13 Ekim 2015 Salı

Balkon katlanır cam modelleri

Balkonlarınızı hem yaz, hemde kışlık olarak kullanmak istemez misiniz? Maltepe cam balkon sistemleri alanınıza uygun en iyi cam modelleri seçmenize yardımcı olur. Isı yalıtımı, manzara keyfi, alan kazancı ve ses yalıtımı önemli avantajlarındandır.


Katlanır balkon camlama sistemleri ısıcamlı olarak da kullanılabilmektedir. Ev uygulamaları dışında restaurant, cafe, gibi ticari alanlarda, kış bahçelerinde de yaygın olarak kullanılanılır. Tercih edilen sistemin yapısına göre tek camlı veya çift camlı olarak uygulanabilir.


Karartma serisi hariç tüm plicell marka cam balkon perde modelleri yıkanabilirdir. Su altında yıkanabilen pilise cam balkon perdeleri geçmeli ayaklarla üretilir. Resimlerini eklediğim balkona en uygun olan model. Henuz cam balkon yeni yapildigi icin kullanilmaya baslanmadi ama problem cikacagini zannetmiyorum.


Konustugumuz surede bitirildi ve montaj yapildi. Bks cam balkon sistemleri ile balkonlarınızı yenileyebilir ve yaşam alanlarınızı cam balkonlar ile genişletebilirsiniz. Sizde BKS cam balkon ile rahat edin. Bu sistem sizlere alüminyum sisteminin tüm avantajlarını sunuyor.


Ayrıca ahşap renk sevenler için ahşap renk kaplama alüminyum sayesinde size gerçek ahşap duygusu yaşatıyor. Ral renk sayesinde istediğiniz renge boyanabilme seçeneği sunuyor. Diğer firmaların kullandığı ve piyasada ekonomik cam balkon olarak bilinen sistemden son derece üstün olan katlanır cam balkon sistemimiz. Bunlar sırası ile yeşil, mavi, füme, bronz ve şeffaf renklerdir.


Cam balkon sistemlerinin cam kanatları için renk seçeneği mevcuttur. Camlar veya mm kalınlığa sahiptir ve temperlidir. Ofis veya işyeri, evler, mağazalar, kafeteryalar, restaurantlar, şehirler arası yolcu otobüsleri, oteller gibi bir çok yerde kullanımı mevcuttur ve kapatıldığı zaman çok az yer kaplamaktadır.


Kış bahçesi sistemleri tavan kısmı cam yada branda sistemlerinden yapılabilir. Eşikli sürme cam balkon sistemi ev balkonlarına kullanılabildiği gibi iş yerlerinde de tercih edilmektedir. Sistemde mm cam kullanılır.


Yorumlar (Sizden Gelenler) Siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini gösterebilmek adına bu sayfayı hazırladık. Bundan çok uzun olmayan bir süre önce bir cam balkon sisteminin size sunacakları sınırlıydı ve daha ileriye gidilebileceği düşünülemezdi. Cam Balkona Sineklik Takılır Mı? Cam kanatlar kasa profili içerisinde hareket etmektedir. Oval balkonlarda kullanılan mafsallı kapak sayesinde her türlü degişik açılı ve dönüşlü balkonlarda bu sistem uygulanabilmektedir.


Katlanır cam balkon modelleri aslında herkesin yakından tanıdığı ürünler. Baysanlar cam balkon sistemleri katlanır cam balkon ve cam balkon sistemlerinde tüm Türkiye ye hizmet vermektedir. Ankara katlanır cam balkon sistemleri malzeme ve aksesuar satısı.


Sürme cam balkon sistemleri balkonlarda da kullanılabilmektedir. Bahçeli evlerde zemin katlarda bulunan teraslarda da kullanılabilir. Kafeterya, restoran ve benzeri mekanlarda da bu ürünler çok kullanışlıdır. Düz bir alanda kendi özel rayları üzerinde sağa ve sola hareket eder.


Tuzla cam balkon sistemleri alanınıza uygun en iyi cam modelleri seçmenize yardımcı olur. Balkon yapılacak yerin kaçıncı katta olduğu gibi detaylar da model seçerken büyük öneme sahiptir. Alüminyum raylar üzerinde tekerlekler ile içeri katlanan cam panalleri dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Anadolu , Avrupa ve Türkiyenin her yerine montaj, teknik destek ve kurulum yapmaktadır.


KATLANIR CAM BALKON MODELLERİ. Cambalkon, katlanır cam balkonlar , balkonların eski kullanım amaçlarından çıkıp, mevsim zaman geçirilen, ferah ve estetik bir oda olma özelliği katmayı amaçlar. Tuzla katlanır cam balkon alanınıza uygun en iyi cam modelleri seçmenize yardımcı olur. Odesa ısıcamlı cam balkon sistemini Sakarya, Türkiye ve Avrupa’ya satış yapmaktadır. Vera cam katlanır balkon sistemleri çeşitli yükseklik ve genişliklerde gelir.


Binanızın görünümüne uygun olmak üzere özel çözümler ile tasarım yapılmaktadır. Her Bütçeye ve kullanım alanına göre değişmektedir. Bella katlanır ve konfor camlı Bella katlanır cam balkon belirtebiliriz. YARARLI BİLGİLER Açılım Şekilleri. Veranda Akılcı ve yenilikçi Veranda katlanır cam balkon sistemi.


Vela Gold Evin salon ve odaları dışında yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Camekân Camekân katlanır cam balkon sistemi, kullanım kolaylığı ve güvenliği sağlamak için bütün ayrıntılar düşünülerek tasarlanmıştır. Malzeme Kalitesi DIŞ MEKAN PERDE VE HAREKETLİ KÜPEŞTE SİSTEMLERİ.


MCRYAPI - CAMODA CAMBALKON SİSTEMLERİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar