28 Ekim 2015 Çarşamba

Kenet kaplama

Metal delinmeden monte edildiğinden su sızdırma riski olmamaktadır. Boyalı Galveniz Sac Kenet. PREFA ve RHEINZINK Çatı Sistemleri, Çift kenetli sistemler, çinkoya özgü burgulu birleşimler ve klasik kenet sistemler için ileri bir aşamadır. PREFA çatı kaplama ‘Boğa gibi güçlü çatı’ sloganını boşuna hak etmiyor.


Kenet kaplama

Detaylı proje çözümlerinde ve genellikle sıra dışı projelerde ön plana çıkmaktayız. Estetik uzun ömürlü ve su almama garantili kaplama sistemidir. Kenetli Sistem Kaplamayı diğer kaplama sistemlerinden ayıran farkları şöyle sıralayabiliriz. Tonoz, kubbe, zarf çatı v. Malzeme seçimi geniş olan kenet çatı bütün metal malzemeler ve istenilen ral kodlarında uygulamaktayız.


Aynı ülkelerden ve yeni başka ülkelerden gelen çatı kaplama , özellikle de kenet çatı , trapez çatı , kilit geçme çatılarda , yeni projeler için sürekli faaliyet içindeyiz. Eska Metal firması bu alanda bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla sürekli ileri gitmektedir. Metal kenet kaplama , boyalı galvanizli sac ve aluminyum seçenekleri ile korozyona dayanıklıdır. Coil coating teknolojisi ile boyanan yüzeyler zengin renk seçenekleri ile uzun ömürlü ve görsel olarak mükemmeldir.


Kenet kaplama

Yüzeyi delinmeden monte edilen trapezler, montajın hemen ardından elektrikli bir robot yardımı ile birbirlerine kenetlenirler. Alaşımın mekanik özellikleri ve boyası birbirleriyle kenet kaplama işlerinde mükemmel koordinasyon içinde çalışırlar. Metal Trapezler Metal çatı çeşitlerinden metal trapezler Avrupa ve Amerika’da en çok tercih edilen çatı kaplama örtülerinden biridir. Mit dem RHEINZINK-Winkelstehfalz mit seiner Falzbreite von mm lassen sich Dachflächen optisch markant gliedern. Das Dachsystem ist ab einer Dachneigung von 25° bzw.


Taşyünü ve poliüretan izolasyonlu metal ve çatı ve cephe kaplamaları, PVC ve TPO membran izolasyonlu çatı kaplamaları yanı sıra metal kenet çatı kaplama uygulama hizmetlerinde öncü. Karace, mimari çatı ve cephe kaplama malzemelerinin Türkiye temsilciliği ve satışını yapmaktadır. Sektördeki öncülüğü, ilkleri, birikimi ve yıllık tecrübesiyle Dünya lideri iş ortakları ile yoluna devam eden Karace geleneksel veya modern mimari projeleri için, bakım gerektirmeyen, uzun ömürlü, prestijli, doğal ve çevre dostu.


Kenet kaplama

En az çatı eğimine uygulanabilen kenet sistem kaplamalar, rüzgardan az etkilenen, hafif. Mimar Sinan ın bir çok eseri kenet kaplama sistemdir. Cami kubbelerinin tamir ve değişimi imkansıza yakın olduğu için kurşun kenet kaplama olarak yapılmaktadır. Kenet Sistem” metal çatı kaplamalarıdır. Birsa Metal deneyimi ve bilgi birikimi ile dizayn edilmiş, kullanım ömrünü yapıların ömrü ile eşit kılan çatı ve cephe kaplama sisitemidir.


Operatörler, kenet sac için uygun yerler temin edecektir. Yeterli miktarda kenet çatı sac plakası çalışma alanına taşınacak ve kenet klipsi ve klips vidası kullanılarak Z profillere sabitlenecektir. Rulo Genişliği: 40 5mm. YÖYKEM GRUP DEMİR ÇELİK SAN. Bu sistem metal panellerin vida kullanmadan birbirine kenetlenerek çatıya monte edilmesidir.


Diğer alternatif çatı kaplamalarına ek olarak oluşturulan bu sistemde sunulan avantajlar, bu kesit seçimini daha cazip hale getirmektedir. Yapının enerji kaybını en aza indiren termal performans sağlar. Tek kilit dik kenet sistem nedir? Düzgün ve nizami bir görünümü vardır.


Hazır panel, havalandırmalı ( 5~10mm min. aralıklı) kaplama tahtası (sarıçam veya ladin) üzerine serilir. Bağlantı klipsleri sabitlenir. Teorik termal genleşmeye göre iki çeşit. Firmamız, tonoz çatı (Yay Çatı) kenet sistemlerini, cephe kaplama kenet sistemlerini makina parkuru ve tecrübeli ekipleri ile montaj hizmeti sunmaktadır.


Polikarbon Sistemleri Firmamız panel arası polikarbon, düz levha polikarbon, tonoz çatı polikarbon sistemleri satış ve uygulama hizmetleri sunmaktadır. Tek Kat Trapez malzemesi kullanılabilmektedir. METAL TEKNOLOJĠSĠ EĞME BÜKME - Megep. Kaplama Malzemelerinin Performanslarının İncelenmesi. Firmamız çatı kaplama işleri ( bakır kaplama , titanyum kaplama , aliminyum çatı kaplama , boyalı saç kenet kaplama , sandviç kaplama , panel kaplama vs. ), her türlü oluk işleri ( eksiz oluk, çinko, muhtelif kalınlıklarda galdenizli oluk vs. ), teras kapatma işleri, sundurma işleri ve dekorasyon işleri yapmaktadır.


KENET ÇATI VE CEPHE KAPLAMA. Kenetli çatı sisitemleri kurulumu montajı ve tamiri yapılır. Bakır kenet kaplama fiyatları. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Mahyadan dereye eksiz ve vidasız kaplama yapılabilmesi. Yüksek hadve yüksekliği sayesinde endüstriyel binalarda da güvenle kullanılabilmesi. Trapez kenet formu sayesinde geniş aşık aralıklarını rahatlıkla geçebilmesi.


Aynı ülkelerde ve yeni başka ülkelerden gelen çatı kaplama , özellikle de kenet çatı , trapez çatı , kilit geçme çatılarda , yeni projeler için sürekli faaliyet içindeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar