6 Haziran 2019 Perşembe

Otopark çatı sistemleri

Kısa sürede yaptığımız otopark çatı sistem çalışmalarıyla sektörümüzde iyi bir yer edinen firmamız kalite ve güvenin adresi olmuştur. Firmamız bünyesinde genç, idealist bir ekip her geçen gün kendini yenileyerek bu sektördeki çalışmalarına devam etmektedir. Bugün otopark çatı sistemleri hem apartman girişlerinde, site içlerinde kişisel kullanım işlevleri için değerlendirilmektedir.


Hem de kurumsal bir iş kimliği arenasında sektör halinde üretilmekte ve kullanılmaktadır. Hareketli cam çatı sistemi ile yapalım sizde teras katınızın yada bahçenizin tadını. Hedef, otopark çatı altına park edilecek araçların gerektiğince korunmasıdır. Bu sayede sıcak havalarda araçlar gölgede kalarak daha az ısınır, renk solmalarının önüne geçilir. Açık otopark sistemleri istenilen araç sayısına göre yapılabilmektedir.


Son derece dayanıklı malzemelerden üretilen pratik çatılar ile hem kendi arabanızı hem de müşterilerinizin arabalarını olumsuz etkenlerden koruyabilirsiniz. Ayrıca mükemmel düzeyde bir ışık geçirgenliğine sahiptir (ortama 83). Estetik açıdan harika görünen bu sistem ortama güzel hava katmaktadır. Mimarinize uygun olarak ta üretilen gölgelik sistemleri otopark alanınızda istediğiniz ölçülerde yapılır.


Bu yalıtım tekniği otopark üzeri su yalıtımı, teras çatı su yalıtımı, balkon su yalıtımı, garaj üzerine su. Hemen bize Ulaşıp İsteklerinize Ulaşabilirsiniz. Amatör ruhla profesyonel çalışma anlayışını hedefleyen firmamız, yaptığı, yapacağı tüm çalışmalarla otopark çatı uygulamalarına hizmet etmeyi amaçlamıştır. Değişen dünya şartları ve taleplere göre hızlı çözüm üreten firmamızın hedefi projelerinizi en hızlı ve güvenilir şekilde sonuca. Polikarbon Çatı Sistemleri.


Solvent içermeyen, elastik, çatlak köprüleyen poliüretan reçine esaslı otopark kaplama sistemi. Araç trafiğine açık, kaydırmaz özellikli son kata ve ara kat uygulamaları içindir. Dinamik çatlak köprüleme özellikli.


Otopark çatı sistemleri

Anasayfa Otomatik Açılır Kapanır Çatı Sistemleri. Tüm Türkiye ve Yurt dışı pazarlarına satışımız vardır. En uygun fiyata imalattan satış iş gününde Teslim garantisi.


Günlük yaşantılarda bir çok doğal afetler ve dolu olaylarıyla karşı karşıya kalan araçlarımıza kolay ve pratik bir yöntemle koruma sistemi getirmekteyiz sistemlerimiz otopark branda sistemleri diye adlandırılır sistemlerimizin değişik açıları ve görselleri olduğu gibi mekanlarımızda bir çadır hissi değil de. Esence Yapı Otomasyonu Olarak İzmir ili ve İlçelerinde Toplu yada bireysel otopark sistemleri projelerinizde modellerimizi görmeden karar vermeyin. Jet fanlı sistemlerin duman kontrolünün yanında duman tahliyesindeki hızı da ön plana çıkmaktadır.


Otopark çatı sistemleri

Dünyanın tek çatı altındaki en büyük katlı otoparkı olarak, en teknolojik altyapılarımız ve hizmet kalitemizle sizleri misafir etmekten büyük mutluluk duyacağız! Eğimli Çatılar Geogreen Yeşil Çatı Sistemleri Eğimli çatılarda kullanılan yeşil çatı ürünüdür. Sonsuz enerji kaynağı güneşten en doğru şekilde faydalanmak için bizden yardım isteyin geri kalan her şeyi biz halledelim. Otopark Havalandırma Sistemleri.


Solarline Carport Sistemleri. Kurulumu kolay çift araçlık sistem ticari park yerleri için ideal çözümdür. GARAJ veya OTOPARK ÇATI yapımı ve tamiri için daha detaylı bilgi almak,keşif veya fiyat. ETRAFI AÇIK MODELLER ( Sadece Çatı ). HAYER ÇATI ve AHŞAP SİSTEMLERİ.


Otopark çatı sistemleri

Kurulduğu yıldan bu yana Marmara bölgesinde çatı , gölgelendirme sistemler ve akustik alanlarında faaliyet göstermektedir. Park çatı paneli: park çatı paneli, geniş aşık aralıkları ve ağır çatı yüklerine (yağmur, kar, rüzgar vb.) karşı dirençli, çatı kaplamalarına en uygun çözümü sağlayan kesitte dizayn edilmiştir. Uygulama yapılacak olan çatının yapısı incelenerek çatının kendi eğimi veya istenilen eğimi sağlayacak taşıyıcı konstrüksiyon ile kurulumu yapılır. Sistemleri (1) Genel (3) Hizmetler (2) Servisler (41) Tente (5) Tente Fiyat Listeleri (5) Tente Modelleri (8) Tente Yedek Parça (2) Yol Tarifi.


Yağmur inişlerinde oluşabilecek tıkanmalar çatıda su birikmesine ve çatının aşırı yüklenmesine neden olmaktadır. Bu durumu engellemek için çatıda taşma emniyet sistemi uygulanmalıdır. Kırılmalara karşı dayanıklılığıyla tercih sebeplerinin başında yerini alan polikarbon ve pleksi çatı diğer malzemelere kıyasla ihtiyaçlarınıza en uygun çatı sistemini oluşturmaktadır. Güneş Enerjisi ile Ücretsiz Elektrik Kullanan Doğa Dostu Binalar.


Kadromuz konut ve ticari binaların yapımında tecrübeli mühendis ve teknikerlerden oluşmaktadır. Cyber Park Ankara Tepe İnşaat A. Proje Tasarım, Fizibilite. Sundurma Çatı Sistemleri : Sundurma çatıların son zamanlarda uygulandığı alanlar arasında modüler çatı sistemleri bulunmaktadır.


Epoksi ve Poliüretan Kaplama Sistemleri konusunda uzman olan firmamız, kaliteli ürün ve profesyonel uygulama ekibi ile hizmet vermektedir. Yangın Yalıtım Önlemeleri. Betonun bünyesine uygulanan derz malzemeler.


Cephe Kaplama Sistemleri Fiyatları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar