2 Ekim 2015 Cuma

Kendinden flanşlı hava kanalı

Sac sürekli ve bütün haldedir. Bu sayede kanalın iç yüzeyi pürüzsüz ve engelsizdir. Havanın akışına karşı malzemenin uyguladığı direnç sıradan kanallara göre çok düşüktür.


Kendinden flanşlı hava kanalı

AKSAN Hava Kanalı kendinden flanşlı havalları iç yüzeyleri tamamen pürüzsüzdür , kanal flanşı , kanalın kendi parçası olduğundan yukarıda bahsedilen sakıncalı birleştirme yöntemlerine ihtiyaç duyulmaz. Himtes kendinden flanşlı hava kanallarımız TSE belgeli sacdan yüksek mukavemetli ve sızdırmaz olarak imal edilir. Galvaniz ve paslanmaz sac seçenekleriyle, maksimum sızdırmazlık ve mukavemet de tam otomatik kendinden flanşlı hava kanalı üretimi. Kanal ve fittings malzemeleri,proje ölçülerinde yüksek hassasiyetle fireyi en aza indirgeyecek şekilde otomatik olarak makinelerde kesilir.


Oval Hava Kanalları havalandirma-kanallari. Flexible Hava Kanalı havalandirma-kanallari. Flanşlı , mutlu ve düz olarak imal edilmektedir. Beylikdüzü Kanalist Havalandırma Fabrikası. Kanal ve fitting parçaları istenen ölçülerde imal edilerek köşe parçaları çakılmış, silikonlanmış şekilde teslim edilir.


Endüstride toz toplama,partikül taşıma,siklon ve jet pulse sistemlerinde ,kaynak atölyelerinde kaynak dumanı tahliyesinde,fabrikaların ve atölyelerin havalandırılmasında,ortamdaki fazla ısının dışarı atılmasında,zımpara,polisaj,alet bileme ve taşlama atölyelerindeçapakların ortamdan uzaklaştırılmasında,Akü ve. Yuvarlak Siyah ve DKP Kanallar. Mukavemetin yüksek olmasından dolayı gazların yatay taşımalarında kısa mesafe saportlamaya gerek yoktur.


Geleneksel çakma flanşlı kanal sisteminden farkı, kanalın her iki tarafına kanal sacının kendisinden özel makineler ile flanş çekilerek yapılmasıdır. Gaziantep Başaran Havalandırma ve Klima, hava kanalı imalat. Taş yünü izolasyon, kendinden yapışkanlı akustik izolasyon ile ısı izolasyonu ve alüminyum saç kaplama yapmaktayız.


Hava akışkanlığı yüksek, minimal sızıntılı, montajı kolay, az personel ile tasarruflu,doğru ölçülerde, güvenilir ve standartlara uygun kanal imalatı. Doğuş Mekanik, HVAC havalandırma kanal imalat ve uygulama bazında gerçekleştiren bir taahhüt firmasıdır. Sistem kendinden flanşlı olduğu için rijit, mukavim, kompakt ve dekoratiftir.


Bu bükümler kanala mukavemet kazandırmaktadır. Ve şimdi de kendinden flanşlı hava kanalı yapan makineler gelmeye başladı. Kendinden flanşlı , köşebant flanşlı , gönyeli ve muflu olarak imalat çeşitleri vardır. Birtakım firmalar kanalları kendi gövde sacından bükerek, herhangi bir ek yeri olmaksızın flanşlı yapabiliyor. ISIDEM Tesisat, sektörün gelişmesine paralel olarak ürün gamını genişletip üretim kapasitesini de 150.


Hava kanalları için C sınıfı sızdırmazlıkla üretilen bağlantı eleman profili. Dkp Siyah Kaynaklı Hava Kanalı Genel Özellikleri. Kaynaklı hava kanalları kendinden flanşlı olarak imal edilmektedir. Dkp hava kanallarının belli yerlerinde özel menteşeli bakım ve temizleme kapağı bulunmaktadır.


Kendinden yapışkanlı kanal izolasyon contaları yıpranmalara karşı dayanıklı, sertliği yüksek bir dolgu ve sızdırmazlık ürünüdür. HAVA KANALI BAĞLANTI ELEMANLARI. Anasayfa Ürünler Hava Kanalları Diğer mm dkp prizmatik kendinden flanşli hava kanali. Kategorideki Diğer Ürünler mm dkp gönye kaynak birleştirmeli hava kanali mm kendinden flanşli paslanmaz hava kanali Dkp dairesel flanşli hava kanallari. Prizmatik Havalandırma Kanalı.


Bilgi ve birikimimizle kaliteli ve ekonomik çözümler sunmak için çalışmaktayız. Makro Teknik flanş profilleri hava kanallarında maksimum sağlamlık, sızdırmazlık ve montaj kolaylığı sağlamak için üretilmiştir. TİG (Argon) kaynağı ile kendinden flanşlı olarak imal edilir. Flanşın kanal yerleşim derzine flanş boyunca sızdırmazlığı sağlayıcı, akmaz donmaz butly macun sıkılır.


Firmamız havalandırma kanallarında Ön İzoleli hava kanal sisteminin imalat ve montaj hizmetini vermektedir. Denta Havalandırma, kendinden flanşlı hava kanalı , kendinden flanşlı fittings malzemesi, plasma. Maytes olarak, üretimde rakiplerimizden farklı olmak adına kendinden flanşlı prizmatik (kare - dikdörtgen) havalandırma kanalları üretiyoruz.


Aynı zamanda köşebent kaynaklı imal edilebilmektedirler. DKP sac kanal olarak imal edilirler. DKP ve siyah saç dan kendinden flanşlı olarak imal ettiğimiz bu kanallar , sızdırmaması için contalı ve ısıya dayanıklı olması için boyalıdır. Poliüretan Hava Kanalı Kanak panelleri mm. Ayrıca klemens takılabildiği için montaj kolaylığı sağlamaktadır.


Kanallar , dirsekler,redüksiyonlar otomatik kenet makinesi ile el işçiliği olmaksızın kapatılmaktadır. DKP ve Siyah Sacdan, kaynaklı olarak imal edilmektedir. C' sürekli hava tahliyesi. Kanalın her iki ucuna (C) büküm yapılmaktadır. Direkt akuple kanal tipi aksiyal, duman tahliye.


Kendinden flanşlı hava kanalı

HASKOÇSAN;Konyada havalandırma,havalandırma kanalı imalatı,havalandırma panjurları,havalandırma fanı,hastane havalandırma kanalı ,fabrika havalandırma kanalı ,havalandırma sistemleri imalatı,hazır hava kanalı ,havalandırma tesisatı,spiral hava kanalı ,yuvarlak hava kanalı ,dikdörtgen hava kanalı ,havalandırma kanalı montajı. Hızlı ve fabrikasyon üretim-Kolay ve hızlı montaj-Kolay temizlenebilirlik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar