13 Haziran 2019 Perşembe

Bronz ayna duvar kaplama

SAHRAYICEDİT Atatürk Cad. Tüm baklava dilimli duvar aynası modellerinde kullanılan malzeme Şişecam ürünüdür. Bizlere İstanbul aynacı, tam duvar ayna kaplama , duvar aynası, ayna fiyatları, füme duvar ayna gibi bir çok hizmetler için ulaşım sağlayabilirsiniz.


Bronz ayna duvar kaplama

Cnc makinalar ile arzu edilen şekli alabilen, desenler yapılabilen ve estetize edilebilen aynalar , tercih edilen mekan duvarlarının görsel açıdan doyurucu bir şekilde ayna seçenekleri ile kaplanmasını sağlamaktadır. Bu ayna modellerine baklava dilimli ayna , baklava desenli ayna , baklava kesim ayna modelleri de denilmektedir. Mağaza dış cepheleri, cam kapı, lamine cam, katlanır cam sistemleri , fotoselli kapı, sürgü cam kapı, cam seperatör, cam bölme oda, cam korkuluk, cam balkon, cam basamaklı merdiven, cam zemin döşeme, tavan ayna kaplama , duvar ayna kaplama , cam saçak, cam dolap. Yüksek Kaliteli Bronz Ayna Üreticilerini Bronz Ayna Tedarikçilerini ve Bronz Ayna Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba.


Renkler: Gümüş, Pembe, Yeşil, Siyah, Bronz , Altın, Açık Altın Rengi. Kaplama : Antibakteriyel ve parmak izi bırakmayan özelliklerde Ti-ion (PVD) Kaplama ve Hijyenik Fonksiyonel Kaplama (NCC) Cila: No(Fırçalı), Püskürtme (Saten), Ayna. KuruluYapıştırıcı (Derz Dolgu yok), Duruma göre destek gerektirebilir.


Asil Cam Ayna olarak sizlere füme baklava dilimli ayna , dekoratif füme ayna , bronz konsol ayna , tv ünitesi ayna kaplama , konsol gibi bir çok ev, ofis, işyeri gibi alanlarda bulunan değerli sevilen eşyalarınızı ayna kaplaması yapılmaktadır. Antik Ayna , Eskitme Ayna , Antique Mirror. Ayna , ayna kaplama , duvar ayna kaplama , salon ayna kaplama , ayna kaplama duvar , duvarı ayna kaplama , duvarı ayna kaplama fiyatları, ayna k. Ayna duvar kaplamaları , salonlarda yemek masasının olduğu kısımda kullanılmaktadır.


Aynanın verdiği ışıltı ile odaya lüks ve kaliteli bir görünüm sağlanmaktadır. Masif pirinç çerçeveli bronz ayna. Duvara asma aparatı arkasındadir. Modern, estetik ve şıklığın yeni modeli olan baklava dilimli aynaların artık evinize, işyerinize ve özel mekanlarınıza imalatını, satışını ve montajını yapıyoruz. Baklava ayna modellerimiz flotal aynadır.


Bronz – füme – beyaz- antik – siyah renkleri mevcuttur. Bu konuda bize en çok yardımcı olabilecek ürünlerden biri duvardan duvara kaplama aynalardır. En çok tercih edilen yapışkanlı folyo duvar kağıd. Yapışkanlı folyo modellerini birkaç kategoriye ayıracak olursak, cam vitray folyoları, tasarım folyoları, ayna folyo, yazı tahtası folyosu, karbon folyo, mıknatıs folyo, kadife folyo, desenli folyo, düz folyo vb.


Ayna ( Bronz ), Eskitme Pirinç Kaplama Ölçüler : ∅ 50cm. Fiyatlanfırma ölçüye yoğunluğa ve montaj şekline göre değişikliktik göstermektedir. TL normal ayna ve ahşaba monte ürün için geçerlidir. Antik eskitme ayna ve modelleri, bronz , füme, şeffaf renk çeşitleri, birçok özellikleri ile dekoratif olarak duvar , masa, sehpa, dresuar gibi yelere uygulanır.


Bronz ayna duvar kaplama

Bu aynalar aynı zamanda eskitme ayna , küflü ayna olarak da adlandırılır. Bu ürünler de ilginizi çekebilir. Dekoratif amaçlı olarak yoğun bir şekilde kullanılan bu aynalar genellikle tasarımsal ve sanatsal çalışmalar da yoğun olarak tercih edilir. Materyal: Metal Bronz Kaplama.


ABILITA DUVAR SAATİ CM ₺71₺17ŞİMDİ SATIN AL. YENİ ÜRÜN ABBACARE MAKYAJ ÇANTASI 25XCM ₺7₺1ŞİMDİ SATIN AL. Ayna ayna kaplama ayna kaplama duvar. Yeni eklenen ürünler, indirimler bizden haberler ve yenilikleri en önce sen öğrenmek ister misin? Abone olun, haberiniz olsun ! Satın alın Ayna Bronz Güvenilir Çin Ayna Bronz tedarikçilerinden.


Bronz ayna duvar kaplama

Dekoratif ayna modelleri, salon boy aynası, wc banyo aynaları kestirebilir, bronz düz ayna duvara yapıştırma uygulama hizmeti alabilirsiniz. Doğal kaplama (1) Diğer (218). Vitale Pim Bronz Metal Dekoratif Ayna. Avangarde Dekoratif Ayna Vd1.


Oval, kare, dikdörtgen ve dikey uzun ayna alternatifleri her duvara kolay uyum sağlamaya müsait olmaktadır. Motifli ayna çeşitleri evlere vintage tarzı getiriyor. Yemek odasında konsol aynası olarak kullanabileceğiniz doğal bronz şık ayna modeli.


Ceviz kaplama , yuvarlak modern ayna. Parçalı ayna çerçevesiyle yemek odanıza hareketlilik ekleyebilirsiniz. Bronz , füme, kirli ayna gibi birçok ayna cinsini kullanabiliyoruz ve aynaya cnc makinalarında.


Cam Balkon, Aynacı, Özel Masa Camları, Özel Akvaryum, supra, konsol üzeri ayna , duvardan duvara ayna , ayna mirror, mirror tv, ayna tv, cam arası jaluji perde,. DEKORATİF AYNA KAPLAMA METREKARE FİYATİ İSTEYİNİZ. Füme, bronz , şeffaf, mavi ve yeşil renk seçeneklerinde üretilerek istediğiniz alana montajlanır.


Bunlardan ilki normal şartlarda, belirli ölçülerde kesilerek ortaya çıkarılan standart baklava ayna modelleridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar