kilit sistemleri,otel kapı kilit parmak izli sistem,otel kapı kontrol sistemleri,otel kapı kartlı giriş sistemleri,acces kontrol sistemleri,yemek hane kontrol sistemleri,kapı.


Bunlar havalimanlarında, metrolarda, bankalarda, ceza infaz kurumlarında,akıllı binalarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Manyetik plakalar özel itici delikleri için optimize edilmekte ve farklı kalıp özelliklerine uygundur. Karşılaştırma listesine ekle.


Manyetik kilit sistemi

En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara) şeklindedir ve sırasıyla gizli manyetik kilit sistemi ürününün 1 kadarını karşılarlar. Kilit Mekanizmalı Emniyet Şalterleri. Gizli manyetik kilit sistemi ürünleri en çok North America, Western Europeve Southern Europe ülkelerinde popülerdir. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence altına. Bu çalışmada, manyetik kapı kilit sisteminin belirtilen konum içinde gerçekleştirilmesi için kontrol ünitesi geliştirilmesi amaçlanmıştır.


Bu amaçla, manyetik kilit sistemi yapısı ve kontrol. Camdan yapılmış kapılar da buna dahil edilmek üzere hemen hemen bütün kapı çeşitlerinde kullanılmaktadır. Yüksek sıcaklık ve zorlama durumunda alarm sistemi devreye giren bu dijital kilitleri, kartlı veya şifreli giriş seçeneği ile kullanabilirsiniz. Akıllı kilit sistemi nasıl çalışır?


Manyetik kilit sistemi

Bunlar kilit bölmesi sensör akü trafo ve göstergeç chip anahtardır. Desi Classic FC parmak izli kilit sistemi ile çelik kapılarınızı parmağınız ile çok rahat açabileceksiniz. Diğer desi parmak izi ürünlerinden farklı olarak kapı üzerine ankastre montaj edilebilmesi çok estetik bir görüntü sağlamaktadır. Kale elektromanyetik kilit sistemi konusunda sizlere teknik destek hizmeti de sunmaktayız.


PDKS Turnike Parmak izi Yüz Okuma ve Kartlı Geçiş Sistemi. Gerektiğinde aparat ile veya özel yapıştırıcı ile montajı yapılabilmektedir. Metal ve ahşap kapılar üzerinde de uygulaması yapılabilmektedir.


Elektronik geçiş sistemlerinin yaygınlaşması elektronik manyetik kilit lerin kullanımını zorunlu hale getirmiştir. Super Pass manyetik kilit volt opsiyonel volt enerji ile çalışma özelliğine sahiptir. Kale elektronik kilit sistemleri, kartlı geçiş sistemleri, şifreli giriş sistemleri,.


Bunun için buraya tıklayıp şifreli geçiş kontrol ünitesini ve trafosunu satın alabilirsiniz. Daima geçiş sağlayan anahtarsız kartlı geçiş göstergeç sistemi , apartman ve binalarda göstergeç anahtarlık ve manyetik kart ile çalışabilmektedir. Göstergeç kapı anahtar Sistemi , akıllı kilit sistemleri diyede bilinen bu sistemlere ilave olarak kumandalı geçiş sistemi de eklenmiştir. Desi Classic FC 1parmak izli kilit sistemi ile çelik kapılarınızı parmağınız ile çok rahat açabileceksiniz. Sistem içerisinde dahil olan uzaktan kumanda ve alarm sistemi sayesinde çok daha güvenli rahat kullanım sağlayabilirsiniz.


Geçiş kontrol sistemi devreye alındıktan sonra, kapı kontrollerinin sağlanması adına cihaza bağlanan manyetik kilit sistemi , cihaz üzerinden verilen tetik komutlarıyla kapıların geçişlerinde size rahatlık sağlar. KG manyetik kilit 5KG manyetik kilitler 5kg basınca dayanıklı kilitlerdir. Normali kapalı olan kilitler elektrik gelmesiyle üzerindeki bobin manyetik alan oluşturarak dili boşa düşürür ve kapı serbest kalmış olur. Elektrik geldiği sürece kapı açık kalır elektrik kesilmesiyle kapı kilitlenecektir. Cam kapı, dar kapı, inswing kapılara uygun aksesuarlar bulunmaktadır.


Eşdoğrusal Yük Testi 180kg,350pounds. XUzaktan Kumanda Sistemi. Kale Endüstri Holding kuruluşudur. PKDS Personel takip sistemi.


Pkds nedir sorusuna kısaca personel devam kontrol sistemi diyebiliriz çalışanlarınızın bu cihaza ek olarak ayrıca satın. PVC kapı Ahşap kapılar vb. PİMLİ CAM KAPI KİLİT SİSTEMLERİ Cam kapılar için tasarlanmış sağlam kullanışlı bir üründür.


Kapı erişim kontrol sistemi için manyetik kilit nasıl seçilir? Bir işletme binası, ofis, ev vb. Ama piyasadaki kilitlerin çeşitliliği ile karşı karşıya geliyor. V AA alkalin pil Pil Ömrü Max 25. Son 1geçişte düşük pil uyarısı verir.


Hursoft K 2M manyetik kilit sistemi parmak izli kartlı yüz tanımalı cihazlardan okutulan veri doğru ise kapıyı otomatik açar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar