20 Haziran 2019 Perşembe

Yangın çıkış kapısı

Yangın çıkış kapısı

Paslanmaz yangın kapısı prestij ve dayanıklılık için tercih edilir. YANGIN KAPILARI - mm DKP sac ve ayarlanabilir kasa - mm DKP sac elektrostatik toz boyalı kapı - Kapı içerisinde orta bölümde taş yünü ve her iki tarafta yangın dayanımını arttırıcı boya. Sistem odası yangın kapıları camlı olabilir. Yangın acil çıkış kapısı yönetmeliğine göre bu kapılarının kolay açılabilir olması, Basit kilit mekanizması bulunması ve kapıların darbeye dayanıksız olmasından dolayı hırsızlar için en kolay açılabilen kapı statüsünde hedef haline gelmiştir.


Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur. Bina içi kaçış koridorları ve yangın merdivenleri, yangın ve dumandan özenle korunmalıdır. Yangın Kapıları belli bir süre alev duman ve zehirli gazların geçmesini önlemektedir.


ANKARA ÇELİK KAPI SİSTEMLERİ - ÇELİK KAPI. Bir dış geçite açılan çıkış kapısı , dakika yangına karşı dayanıklı olacak ve kendiliğinden kapatan düzeneklerle donatılacaktır. Madde 47) Çıkış kapıların en az temiz genişliği cm’ den az olmayacaktır. Dönel kapılar ve turnikeler çıkış kapısı olarak kullanılmayacaktır. Kale Çelik Eşya bayilerinde sizleri bekliyor.


Yangın çıkış kapısı

Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz. Yangın kaçış yolu kapıları kanatlarının kullanıcıların hareketini engellememesi gerekir. Kullanıcı yükü kişiyi aşan mekanlardaki yangın çıkış kapılarının kaçış yönüne doğru açılması şarttır. AR-GE departmanımızın yangın kapılarımıza kattığı sıcak hava tahliye menfezi, yangın esnasında kanat burkulmasını engelleyen emniyet pimi, demonte eşik gibi yapısal üstünlükler güvenliğinizi daha da arttırmaktadır.


Asansörlerin, yangın uyarısı aldıklarında kapılarını açmadan doğrultuları ne olursa olsun otomatik olarak acil çıkış katına dönecek ve kapıları açık bekleyecek özellikte olması gerekir. Yangın anında insanların yangın merdivenlerine ulaşmaları için geçtiği yangın kapıları yangından kurtulmak için en önemli basamaktır. YANGIN KAPISI İMALATI Yangın önlemlerinin en önemli adımı olan yangın kapıları , yangın merdivenlerinden çıkışı kolaylaştıran ve can güvenliğini sağlayan ürünlerdir. Son zamanlarda yangın olaylarının artmasına bağlı olarak yaşanan kayıpları azaltmak için yangın kapısı imalatı yapılmaktadır.


Genel olarak yapıların arka ya da yan bölümlerinde yer alan kapılardan insanlar can güvenliğiyle çıkış yapmaktadırlar. Kapısı , Ekonomik Yangın Kapısı , Ümraniye. Burada özellikle ‘’acil çıkış kapıları ’’ her ne kadar yangın için kullanılabilecek bir kapı olarak görünse de, aslında yangın durumları dışında her türlü acil durumlarda da kişilerin can ve mal güvenliğini koruyabilmesi aşamasında kullanabilecekleri kapı modellerini ifade eder. Herhangi bir büyük yangın anında yüksek binalardaki en güvenli çıkış yolu kesinlikle yangın merdivenleridir. Yangın çıkış kapıları için yaptığımız tüm önlemler güvenlik aşamasından üzerinden değerlendirilmektedir.


Diğer yandan binaların hemen hemen her katlarından yangın merdivenlerine çıkan bir yangın kapısı ya da yangın kapıları mutlaka olmalıdır. En az yargın merdivenleri kadar önemli olan yangın kapıları. Bu soruya cevabını şu şekilde verebiliriz: fabrika ve depolarda. Acil çıkış koridorunda yer alan kapılar opsiyonel panik bar sistemleri ile açılabilmektedir.


Yangın kapıları tek kanat ve çift kanat olarak çeşitli ebatlarda üretilmektedir. Kaçış esnasında kapının rahatlıkla açabilmesi ve hızlıca bölgenin tahliye edilmesi panik bar sayesinde kolaylaşmaktadır. Filed under Çelik kapı kilitleri, güvenlik, Hırdavat, Kapı aksesuarları, kilit Tagged with acil çıkış kapısı , acil çıkış kapısı fiyatları, acil çıkış kapısı kolu, çift kanat için panik bar kolu, çift kanat panik bar, çift kanatlı yangın kapısı kolu, briton panik bar, en ucuz panik bar, en ucuz yangın kapı kolu.


Madde 8-a) Acil çıkış yolları ve kapıları doğrudan dışarıya veya güvenli. Bir kattaki kişi sayısının 50′ yi geçmesi halinde, yangın merdiveni ve yangın güvenlik holü kapıları kaçış yönünde kapı kolu kullanılmadan (panik-bar veya benzeri düzenekli) açılabilecektir. Yangıların çıkış nedenleri eski tehsisat ve uyduruk döşenmiş sigortalar ev aletlerini taşımayan tehsisatların dayanmadığı kablolar, eriyor yangına neden oluyor Turhanlar bu yangın çıkış kapısı , konularında tam profesyonel ekipmanları ile hizmetinizde.


Kapılarımız, özellikleriyle teknik şartnameye birebir uyum sağlamaktadır. Kale panik bar kilidi, marelli yangın çıkış kapısı kolu, panik bar dış kapı kolu, erkal kollu yangın kapısı kilidi, üstten basmalı panik bar kolu, çift kanat panik bar kolu ve diğer tüm yangın çıkış k. Yönetmelikler ile birçok yapıda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir. Olası afet durumunda oldukça önemli bir yere sahip olan yangın kapıları , farklı özelliklere sahiptir.


Artık yüksek yapılarda yangın kapılarının bulunması zorunlu hale gelmiştir. Kanatlı Menfezli Yangın Çıkış Kapısı. Yangın Kapısının Temel amacı yangın anında en kısa sürede çıkış yapmanızı sağlayan nitelikli Kapıdır. Yangına dayanabilen yapısı sayesinde, duman ve alev geçişini engelleyerek yangın anında güvenli bölgelerin oluşturulmasını ve acil çıkış yapılması gereken bölgelerden hızlı ve güvenli şekilde. Sadece yangın sırasında alarma bağlı otomatik olarak kilit sistemi açılıyor.


Yangın çıkış kapısı

Acil çıkış kapıları merkezi kilit sistemi ile teknik servis tarafından idare edilmekte. Ben durumun uygun olmadığını defalarca işverene bildirdiğim halde yinede bu durumda ısrar ediliyor. Firmamız Türkiyede CE ve TSE belgeli üretim yapabilen ender firmalar arasındadır, Sertifikalarımıza buradan ulaşabilirsiniz. Firma politikası olarak her zaman müşteri.


Yangın çıkışı kapıları , genellikle insanların sıklıkla kullanmadığı noktalarda konumlandırılmaktadır. Yönetmelik gereği bu kapılar kolay açılabilecek kilit mekanizması ve darbeye dayanıksıksız yapılarından dolayı hırsızların ilk tercihleri arasın da yer almaktadır. Yangına müdahale mevzusunda en büyük takviyecimiz olan yangın Çıkış kapıları yaşamımızın bir hayli alanında yer almaktadır. Bundan dolayı yangın kapılarının bazı özellikleri taşıması koşuldur. Bir dış geçide açılan çıkış kapısı , dakika yangına karşı dayanıklı olacak ve kendiliğinden kapatan düzeneklerle donatılacaktır.


Kapıları (Madde 47): - Çıkış kapıların en az temiz genişliği cm’den az olmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar