12 Ekim 2015 Pazartesi

Epoksi döşeme

Yükseltilmiş döşeme iç mekanlarda kullanılan beton armeyle üzerine gelecek diğer kaplama malzeme arasın da aderans sağlayan yada yükseklik sağlayan bir uygulamadır. Fabrikalar, alışveriş merkezleri, açık, kapalı otoparklar, hastaneler, sağlık kurumları, iş yerlerindeki ofisler, yemekhaneler,. Her türlü soru ve görüşleriniz için tüm iletişim seçimlerinizde hemen yanınızdayız.


Epoksi döşeme

Umarız epoksi ile alakalı işlerinizde doğru tercihi yapmanıza vesile oluruz. Temizliği kolay ve hijyenik oluşunun yanı sıra yaya ve araç trafiğine karşı güçlü yapısı ile epoksi zemin kaplamaları hastanelerde, ofislerde, spor sahalarında, otellerde ve endüstriyel alanlarda kullanılmaktadır. Bilgisiz kişiler tarafından gerçekleştirilen uygulama neticesinde sonuç çoğu zaman hüsran olmaktadır.


Kapalı ortamlarda havalandırma yapılmalıdır. Uygulama yapılacak Beton (Şap) zeminin sıkılaşmasını sağlar. Döşeme ile güçlü bir bağ oluşturur. Sıvı maddelerin döşemeye vereceği zararlara karşı en kesin çözümü sağlar. EPOKSİ ZEMİN KAPLAMALARININ ÖZELLİKLERİ.


Kimyasal maddelerin olumsuz etkilerine karşı mükemmel bir direnç gösterir. Oldukça sağlam ve dayanıklı oldukları için uzun yıllar hiçbir sorunla karşılaşmadan kullanabilirsiniz. Bazı yer döşeme malzemelerinin yanmazlık özelliği de bulunmaktadır. Kolay temizlenir yüksek oranda mekanik mukavemeti ve kimyasal dayanımı vardır. Yer döşeme malzemeleri oldukça ekonomiktir.


Kapı altları tıkanarak dışardan gelebilecek tozun yaş epoksi kaplama ya yapışmaması için önlem alınmalıdır. Aşağıda videolarımızda epoksi kaplamaya örneklerdir. Yılında İZMİR de faliyetlerine başlayan firmamız SERFLOR,AMERİCAN CARPET ;SİNAX gibi firmaların bölge dağıtıcılığı ve tarkett,grabo,ıvc,gerfloor gibi markaların ithalatları ile devam eden zemin sektöründeki yolculuğuna profesyonel spor sahaları yapımı,pliüretan ve epoksi kaplama,pvc yer döşemeleri ,ahşap.


Esse zemin döşeme , epoksi boya, asma tavan hizmetleri. Ağır endüstriyel akışların yoğun olduğu endüstriyel zemin kaplamaları için epoksi döşeme sistemleri önerilir. Pvc zemin kaplama, pvc yer kaplama, pvc yer döşeme , spor zemin kaplama, serflor zemin kaplama, laminat parke, laminat parke fiyatları, ucuz pvc zemin kaplama, mineflo zemin kaplama, pvc zemin sistemleri, epoksi zemin. Duvarlardaki tablolarınızı veya duvarlarınızı epoksi ile kaplatmanın sonucunda çok güzel bir görüntü ve zarif bir hava katacaktır mekanınıza. Sağlam , pürüzlü bir yüzeye sahip , 2. Aşındırıcı etkilerin söz konusu olduğu yerler , sürekli yıkanan mezbahalar , soğuk hava depoları , süt fabrikaları , şişeleme fabrikaları gibi ıslak ortamlarda kaymayan bir yüzey gerektiren her yer için ideal bir çözümdür.


Bu sorunun cevabını öğrenmek kandırılmamak için çok önemlidir. Kullanım alanları su tankları, sanayi tesisleri, çelik konstriiksiyonlar tank içleri ve dışı, bir çok alanda kullanılmaktadır. ZEMİNE OTURAN ENDÜSTRİYEL ZEMİN KAPLAMA DÖŞEMELERİ. Suya, aside ve alkaliye direnci çok iyidir, zamanla direnç özelliğini yitirmez.


Epoksi döşeme

Aynı zamanda bir yüzey kaplama ürünüdür. Ayrıca, boya veya astar olarak da kullanılır. Ateşe Dirençli: Bazı epoksi zemin türleri yanmazlığı içerir. YÜKSELTILMIŞ DÖŞEME PANELLER.


Yapıların çevresel etkilere karşı dayanıklı. BU ZEMİNLERDE BİZ VARIZ DİYEBİLMEK İÇİN Akrilik kaplama sistemi sağlıklı ayak har. AYDIN TENİS KULUBÜ - AKRİLİK. Ayrıca döşeme altlarından gelen su kaçaklarını önlemek için de kullanılabilir. Kaplanan yüzeyi yari pürüzlü veya tam pürüzlü bir hale getiren bir zemin kaplama türüdür.


Kimyasal nitelikli bu kaplama ile zeminler hizli, dayanikli bir sekilde olusturulabilir. Yüzey düzgünlüğü ve düzlülüğü, döşeme yüzeyinin geniş bir alan boyunca olduğu kadar, küçük, mevzi alanların. Zemin Temizlik ve Cila Ürünleri. Bu nedenle vibrasyonlu seramik döşeme sisteminin getirdiği avantajlara rağmen müşterilerimiz yine de bu sistemi istediğinde uygulama hizmetimiz devam etmektedir.


Makineli epoksi derz uygulama işlemi Avrupa’da epoksi derz uygulamasında kullanılan en yüksek hız, randıman ve kaliteye sahip uygulamadır. Epoksi reçine döşeme sistemi birleştirir haddeleme yüzey strese dayanıklı harç epoksi sonkat, üretir güçlü aşınmaya dayanıklı ve basın dayanıklı zemin. Polyurea teknik şartnamesi KapsaPoliürea esaslı izolasyon malzemesi ile beton döşeme , parapet yüzeyleri üzerine su yalıtımı yapılması işidir. Metalik epoksi kaplama sistemleri ile zeminlerde fark yaratıyoruz. Mustafa Karataş klinik zeminleri metalik epoksi kaplama işlemi tamamlanmıştır.


Blastrac 2-DT shot blast makinamız ile Ford Otosan zemin silim işlemi tamamlanmıştır. Gıda epoksi zemin kaplama işlemi başarı ile tamamlanmıştır. Epoksi zemin kaplama örnekleri ve uygulamaları karşımıza en çok çıkan ve en yaygın kullanılan malzemelerin başında gelmektedir.


Dayanıklı olması ile diğer malzemelere göre farkını ortaya koyan epoksi zemin kaplama işlemleri özellikle fabrika ve depolarda kullanımı en kolay olan malzemedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar