7 Haziran 2019 Cuma

Sıkma somun

Sıkma somun

Sıkılacak cıvatanın çapına göre seçilmesi gereken makinalar hakkında detaylı bilgiyi ürün sayfalarından edinebilirsiniz. Bu makine çeşitlerini somun sıkma makineleri kategorisinden temin edebilir, farklı özelliklere sahip bu ürünleri karşılaştırabilirsiniz. Otomobillere tekerlek takılmasında, servis işlerinde, iskele ve raf montajında kullanılan makine çeşitlerini somun sıkma makineleri kategorisi altından kolayca satın alabilirsiniz.


Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Birçok somun sıkma makinesi, somun sökmek için de kullanılabilir. O yüzden bazen somun sökme makinesi olarak da adlandırılır.


Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Kılavuz çekmenin ve kaynak somunu kaynatılabilecek uygulamaların alternatifidir.


Birleştirilecek malzemelerin, levhalara ve borulara bağlanacağı durumlarda arka bölümü kapalı olan ve civata kullanılması gereken birleştirmelerde kolayca uygulanarak çok sağlam bir bağlantı noktası elde etmemizi sağlar. Darbeli somun sıkma makineleri. Alışveriş öncesi sipariş edilecek ürünle ilgili geçerli bilgi her zaman için ilgili mağazanın web sitesinden alınmalıdır.


Ekstra indirimli fiyat. M8-M1yüksek germeli civata:M6-M12. Akülü darbeli somun sıkma makineleri.


Kompakt ancak çok güçlü - Bosch akülü darbeli somun sıkma makineleri hızlı bir şekilde büyük vidaları sıkmak, somunları sıkıştırıp gevşetmek ihtiyacı duyan kullanıcılar için en iyi çözümdür. Havalı somun sökme ve sıkma aletleri gerek ağır sanayide olsun gerekse hafif bir çok sektörde kullanılan çok faydalı bir üründür. Bu sektörlerin başında otomotiv ve servisleri, makine üretim, inşaat ve çelik konstrüksiyon ile mobilya imalatı gelmektedir.


Osaka OPT 3Havalı Tornavida 2mm. Elektrikli somun sıkma makineleri, elektrikli veya otomotiv kullanımı için volt, volt veya volt DC ile beslenebilir. Son yıllarda, şarjlı sistemleri yaygınlaşmıştır, ancak tipik olarak güç çıkışları kablolu elektrik veya havadan çok daha düşüktür.


Sıkma somun

Somun Sıkma Ürünler Hızlı bakış. Orijinal Ürün Bütün ürünler orijinal, ambalajında ve bayi çıkışlıdır. Hazet havalı somun sıkma tabancaları kullanıcının güvenliği, konforu dikkate alınarak tasarlanmıştır.


Cihaz ebatları ve ağırlıkları optimum seviyededir. Magnezyum malzemeden imal edilmiş olmaları nedeniyle Aluminyum gövde cihazlardan daha hafiftirler. Lokma bağlantısı 1-bir parmaktır. Plastik taşıma çantalıdır. Ambalaj içeriğinde bir adet lokma ve yan sap vardır.


Bosch Professional GSR 6-TE Vidalama Makinesi. E-bülten listemize dahil olun, yeni ürünler, aktiviteler ve cazip avantajlardan önce sizin haberiniz olsun. TL KAMPANYALARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN E-BÜLTEN’İMİZE KAYDOLUN. Havalı pop perçin havalı somun perçin havalı orbital zımpara havalı dökümcü tokmağı havalı ege havalı testere tork metre makaralı tambur hava hortumu makaralı elektrik uzatma.


Verified by Visa ve MasterCard SecureCode logoları bulunan sanal işyerlerinden yapılan online alışverişler Visa ve MasterCard güvencesi altındadır. Kuvvet Durumu ve Sıkma Momenti Somunun sıkılmasıneticesinde cıvata eksenel doğrultuda uzamaya zorlandığından ön yüklemekuvvetioluşur. Kendiliğinden çözülmenin ikinci aşaması, “ somunun ters yöne dönmesine bağlı olarak sıkma kuvvetinin kademeli olarak azalmas ı” şeklinde ifade edilmektedir.


Dış vidanın diş dibi çapı ile somunun diş dibi çapı. Mekanik olarak sıkma (tek ve çift ağızlı anahtarlarla, yıldız anahtarlarla, inbus altı köşe anahtarlarla, lokma anahtarlarla ve tornavidalarla) 2. Hidrolik (basınç) ile sıkma 3. Ergonomik yapısı ile tutuş kolaylığı sağlar. Ancak cıvataya uygulanacak yükün sınırlandırılması gerekiyorsa (Örnek : Fazla sıkma durumunda bağlanan malzemenin veya herhangi bir aksamın zarar görmesi söz konusu ise) bu durumda somun cıvatadan düşük kalitede seçilerek fazla sıkılma durumunda somun dişlerinin sıyrılarak sigorta vazifesi yapması sağlanabilir. Organize Sanayi Bölgesindeki adresinde hizmetlerini sürdürmektedir. GW-15BK somun sıkmaya ilave somunları içeren somun sıkma seti.


Aksesuarlar (Birer Adet) Seri Bağlantı. Led ışık halkası çalışma alanı aydınlatarak hatasız işlem yapılmasını sağlar. Sıkma - Vidalama - Elektrikli Tornavidalar. Zımpara ve Planya Makineleri.


Akdeniz Çivi Tabanca Reyonu. TL ve üzeri alışverişlerde. Kredi kartı ile peşin fiyatına taksit imkanı. Tek manuel somun sıkıcılardan çoklu sıkıcı makinelerine kadar, özel tasarımlı sistemler dünya genelinde çeşitli uygulamalarda kullanılmaktadır. Bosch GDR 120-LI Solo Makine - Akü ve Şarz Aleti Dahil Değildir.


POP VE SOMUN PERÇİN MAKİNALARI Urun katalogunu indirmek icin tiklayiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar