20 Ekim 2015 Salı

Otomatik kepenk sistemleri bursa

Garaj kapısı imalat ve satışı. Endüstriyel kapı imalat ve satışı. Sarmal kapı imalat ve satışı. HIZLI VE KATLANIR PVC KAPI.


Nilüfer otomatik kapı sistemleri , sektördeki yıllık iş tecrübesi ve birikimlerini, siz değerli müşterilerine aktarmak adına genç ve dinamik kadrosu ile hizmetinizdedir. Kapı taktıracağınız yerin ölçüsünü bize ilettiğinizde teknik ekibimiz size fiyat verecektir. Uygun fiyat ve güler yüzlü yaygın servis ağımızla bizimle görüşüp teklif almanızı, Çağın GRUP otomatik kepenk sistemleri ayrıcalığını yaşamanızı diliyoruz. Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. Fabrika girişleri, Site otopark girişleri için otomatik kayar kapı otomasyonu, bariyer sistemleri montaj ve bakım hizmetleri ile müşterilerimizin yanındayız.


Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Marmaris Mağazamızın kepenk sisteminin yenilenmesi kapsamında Izmir Merkezden Armut sistemi sayesinde cok düzgün bir firmaya işimizi yaptırdık. Emeği geçenlere cok teşekkür ederim.


Otomatik kepenk sistemleri bursa

Günümüzde, otomatik kepenk sektöründe çalışan firmalar için, kaliteli hizmet ve servis sunuyor olması çok önemli. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Galvaniz çelikten üretilen otomatik kepenk sisteminin Türkiye’deki ilk üreticilerden olan PROFİLİST, teknolojik makine parkuruyla sektörün de teknolojik gelişimlere önce olmanın gururunu yaşamaktadır. Sadece alüminyum kepenk sistemlerinde değil, otomatik kepenk olarak da hizmet vermekteyiz.


Firmanın teknik özellikler ile birlikte estetiği de ön plana çıkardığını belirtmek gerekiyor. Arkaplan Rengi Arkaplan Resmi. Bursa , Gemlik, Umurbey, Orhaniye Mah. Bariyer sistemleri , konut ve villa tipi garaj kap?


Hiçbir ücret ödemeden Uzman ekiplerimiz tarafından Teknik bilgi, Fikir ve Fiyat alabilirsiniz. Otomatik Kapı Sistemleri Üretimi. Mağazamızın ve dış mekana açılan depomuzun çelik kepenk sistemlerini STORPENK ile kusursuzca gerçekleştirdik. Kendilerine başarılarının devamını dilerim. Mustafa Çelik İŞLEM GRUP.


Alüminyum panjur sistemleri ve çelik sarmal kepenkler. Kontrollü Geçiş Sistemleri. Turnike sistemleri ve şifreli - kartlı sistemler. Akşit otomatik kepenk sistemleri.


Kullanıcıların yaşamış olduğu en büyük problem hangi tip motor ve profil modelini yani genel anlamda hangi sistemi seçeceği noktasında olmaktadır. OTOMATİK - KAPI KEPENK -PANJUR VE PERGOLE SİSTEMLERİ. Başta iş yeri ve mağazalar için olmak üzere fabrikalar, orta ölçekli işletmeler, özel prefabrik yapılar ve garajlar için kullanılan otomatik kepenk , yangın ve rüzgar dayanımlıdır. Kepenk Sistemleri Hakkında Bilgilendirme. Hangar kapıları, endüstiriyel kapılar, otomatik kapılar, kepenkler , bahçe kapıları, garaj kapıları, pergola sistemleri ve otopark gölgelendirme sistemleri ile keşif, tasarım, imalat, montaj ve satış sonrası hizmet veren firmamız sektöründe söz sahibi konumda yer almaktadır.


Mini pencereli modelleri ile güvenlik görevini yaparken vitrininizi de sergilemeye devam edebilmektedir. Toplu yaşam alanları için üretilen otomatik kapı ve geçiş sistemleri çözümleri sunmaktayız. Koruma için kullanılacak iş yeri, kapı ya da pencere özelliğine, ebatlarına göre de yapılır.


KEPENK Özbosan Sektörün ilk kepenk üreticisi olmakla beraber yurt içinde her bölge de bayi ağını kurarak ÖZBOSAN markasını yaygınlaştırmış, son yılda yurtdışına da ürünlerini pazarlamaya başlamıştır. Akıllı motor sistemi , hassas engel algılayacısı ile bir cisim algıladığında, kepenk veya sıkışan nesne zarar görmeden otomatik olarak durur. Enerji kesintilerinde manuel olarak kullanıma uygun olan Alman menşeili yüksek kalitedeki motorlar, uzaktan kumanda yada buton kontrol ünitesi ile kumanda edilmektedir. Fotoselli Kapı , Bina giriş kapıları, Hızlı Pvc Branda Kapı.


Ayrıca İstanbul İl sınırları dışında da hizmet vermektedir. En Kaliteli Ürünler En Ekonomik Fiyata Motorlu,Kumandalı ve Yıl Garantili Montaj Dahil. Polikarbonattan yapılan ürünler oldukça güçlü ve aşınmalara karşı dayanıklıdır ve özellikle kepenk sistemleri için çok uygundur.


Otomatik kepenk sistemleri bursa

Poliüretan dolgulu paletlerde renk seçenekleri sınırlıdır. Türkiyenin her yerine otomatik kapı, otomatik kepenk , endüstriyel kapı, seksiyonel kapı ve otomatik bariyer alanında hizmet vermekteyiz. Günümüz koşullarında kötü niyet ve düşüncelerin tehdidi altında olan işletmelerinizin veya özel mülklerinizin güvenliği için kaliteli, şık ve modern bir çözümdür.


Servis ağında otomatik kapı, seksiyonel kapı, fotoselli kapı, otomatik kepenk , hızlı pvc kapı, yangın kapıları ve otomatik geçiş sistemleri bulunmaktadır. Projelerimizinden Öne Çıkanlar. Nesil Cam Balkon Sistemleri -Detaylar.


Firmamız kurulduğu günden bugüne kadar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar