24 Haziran 2019 Pazartesi

Otopark otomatik kapı sistemleri

Güvenlik Dedektörlerinde KAMPANYA ! Yazılıma yüklenen araçları otomatik olarak onaylayabilen otopark sistemleri , bariyer ile koordineli çalışır ve bariyere gönderdiği sinyal ile bariyerin açılmasını sağlar. Her türlü otomatik kapı imalatı ve servisi. Uzaktan kumandalı raylı ve motorlu demir kapı imalatı. Her ölçekte yapılar için otomatik kapı çözümlerimizden mutlaka biri size göredir! Firmamız Faac Ürünlerinin tamamının satış ve satış sonrası hizmetlerini vermektedir.


Otomatik Kapı sistemleri. Amacına uygun kollu, tuzak, road blocker, mantar bariyer ve plaka okuma sistemleri gibi sistemlere otopark bariyeri ya da otomatik bariyer sistemleri denir. SARMAL KEPENKLER İÇİN REDÜKTÖRLÜ MOTORLAR Kepenk motoru, garaj kapısı , otomatik kepenk, kumandalı kepenk, Keypenk, uslu çelik, kepenk kumandası. Kollu bariyer sistemlerini ülkemizde en çok en çok ücretli yol geçişlerinde görmekteyiz. Türkiyenin her yerine otomatik kapı , otomatik kepenk, endüstriyel kapı , seksiyonel kapı ve otomatik bariyer alanında hizmet vermekteyiz.


Açık otopark sistemleri aracınızı park ettikten sonra güneş ışınlarından ve kötü hava koşullarından korumaktadır. Yüksek sıcaklarda araçların içini serin tutan ve yağmurdan, kardan ve doludan koruyan bu otopark sistemi günümüzde sıkça kullanılmaktadır. Firmamız otomatik kapı sınıfında bulunan otomatik kapı , seksiyonel kapı , garaj kapısı , fotoselli kapı gibi. Günümüzde hemen hemen her otoparkta bariyer sistemlerine rastlamaktayız.


More yaşam alanlarınıza artı değer katar. Motoru, Dairesel Kapı Motoru, Garaj Kapısı Motoru, Endüstriyel Kapı Kepenk Panjur Motorları Mağazasıdır. Plaka tanıma sistemi , HGS sistemi gibi izin verilen durumlarda kapı otomatik çalışabilmektedir. Yana kayar bahçe kapısı motorları müstakil konutların bahçe girişlerinde, işletmelerin ana girişlerinde, apartman ve sitelerin otopark girişlerinde tercih edilen mekanizmalardır.


ETİKETLER: quiko motor, lentus, recor ers kapı , bursa, ers radarlı, fotoselli, manusa fotoselli kapı , otomatik kapı , kapı bariyerleri, kapı bariyeri, seksiyonel kapılar bursa, seksiyonel giyotin kapılar , seksiyonel garaj kapısı , seksiyonel kapı fiyatları, seksiyonel kapı , seksiyonel, fotoselli kapı fiyat fotoselli kapı sistemleri , fotoselli cam kapı , fotoselli kapı tamiri. Yılından Bu Yana Siz Değerli Müşterilerimize Kaliteli Ürün ve Hizmet. Garaj kapısı , otomatik kapı ,garaj kapıları ,bariyer, otopark bariyeri, otomatik kepenk, otopark kapıları , kapı sistemleri ,kepenk.


WHITEROSE, 1yerli üretim bariyer sistemleri ile otomasyon sektöründe öncü kuruluştur. Bilet Verme Makinası Teknik Özellikleri. Quick View (Reviews) İstek Listeme Ekle. Kurulduğu ilk günden itibaren sektörel tecrübesini kullanarak otomatik kayar kapı , bariyer sistemleri ve otopark sistemleri gibi pek çok ürünün satış ve montaj hizmetlerini üstlenmektedir.


OTOPARK HGS SİSTEMİ PANELİ ÖZELLİKLERİ. Parlak ve yanıp sönen renkler dışında çeşitli renklerde led ışıkları ile dikkat çekicidir. Fakat son zamanlarda bu bariyer sistemleri ürünlerinin tamamı ile otomatiğe döndüğünü görüyoruz. Fotoselli Kapı alanında verdiğimiz hizmet ile haklı olarak tercih edilen bir firma olmanın verdiği gururu taşımaktayız.


Otopark otomatik kapı sistemleri

Hangar kapıları , endüstiriyel kapılar , otomatik kapılar , kepenkler, bahçe kapıları , garaj kapıları , pergola sistemleri ve otopark gölgelendirme sistemleri ile keşif, tasarım, imalat, montaj ve satış sonrası hizmet veren firmamız sektöründe söz sahibi konumda yer almaktadır. BFT Flaşör İkaz Lambası Antenli Modelidir. Enerji ile çalışmaktadır.


Yani, otomatik kapı kışın ısı ekonomisi sağlar ve yaz aylarında da içirideki atmosferi korur. KAYAR KAPILAR VE KAYAR KAPI MOTORLARI Kayar kapılar , İnsan ve hayvanların girmesini istemediğimiz yerlerde, araçların geçiş kontrolünü sağlamak maksadıyla. Nice bünyesinde hepsine çözüm olan bariyerler mevcut. Siz kapıya yaklaştığınızda, kapı sizi otomatik olarak size kapıyı açacak.


Otopark otomatik kapı sistemleri

Türkiye’de ilk olarak Smarttek Teknoloji ve yazılımın uyguladığı Akıllı kart ile hızlı geçiş otopark sistemi sayesinde artık otoparklarınız çok daha güvenli. Keyword: nice wide ve bft moovi bariyer , mantar bariyer , otomatik kapı hidrolik mantar bariyer , ponomatik mantar bariyer , kurtkapanı , kollu bariyer , bft bahce kapi motoru , Nice kapı motoru, hız kesici , kasis , bft deimos 7surgulu kapı motoru , nice wide otopark bariyeri , nice ve bft bariyer kumandası , loop dedektör ve metal. Uygulama alanları, bahçe, kapalı ve açık otopark kapıları , demir yana kayar kapılar içi motor sistemleri. Garanti otomatik kapı olarak sektörde lider firma olmayı hedeflemiş ve bu doğrultuda ilerlemeye devam etmekteyiz. Fabrika giriş kapıları , site giriş kapıları.


OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ – AUTOMATION DOOR SYSTEMS. Soğuyunca otomatik olarak tekrar devreye sokar. Motor manuele alınmadığı sürece kapıyı iterek açma imkanı vermez. Sistem kapıyı kilitli tutmaktadır.


Trafik yoğunluğu çok olan otoparklarda çalışma hızı ve performansı ile son derece tatmin edici sistemlerdir. Gimes otomatik kapı sistemleri bursa ve endüstriyel kapı , hangar kapı ,mega kapı ,fotoselli kapı ,branda kapı ,garaj kapısı , yukleme rampaları vb hizmetimiz vardır. Akıllı araç geçiş sistemi , akıllı otopark sistemidir. Yana Kayar sürgülü bahçe kapıları müstakil konutların bahçe girişlerinde, apartman, site türü binaların otopark girişlerinde, nizamiyesi bulunan devlet kurumları, elçilik, fabrika, depo gibi işletmelerin ana girişlerinde özellikle tercih edilen kapalı otoparklarda da kullanılabilen sistemlerdir.


Günümüz koşullarında kötü niyet ve düşüncelerin tehdidi altında olan işletmelerinizin veya özel mülklerinizin güvenliği için kaliteli, şık ve modern bir çözümdür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar