22 Ekim 2015 Perşembe

Bölme kapı

Bölme kapı

Bu cam bölme yalnızca kapının üst kısmında yer alabileceği gibi boydan boya da olabilir. Fuar İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 7-8-9-Mart tarihleri arasında yapılacak. BERRY BLINDS INTERIORISMO BERRY BLINDS INTERIORISMO. Bu durumda mahremiyeti store perdelerle sağlayabilirsiniz. Sürgülü kapınızın camları buzlu olmayabilir.


Ofis Bölme Elemanları (Manet). Hatipoğlu Cam Kapı Kilitleri ile evinizin ve ofisinizin siz dışarıdayken de güvende olduğundan emin olursunuz. APARTMAN KAPISI özdemir cam. Gizem Hanım, dilediğiniz zaman açıp kapayacağınız en iyi modern bölme yöntemlerinden biri de raylı, sürgülü kapılar olabilir.


Bölme panel yapan firmalar size uygun çözümleri sunacaktır. Cam benzeri şeffaf kapı tercih ederseniz hem mekanı daraltmaz hem de modern görünür. ABAY YAPI SİSTEMLERİ yangın dayanıklı cam bölme ve kapı sistemlerinde yine yeniliklerin öncüsü olmuştur.


Dünyanın en büyük yangına dayanıklı cam üreticisi PILKINGTON firması ile işbirliği yapmış, yangın dayanımlı bölme sistemlerini Türkiye fabrikasında üretmeye başlamıştır. Mimari cam donanımları konusunda üstün kaliteli ve dünya çapında kullanıma sahip hidrolik menteşe, cam kapı aksesuarları, sürme cam kapı , ofis bölme, kapı kapatıcı, cam kapı kolu, cam kapı kilidi ve duş kabinleri ile ilgili tüm cam aksesuarlarını barındıran, dünya markalarının Türkiye ve bölge ülkeler distribütörüdür. Tadım Gıda Gebze Genel Müdürlük Binasında SNAP, Straehle Sistemler ve T. E DOOR Kapı Sistemleri kullanıldı. H Profillerle Cam Birleşimleri Acıbadem Üniversitesi`nde TRIMline SNAP FL Düşey Profilsiz Camlı Bölme Duvar Sistemleri kullanıldı.


Farklı ve özgün kasa yapıları ile sonsuz çeşitlilikteki kanat tasarımları ile yaşadığımız mekanlara çekicilik kazandırıyor. Cam kapı ve bölme uygulamaları için özel donanımlar, hareketli sistemler, entegre çözümler. BahçeGaraj Kapıları.


Bölme kapı

Tuğla, gaz beton ve alçıpan duvarların olduğu ofis yönetim binaları, ev, hotel, hastane gibi çağdaş mekânların kapı gereksinimlerini karşılar. Kapı , demontabl bölme , duvar, tavan ve zemin kaplamaları, mağaza tasarımları gibi farklı birçok alanda kullanılan Bencore dekoratif paneller mekanlara dilediğiniz renk ve şeffaflık seçenekleriyle ayrı bir ahenk getiriyor. Fotoselli Kapı Sistemleri yana kayar kapı , döner kapı yada derece kapı sistemleri olarak gruplandırılır. GoldHead sektördeki yılı aşkın hizmet süresi boyunca edindiği bilgi ve tecrübeyi Gold-Head ile sizlere sunuyor. Teleskopik Kapı Sistemleri Son zamanlarda dar alanları genişletmek amacıyla farklı sistemler oluşturulmaktadır.


Bunlar içinde en dikkat çeken ürünlerden biri teleskopik kapı sistemleri olarak sayılabilmektedir. Kapının çalışma sistemi oldukça kolaydır. Bu kapılar bir veya iki kapıdan oluşmaktadır. Diğer kapılar gibi içe veya dışa açılmadıkları için yerden tasarruf etmeye yardımcı oluyor. Dekoratif olma özelliğiyle bulunduğu alanı şıklaştırıyor.


Mutfak ve banyo gibi dar alanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz katlanır kapılar sayesinde çok rahat edeceksiniz. Akordiyon Kapı Modelleri. Kapı seçiminize göre evinize hoş bir hava katabilirsiniz. KLAPPA Cam- Kapı -Ahşap Geçiş Detayı. Bu bölme sistemleri genel olarak camdan yapılmaktadır.


Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri. Ayrıca duvar sistemiyle de ofislerin bölünmesi ve ihtiyaca göre kısımlara. Profillerden bölme duvar için iskelet oluşturduktan sonra alçı levhaları bu iskelete matkap yardımıyla her iki yüzeye de monte ediyoruz ve oluşturduğumuz kapı ve pencere boşluklarını uygun şekilde kesiyoruz.


Kesme işleminde maket bıçağı kullanılıyor. Trimline bölme duvar sistemleri , modüler bölme duvar ve ahşap bölme alanlarında lider kuruluşlardan bir tanesidir. Alman çelik doğrama profilleri üreticisi RP Technik firmasının Türkiye tek yetkili temsilcisi olan PENTEK A. Montajı kolay olduğu için usta gerektirmeksizin uygulanabilir. Kapı boyunu küçültmek için alt kısımdan demir testeresi ile 100cm e kadar kesilebilir.


Cam kapı sistemleri, sürgülü, manuel ve otomatik kapı seçenekleri ile ev, ofis, işyeri gibi mekanlarda hayatınızı kolaylaştıran şık ve modern kapı modelleridir. Cam kapılar, bir odaya kolay erişim sağlamak için ev ve iş ortamlarında kullanılır ve çok çeşitli avantajlar sunar. GRANDwall Demonte özellikli Ahşap ve Cam ile farklı kombinasyonlar. Kapı ve Cam Bölme sistemi Endless. ENDLESS Tek Cam Bölme sistemi.


Bunların başında panel kapılar gelmektedir, bunun sebebi ekonomik olmasıdır. Pvc A kordeon Kapılar ( katlanır kapılar ) ahşap desenli olup, akağaç, meşe, cevzi olmak üzere üç renk seçeneği bulunmaktadır. Deri A kordeon Kapı renklerini körüklü-deri akordeon kapı sekmesinden ulaşabilirsiniz. Ataşehir ofisinde sizlere hizmet vermenin onurunu taşımaktadır.


Bölme dekorasyon konusunda uzmanlaşmış kadromuzla yurt içi ve yurt.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar