21 Ekim 2015 Çarşamba

Alüminyum levha bursa

Pınar Metal Plastik Bursa , Metal ve Plastik Tedarik Merkezi TÜRKİYE. Firma, Çin Menşeili BESTBOND markalı ve yerli üretim olan SARAYBON ALUBOARD ve ALUFACE markalı alüminyum kompozit paneller ile cephe kaplama konusunda en uygun çözümleri sunmaktadır. Aşağıdaki listelerde stoklarımızdaki çeşitlerimiz, alaşım ve kondüsyonlarımız hakkında bilgi alabilirsiniz. Alüminyum delikli levha (kasso) sistem.


Kuruluşundan bu yana hizmet ve ürün yelpazesini genişleterek her zaman yenilikçi olmuştur. Alaşımlı alüminyum plaka ve levha ayrıca extrüzyon ürünlerde çözüm adresiniz. Hakkımızda Vizyon ve Misyon Kalite Politikamız. KALİTE BELGELERİMİZ E-KATALOG İLETİŞİM. PVDF Kaplaması olması sebebi ile üstün yüzey dayanımına ilave olarak kompozit panel sağladığı ses ve ısı yalıtımı sebebi ile çok tercih edilen bir yapı malzemesidir.


Türkiye’nin Çelik Ürünleri Satış Sitesi Metal AVM. Malzemelerin görsel olarak doğal ahşap görünümlerini sağlamak için alüminyum profil, levha ve metallerin kullanım yeri ve amacına göre uygun renk ve desen seçilerek transfer yöntemiyle metal malzemelerin yüksek kalitede doğal ahşap görünümü sağlanmış olur. Bursa Panjur Otomatik Panjur ve Kapı Teknolojilerinin üretmiş olduğu alüminyum panjurlar içlerindeki poliüretan köpük sayesinde büyük miktarda ses ve ısı. En iyi ve kaliteli ürünler sunmayı görev biliriz.


PVC tabaka üzerine, polyester ve alüminyum laminasyonlu, dış koşullara mukavemetli 2μ kalınlığında kuvvetlendirilmiş yüzey. PMS METAL PROFİL ALUMİNYUM SAN. Bursa ve tüm yurt genelinde projeler hayata geçirmektedir.


Giyidirme cam- kompozit panel cepheler,terra cotta,kompakt lamine cepheler, alüminyum korkuluk sistemleri başlıca faaliyet alanlarımızdır. Uzman mühendis-mimar ve çalışanlarımızla hizmetinizdeyiz. Eski adıyla Armaflex olarak da piyasada bilinir. Gümüşova-Düzce tesislerinde: çeşitli alüminyum hurdasını ayrıştırıp, sınıflandırarak satışını ve yıllık bin ton kapasiteyle alaşımlı, alaşımsız külçe, yarım küre, piramit gibi.


Alüminyum levha bursa

Eralsen Bursa Şube Açıldı. PVC Boru Tesisimiz Devreye Alındı. Diğer levhalara göre daha kalın bir yapıya sahiptir. Bu özelliği levha görselliğini arttırmaktadır. Hafif oluşundan silikonla montajı yapılabilir.


Fiyatı oldukça ekonomiktir ve stoklarımızda 3mm mevcuttur. Levha ağırlık cetveli, alüminyum ağırlık cetveli sayfamızda yer almaktadır. Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda istenilen ölçülerde kesilmektedir. KAMPANYA DUYURULARIMIZDAN HABERDAR OLMAK İÇİN E-BÜLTENİMİZE KAYDOLABİLİRSİNİZ! Tİ, müşterilerinin tüm alüminyum profil ve levha ihtiyaçlarını standart kalıplar ve müşteri odaklı özel kalıplarıyla karşılayıp, günden güne gelişerek satış kapasitesini arttırmıştır.


Alüminyum levha bursa

Sanayi Bölgesi Geyveli Cad. Burç Metal’in, alüminyum , pirinç, bakır, bronz, demir, çelik ve endüstriyel plastik konusunda en iyi partneriniz olacağına biz tüm tecrübe ve kalbimizle inanıyoruz ve çalıştıkça sizinde buna katılacağınızı düşünüyoruz. Senal Metal Yassı Çelik Servisi.


Sürücüsünün 1promül alkollü olduğu belirlenen kamyon Orhangazi- Bursa kara yolunun bir. VIG Makina, ikiz merdaneli sürekli döküm hattı ( alüminyum ve magnezyum için), ergitme fırınları, tutma fırınları, tavlama fırınları ve haddehanelerinin yanı sıra alüminyum levha üretimi için komple anahtar teslimi tesis hizmetleri de sunmaktadır. KULLANIM ALANI: Ev aletleri, inşaat sanayi, kimyasal proses, mutfak eşyası, aydınlatma gereçleri, ambalaj sanayii, depolama techizatı, ısıtma soğutma havalandırma sanayi, radyatör imalatı, basınçlı kaplar, otomotiv sanayi, çatı kaplama, panel, mimari uygulamalar, deniz atmosferine maruz yapılarda yakıt ve yağ. Levhalarımızın istek doğrultusunda yüzeylerine film kaplanabilmektedir. Kalite, Aluminyum sektörünün olmazsa olmazı “kalite güvence sistemini” sektöre ilk girdiği andan itibaren kuran şirketimiz sistemin emrettiği tüm k. Genç personeli, yüksek idealleri ve çalışma azmi ile kısa sürede alüminyum levha , çubuk profil çeşidi ve stokları ile alüminyum servis merkezi haline gelmiştir.


Oturum Aç Beni Hatırla Parolanızı mı unuttunuz? Aşağıda yer alan alüminyum ağırlık tablolarında değişik formların kilogram cinsinden değerlerini bulabilirsiniz. Ayrıca alüminyum ağırlık hesabı aracını kullanarak istediğiniz ebatların teorik ağırlıklarını hesaplayabilirsiniz.


Akrilik (Pleksiglas) Levha. Alucor (Aynalı Dekota, Alucomp) Dekota (PVC Köpük Levha ) Solid Polikarbon. Dayanıklılık ve fiyat konusunda diğer çerçeve türlerine göre oldukça fazla avantaj sağlayan alüminyum çerçeveleri, Bursa Dizayn Reklam olarak size oldukça profesyonel şekilde sunuyor. Pencerelerinizi alüminyum çerçevelerle donatıyoruz.


CNC Lazer Kesim Makine parkumuzda Adet CNC lazer makinesi kullanarak levha saclarda mm, paslanmaz saclarda mm, alüminyum saclarda mm kesim ile hizmet vermekteyiz. You will be notified by e-mail once your account has been activated by the store owner. If you have ANY questions about the operation of this online shop, please contact the store owner. Boyalı sac trapez levha ve alüminyum trapez levha olarak üretim yapılmaktadır. Sac, dkp, galvanizli sac, paslanmaz, alüminyum , titanyum, yazı ve desenleri hassasiyet oranıyla kesilir.


Laser Lazer kesim Abkant Büküm Schweissen Kaynak Boru Lazer kesim Profil lazer kesim lazer kesim lazer kesim lazer kesim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar