28 Haziran 2019 Cuma

Kapı kilit sistemleri

Kapı kilit sistemleri

Kale Kilit , yıllık tecrübesiyle kilit sektörünün öncüsü olmuştur. Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz. Gömme kilit çeşitlerine de ulaşabileceğiniz kategoride iç odalara ve banyoya uygun kilit çeşitlerini inceleyebilir, bu gömme kilitler arasında dış kapıya uygun dijital kilit çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Ekstra indirimli fiyat. TV, Ses ve Görüntü Sistemleri.


YIL BİREBİR DEĞİŞİM GARANTİLİ. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Bu sistemlerin kullanımları oldukça basittir. Personel devam kontrol sistemi (pdks) cihazlar ile birlikte kullanılan kilitler ile kapıların kontrollü bir şekilde açılmasını sağlayan kapı kilit sistemleri , her kapıya uygun bir modele sahiptir.


Z-Rfid KARTLI ÇİPLİ GİRİŞ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. CAT ETTİĞİMİZ VE ÜLKEMİZE KAZANDIRDIĞIMIZ KAPI SABİTLEME KİLİT SİSTEMLERİ , KAPI STOPERLERİ, KAPI SABİTLEYİCİLER VE KIRILMAZ OKUL KAPI KOLLARIYLA MİLLİ. Koleksiyonda birbirinden farklı boyut ve çeşitlerde ürünler bulabilirsiniz.


Asansör Kat Yetkilendirme Sistemleri. Mağaza Ürün Koruma Sistemleri. Kapı Kilit Çeşitleri Nelerdir? Moonwell’in kapı kilit ve butonları , başta güvenlik amacıyla oldukça sık şekilde kullanılmaktadır.


Yüksek hassasiyetli kapı kilitleri ile çıkış butonları Moonwell. Zarafeti önemseyenlere İtalyan tasarımı. Zink alaşım, dilli kilit mekanizması, kolay montaj,uzun pil ömrü, mifare kart teknolojisi, gizli sürgü kapaklı mekanik anahtar bareli ile her renk kapıda şık görünüm. Kale Endüstri Holding kuruluşudur. Neden Emniyet Kilidi Kullanmalısınız?


Kartlı kilit sistemleri dışında, şifreli kilit sistemleri de bulunmaktadır. Seçeceğiniz ürüne göre bazı cihazlarda hem kart okuyucu hem de şifreli geçiş özelliği bulunmaktadır. Dilediğiniz kişilere kart ile kısıtlama yapabilir dilediğiniz kişilere şifreyle geçiş yaptırabilirsiniz.


Elektronik kapı sistemleri yaşamınızı çok kolaylaştıracak. Kale elektronik kilitler en uygun fiyatlarla sitemizde. Hakkımızda Müşteri Hizmetleri. Häfele master anahtar sistemleri , kullanıcılara güveni ve konforu yaşatmaktadır.


Häfele tüm kilit sistemlerini öncelikle güven ve konforu sağlayacak şekilde, tasarımda farklılık yaratacak stil ve renk alternatifleriyle sunmaktadır. Silindir şeklinde bulunan kilitlerin istenildiği zaman göbek kısımları değiştirilebilir. Geceleri huzur içinde uyumak için pencerelerinize kaliteli bir kilit takma zamanı geldi. Kablosuz Alarm Sistemleri. Tüm bileşenleri kablosuz, kolay kurulum - kullanıma sahip ve.


Ev ve İşyeri Alarm Sistemleri. Otomotiv Sanayi ve Oem Üretim. Utopic R Telefondan Kontrol Edilen Motorlu Silindir Detaylar. Pvc kapı kilitleri – ispanyolet kapı kilidi sistemleri ahşap ve çelik kapı kilit sistemine nazaran kullanımı ve montajında farklılık göstermektedir. Pimapen kapı kilidi diye de bilinen Pvc (PLASTİK) üretim olan kapılarda ispanyolet tarzı kilit sistemi kullanılmaktadır.


Yale Kasa Antalya Yetkili Bayii. Geçiş Kontrol Sistemleri Otel Sistemleri. Cam kapı kilitleri kol ve kilit görevini aynı anda yerine getirerek siz kıymetli müşterilerimize büyük bir kolaylık sağlıyor ! Yüksek teknoloji, yüksek kalitede, son derece pratik, montajı ve kullanımı kolay uzun ömürlü kartlı otel kapı kilit sistemleri. Kartlı ve Şifreli Dolap Kilitleri Spor merkezleri, oteller, eğitim kurumlarında kullanılan soyunma dolapları, emanet dolapları için kartlı ve tek kullanımlık şifreli dolap kilitleri. Misafirlerinizin otel kartlı kapı kilit sistemleri ,Otel doorbell sistemleri ,Şifreli dolap kilitleri,Enerji energy saver tasarruf rölesi uygun fiyatlar.


Güvenli, kaliteli ve yıllara meydan okuyan Özel Merkezi Kilit teknolojisi, güçlü ve kusursuz tasarımı ile size yüksek güvenlik sunar. Bu Kilit Sistemleri çelik gövdesi, çelik karşılıkları,çelik milleri, çelik kanacalarıyla ve matkapla delinmeye karşı, sertleştirilmiş 5mm’lik civatalarla sabitlenen çelik barel koruma. Gelin dünyanızın kapısını değiştirelim. Tamamı kendi üretimimiz olan Yıl garantili çelik kapı modellerimizi görmeniz, çelik kapıya bakışınızı değiştirecek. Daire, apartman ve villa kapsı seçeneklernde alternatiflerimiz mutlaka görmelisiniz.


Otomatik Sürgülü Kilitli İspanyolet. C Basmalı Buton Krom 25mm. Otel kapı kilit sistemleri , otellerde güvenliği sağlamak için kullanılan sistemlerdir. Otel kilit sistemlerinin pek çok farklı modeli bulunmaktadır.


Bu modeller, aynı özellikte olmalarına karşın farklı tasarımda karşımıza çıkmaktadır. Bunun nedeni, otellerin tasarımlarına göre farklı uyumları yakalayabilmektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar