19 Ekim 2015 Pazartesi

4X50 nyy kablo

4X50 nyy kablo

TL fiyatla nyy yer altı kabloları kategorisinde ! Mekanik zorlamaların bulunmadığı yerlerde, enerji istasyonlarında, umumi inşaat kabloları olarak dahili tesislerde, kablo kanallarında endüstriyel tesislerde, künk ve borular içinde kullanılır. Bu site size en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezler (cookies)kullanmaktadır. Kullanıldığı Yerler Şebeke aydınlatma ve güç kablosu olarak kullanılan bu kablolar , fazla mekanik zorlamaların olmadığı dahili, harici, toprak altında ve kablo kanalında kullanılır Yapısı. Low voltage power distribution cable for fixed installations.


In swtich stations, power plants and industrial plants. Used in dry indoor places, underground in cable ducts. Mechanical damage unexpected. Enerji, şebeke ve aydınlatma kablosu olarak hariçte, kablo kanallarında, toprak altında özel olarak imal edildiği taktirde tatlı ve tuzlu suda kullanılır. Toplam ürün görüntüleniyor.


Arası bize ulaşabilirsiniz. Hassas Konumlandırma Sensörü Leuze IPS 200i. Kablo Kesiti mmDış çap mm Kesit cm2. Uygun fiyat avantajından yararlanın.


Yerel enerji dağıtımında bina içi, bina dışı şebekelerde, endüstri tesislerinde kablo kanallarında veya boru içinde kullanılırlar. Siparişlerim Günün Fırsatlar ı Yurt. Yeni ürünler, indirimler ve sizlere özel sürpriz fırsatlardan anında haberiniz olsun. En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Maksimum kısa devre sıcaklığı 160°C’dir.


Minimum bükülme yarıçapı kablo çapının katıdır. Yılbaşı Aydınlatma Süsleri. Ledli Karışık Süslemeli Karakterli. Nyy kablo nerelerde kullanılır?


Enerji kablosu olarak toprak altında, kablo kanallarında, hariçte ve dahilde, yer altında, tatlı suda, (özel olarak imal edilmesi halinde tuzlu suda), enerji santrallerinde, endüstriyel tesislerde ve şalt tesislerinde kullanılır. Yapısı: Bakır iletken, PVC izole, PVC Dolgu, PVC dış kılıf: Kullanıldığı Yerler: Şebeke aydınlatma ve güç kablosu olarak kullanılan bu kablo fazla mekanik zorlamaların olmadığı dahili, harici toprak altında, ve kablo kanalında kullanılır. Bu nedenle kullanıcılar kategori üzerinden yapacakları incelemelerde daha fazla model seçeneği bir arada görüntüleyerek kullanım amaçlarına göre en uygun seçeneği belirleyebilirler.


Kablolar ve Enerji Taşıma Sistemleri. Doğrulama kodunu giriniz. SSL sertifikasına sahip güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Online sipariş verilebilir. YASSI ve KILIFSIZ KABLOLAR.


Stok Durumu: Stok durumunu görmek için giriş yapınız. N Tipi kabloların dış kılıf rengi BEYAZ veya GRİ ’dir. Tekniker Elektrik, İmalat İnşaat Taahhüt Müh. Bir örnek üzerinden, kablo iletken kesit tayini yaptığımızı farzedeli2m uzaklıkta, etiketinde 2kW güç ve kV gerilim seviyesi yazan ve e müsaade eden bir pompayı beslemek için, damarlı bir kablo tipi ve kesiti belirleyelim. Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı.


Ersa kablo üretim fabrikamızdaki üretilen ürünlerin katalogları sitemize eklenmi. ZNUR 4XMM NYM KABLO 1METRE. XTTR CCA 1METRE ELEKTRİK KABLOSU KALİTELİ ÜRÜN.


Elektrik kabloları, nya nym nyy ve ttr elektrik kablosu çeşitleri için sayfamızı ziyaret ediniz. Sepetinizde ürün bulunmaktadır. Ana Sayfaya Git ⇒ - sayfa 3. NYY j kablo ürünü sunuyor. Bu kategoride henüz ürün Yok.


C -İzin verilen kısa devre sıcaklığı: 160ºC ( Kısa devre zamanı tsn. için ) KULLANILDIĞI YERLER. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Bosch EasyImpact 5Darbeli Matkap 550W indirim 23TL Bosch EasyImpact 5Darbeli Matkap 550W indirim 23TL Cevap. Başırının ancak kalite ile oluştuğunu bilen çalışanlarımız şirketimizin geleceğinin güvencesidir.


Merhaba, TTR kablolar flexble dediğimiz esnek hareketli kablolardır. NYM dediğimiz kablo mono yani sert bakırdan çekildiği için daha çok sabit yerlerde kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar