24 Haziran 2019 Pazartesi

Dekoratif söve

Dekoratif söve

Başlangıçta yalıtım ve dekorasyon amaçlı dış cephede kullanılmak üzere mantolama ve tamamlayıcı ürünler olan söve , kat silmesi gibi ürünlerin imalatını yapmış ve özgün ürünü olan tuğla cephe kaplamasını CNC ile keserek öncü olmuştur. Merhaba Mehmet bey mail adresinize Gelin yolu tasarımı ile ilgili fiyat gönderdik gelin yolu tasarımı kullanılacak sütün takımları ve sütun üzerindeki dekoratif poliüretan söve ve söve taçlarına göre farklılıklar gösterir. Dekoratif Yalıtım Sistemleri.


Söve Nedir ve Özellikleri. Karplus söve mantolama izolasyon malzemeleri, inşaat malzemeleri üretimi alanında izmir de faaliyet göstermektedir. Bu tür söveler binaların iç ve dış cephelerinde yerine göre kullanılmakta olup dekorasyon tamamlayıcı yapı elemanlarıdır.


Bahçe duvalarında dekoratif yüzey elemanı olarak. Cephelerinize dekoratif ürünler ile zenginleştiriyoruz. EPS ve XPS dekoratif söve üreterek başladığımız faaliyetlerimize bugün POLİÜRETAN iç ve dış paneller, cephe kaplamaları, söve profilleri üreterek devam etmekteyiz. Ahşap Görünümlü Kaplamalar.


Hekimboard fibercement ürünler, yapısı itibariyle yüksek mukavete sahiptir. MİNE-PAYANDA-TAVAN GÖBEKLERİ-KUBBE-SÜTUN. Pencere ve kapı üst söve profili ortasında süsleme amacıyla kullanılan dekoratif elemanlardır. Tarihten bugüne birçok yapıda yaygın olarak kullanılmıştır.


Eski taş binalarda, kubbelerin ve kemerlerin yapımında kullanım amacı daha farklı ve önemi daha büyüktür. Mesafeler kalite standartlarımıza engel olamaz. Kapı ve pencereleri yağmur sularından korumak ve bina çehresine estetik görünüş vermek üzere kapı ve pencerelerin yan kenarları ile üst kenarlarına uygulanan yüzeyden dışa doğru çıkıntılı, değişik malzemelerden yapılabilen, estetik görünümlü yapı elemanlarına söve denir. Sektörde yıllık deneyime sahip olan Salih Kaya tarafından kurulan çağın Mühendislik İnş. Bu satfamızda sizlere imalatımızdan görseller paylaşacağız.


SÖVE ÜRÜNLERİ ve AVANTAJLARI. Bu Ortaklığı kurduğun kişi de Çözüm Ortağı’dır. Sena Stone Kültür Taşları ve Tuğlaları. En kaliteli hammaddelerden üretilen ve adeta doğayı kendine referans alan yenilikçi, modern, göze hoş gelen dekoratif amaçlı kullanılan dekoratif tuğlalar, dekoratif panel, dekoratif taş modelleri ve çeşitleri, türlerindendir. MOBİL WEB SİTEMİZ YAYINDA!


Merhaba, size daha iyi bir hizmet verebilmek ve ürünlerimizi mobilden kolayca. Sütun başlıkları poliüretan dekoratif sütun fiyatl. Sadece dekoratif söve ile dekore edilen binalar sanki karton evleri anımsatıyor. Fiyat uygunluğu , hafifliği ve ısı yalıtımına katkı sağlaması avantaj.


Bu ürünleri dış cephenizde kullanırken mutlaka alev almaz oluşuna özen gösterin. Bazı müşterimiz söve kaplı dekoratif balkon süsü olarak kullanırken,bazı müşterilerimiz ise binalarda kar aralarında pencere aralarına kullanmaktadır. Poliüretan tavan göbekleri köpük poliüretan göbek. Bunun yanında halk arasında tüm dekoratif bina süsleme elemanlarına (kat silmesi, saçak silmesi, çatı silmesi, denizlik profili, köşe profili, kolon, sütun, harpuşta, payanda, kilit taşı v.b.) verilen genel ad olarak da bilinmektedir.


Günümüzde ise Kilit Taşları çok daha hafif olup daha ziyade dekoratif bir amaca hizmwt etmektedir. Dış Cephe Isı Yalıtımı, Mantolama Uygulamasında Uygulanan Teknikler Kolon yivleri, söve dipleri, denizlik dibi gibi. Mersin merkez ve ilçelerinde bireysel ve kurumsal müşterilerinin yanında izolasyon ve dekoratif esaslı taahhüt işleri de yapmaktadır.


Panel kaplama ile yalıtım ve estetik bir arada. Dış cephe mimarisinde , binalarınıza estetik ve değer katar. Konutlarınızın dış cephelerine dekoratif bir görünüm kazandıran söve uygulamaları ile birlikte yağmurla birlikte kendini yıkama ve temizleme özelliği olan özel boyalar kullanılarak zaman içinde kirlenmeleri önlenmekte ve uzun seneler konutlarınıza aynı estetik değeri katmaları sağlanmaktadır. Bunun en büyük kanıtı ise şimdiye kadar hizmet verip memnun etiğimiz yüzlerce müşterimiz.


Akrilik esaslı, dekoratif ÇİZGİ dokulu dış cephe kaplaması Genel Bilgi Genel Bilgi : Akrilik reçinesi esaslı, kullanıma hazır, dekoratif son kat dış cephe kaplama sıvasıdır. Sınırsız renk seçeneği vardır. Mantolama sistemi ile de iç içe olan söve modelleri bu sayede oldukça şık görünmektedir. Pencere söveleri, dış cephe mantoloma söveleri ve daha birçok söve çeşitlerini en uygun fiyatlarla size sunuyoruz.


MANTOLAMA paneli DIŞAHŞAP DESEN KANALLI 5cmlik. DIŞ cephe profili KATSİLMESİ DSN15. Dünyadaki değişime ve gelişime paralel olarak yaptığımız işlerde görselliği ve işlevselliği harmanlayıp elde ettiğimiz tasarım ve uygulama bilgisi ile uzman olduğumuz tüm alanlarda en iyi olmak. Firmamız poyester ve silikon kalıp imalatının yanı sıra poliüretanın dekoratif ürünlerinde imalatını yapmakta.


Her gün yeni modeller tasalayarak sizleri tasarım yaparken daha özgür hissetmenizi sağlıyoruz. Bilinen geleneksek söve uygulamalarının aksine prekast söve hizmetlerimiz daha sağlam ve uzun ömürlüdür. Doğru şekilde uygulandığında uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanımı mümkündür.


Binanın dış görünümünün bütünlenmesinde en belirleyici unsur cephenin. Haber, duyuru ve kampanyalarımızdan e-mail ve SMS ile haberdar olmak isterseniz aşağıdaki ilgili alanlara e-posta adresinizi ve gsm numaranızı ekleyerek kaydolabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar