20 Haziran 2019 Perşembe

Doğal taş lavabo

Bu ürünlerde (mermer, traverten ve doğal taşları) aşındırıcı kimyasallar olan asit, tuz ruhu, porçöz, kireç sökücü vb. Banyo dekorasyonu için üretilen lüks tezgah üzeri modern çanak doğal taş lavabo modellerimiz mekanlarınızın ambiyansını değiştirecek. Merhaba Ziyaretçi Hoşgeldiniz ile Bağlan! DOĞAL TAŞ LAVABOLAR, MERMER LAVABO MODELLERİ, TRAVERTEN.


Doğal taş lavabo

Bir çok renk ve dokuda stoklarımızda mevcuttur. Bu ürünlerde ( mermer, traverten ve doğal taşları ) aşındırıcı kimyasallar olan asit, tuz ruhu, porçöz, kireç sökücü vb. Bu kategoride ürün bulunamadı. Banyo ve mutfak dekorasyonunuzun anahtar öğelerinden biri olan lavabolar Kohler, Bocchi ,Noken, Rotenberg gibi banyo dekorasyon ürünleri üreten önemli markaların, en kaliteli, en şık, en dekoratif lavabo modellerini, çanak lavabolar, tezgah üstü lavabolar, tezgah altı lavabolar, yarım ayaklı lavabolar, sütun lavabolar, duvara. Bu örnek fotoğrafta da hem doğal taş zemin kaplaması, hem de işlemeli doğal taş lavabo dikkat çekiyor.


Microsoft may earn an Affiliate Commission if you purchase something through. Evinizde spa keyfi yaşamak ,kendini doğal ortamda huzurlu hissetmek isteyenler için banyonuzun bir duvarında doğal taş kullanabilirsiniz. Bu bir metin pencere öğesidir. Bu, kenar çubuğunuza metin veya HTML eklemenizi sağlayan bir metin pencere öğesidir. Mermer Evye marble sink.


Volkan Apaydın tarafından,. Bu tür ürünlerin her parçasının benzersiz olması aynı zamanda dekorasyonda size özel bir tarz oluşturulmasını da sağlayabilir. Bunu günümüzde özellikle banyolarda çok sık görüyoruz. Banyoda olağanüstü doğal taş lavabo ! Vanity ünitesi ile iki kişilik doğal taş lavabo.


Fiberglas, polyester,fiberglas ve doğal taş tozundan üretilmiştir. Estetik güzellik ve güzel bir görünüm verir. Kullanıldığı yere sıradışı bir hava katar. Sudan ve nemden etkilenmez. Silerek veya yıkanarak temizlenebilir.


Travertenden mamül , doğal taş , tezgah üstü lavabo. Farklı ebatlarda ve şekillerde traverten lavabolar mevcuttur. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz.


Daha doğal ve hareketli bir görünüm elde edilir. Yapay taş kaplamalara göre doğal taş kaplamalar çok daha uzun süre aynı görüntüyü sürdürebiliyor. Bugünlerde banyo dekorasyonlarındaki trendlerin başında doğal malzemelerle yapılan tasarımlar geliyor.


Denizli’deki fabrikamızdan tüm İzmir için doğal taş ve dekorasyon ürünleri. Fakat traverten, mermer gibi malzemeler doğal olduğu için renk tonlarına birebir uygun derz dolgu bulamayabilirsiniz. Derz dolgu rengini kendiniz ayarlayabilirsiniz. Benzersiz işçiliği ve sıradan lavabolardan çok daha farklı ve sofistike görünen doğal taş lavabo modelleri, temizlik konusunda endişelenenler için de taş cilası ya da epoksi gibi koruyucu ve temizlemesi kolay olan bazı kaplamalar ile çok daha hijyenik ve temizlemesi kolay hale gelebiliyor.


En küçük boyda, farklı renklerde kesilmiş taşların bir araya getirilmesi ile oluşturulan doğal taş pano ürünleri genellikle mozaik olarak isimlendirilirken özellikle mutfak ve banyolarda kullanımına sıklıkla rastlayabilirsiniz. Doğancı - Duvarlarınız ve zeminleriniz için gerçek taş veya taş görünümlü kaplama ürünleri. Lavabo Süzgeçleri Hamam Tasları. Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır.


Doğal taş lavabo

Dilerseniz hemen mağazamızdaki ürünlere göz atabilirsiniz. Eviye Eviye Koleksiyonları. Kayrak taşı zemin kaplama. Decros tüm bunları sizin için düşündü ve doğal taşın estetiği ile tasarım trendlerini birleştirerek ilham veren ürün portföyünü sizlere sundu.


Yemek masalarından orta sehpalara, zigondan dresuara, kase, şaraplık, baharatlık, sunum tabağı gibi mutfak aksesuar serisinden lavabo ve duş teknelerine kadar mermerin. TAKSİTLİ VE KARGO BEDAVA SATIN AL mermer lavabolar (lavabocu-002) ölçüleri : 42×cm. Otel ve benzeri ticari mekanların tüm alanlarında doğal taşlar kullanılmakta. Online sipariş verilebilir.


Artık evizin dekorunu değiştirmek için yapı marketlerinde dolaşmanıza gerek kalmayacak yerevdekor, online dekorasyon ve sanal yapı market olarak sizlere en uygun fiyata, ürün. Doğal taşlar uzun yıllar boyunca bakım istemez. We have found items matching your search. Ev dekorasyonu için doğal taş ürünleri ile bu hafta en yeni ve en ekonomik çözümleri sizin için topladık ! Ev Dekorasyonu: Yeni fikirler ! Taş verniği taşın yüzeyinde bir tabaka oluşturarak sürekli ıslak gözükmesini sağlar.


Aynı zamanda Solvent esaslı ıslak etki görüntüsü veren bir yüzey koruyucudur. Honlanmış,patlatma yüzeyli veya eskitme uygulanmış, mermer, granit, traverten gibi doğal taş yüzeylerde ıslak görüntü yaratır. Taş lavabolar harika tasarımlı mermer lavabolar,traverten lavabolar.


Doğal taş lavabo

Farklı aynı zamanda doğal bir dekorasyondan hoşlanıyorsanız şimdi sizlere doğal taş modellerinden lavabo örnekleri sunacağım. Evlerinizin en nadide köşelerinden biri olan banyolar son yıllarda daha da popüler hale geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar