2 Ekim 2015 Cuma

Vinil kaplı asma tavan

Islak ve nemli ortamlarda ( yemekhane, banyo, WC v.b ) kullanılan bir asma tavan çeşididir. Vinigips 60x60cm ebatında karo alçı asma tavan plakaları, estetik ses yalıtımı, yüksek nem dayanımı ve rahat döşemenin yanı sıra kolay temizlenebilir yapısı sayesinde hijyen beklentilerini de karşıladığından halka açık mekanlar, mutfaklar, hastaneler ve restoranlar. Doğada yer alan alçı taşının. Vinil kaplı alçıpan plakaları sizlere tanıtmak istiyoruz. Vinil Kaplı Alçıpan Plaka ile Asma Tavan.


Vinil kaplı asma tavan

ALÜMİNYUM ASMA TAVAN ÜRÜNLERİ SİPARİŞ İLE TEDARİK EDİLMEKTEDİR. Onaylanmış proje ve detaylarına göre fırın boyalı metal profillerin özel ayarlı galvanizli çelik askı takımları ile istenen aralık ve kottaki düzeyde askıya alınması, bu profillerin üzerine veya altına taşyünü asma tavan levhalarının yardımcı montaj elemanları ile tespit edilmesi, elektrik armatürleri ve tesisat. Sabit cam bölme duvarlar.


Modüler Cam Bölme Duvar Sistemleri, ofis ortamının gereksinim duyduğu ses ve yangın kontrolü, tesisatlara geçiş ve erişim olanağı. Bu sistem uygulama hızı ve kolay montaj imkanı sağlar. Karopan panellerimiz yüzeyindeki PVC kaplaması ve kenar bantları ile suya ve neme.


Premium Metal Asma Tavan Sistemleri. Vinilli, kullanıma hazır yüzey Temiz ve. Taş yünü asma tavan gibi iskeleti kurulduktan sonra tek tek bu iskeletin iç tarafına yerleştirerek yapılan bir asma tavan malzemesidir.


Silinebilen temizlenebilen pratik portatif ve fiyat avantajı olan. Normal, suya dayanıklı ve yangına dayanıklı alçı plakalar, kaplamasız ya da boyalı olarak şekillendirilerek uzun ömürlü, kolay temizlenebilen. Arka yüzey ses yalıtmaya ve tozumaya karşı tül kaplı , ön yüzey ise beyaz boyalıdır. Karo ve vinil kaplı alçı plaka asma tavan ürünleri T sistem taşıyıcılara kolayca entegre edilerek uzun ömürlü, dekoratif ve ekonomik çözümler sağlar.


Vinil kaplı asma tavan

KÜRE KAROPAN ( VİNİL VE ALİMİNYUM FOLYO KAPLI) Fiyat: 0. Işık Paneli adeti Fiyat: 0. KIRÇILLI KAROPAN ( VİNİL VE ALİMİNYUM FOLYO KAPLI). Karolam 60xasma tavan , Plaka Özellikleri, Genel Özellikler, Teknik Analizler, Kullanım Alanları, Taşıyıcı Sistemleri, Model ve Desenler ile Dökümanlar. Kalite ve Hizmette Ödün Yok. Ahşap Tavan Ve Duvar Sistemleri.


Pvc Gergi Tavan Sistemleri. Ankara Asma Tavan ve Menfez Sistemleri. Yapılarda, tavandaki kötü veya hoş durmayan görüntüyü önlemek amacıyla asma tavan uygulamasına ihtiyaç duyulmuştur. Deckon ve Owa markalarının satıldığı bu kategoride, clip-in metal asma tavan sistemi, taşıyıcı sistem, vinil kaplı karolam ve taş yünü panel ürünleri bulunmaktadır.


Tag Archives: vinil kaplı duvar. Haz ofis bölme sistemleri bölme duvar sistemleri ara bölme sistemleri. Alçı Asma Tavan ve Kaplama fiyatları için Teklif Al butonu ile firmadan teklif isteyebilirsiniz. Levha kenarları kapalıdır.


Normal, ıslak ve nemli ortamlarda (yemekhane, banyo, tuvalet v.b.) kullanılan bir asma tavan çeşididir. Karya Yapı dekorasyon ve yapı sektöründe Asma tavan , modüler bölme duvar, zemin sistemleri konusunda hizmet vermektedir. Etiket arşivi: asma tavan ve taşıyıcı sistemleri üreticisi. KAROPAN KAROLAM ASMA TAVAN SİSTEMİ HER MEKANA UYGLANABILIRI KOLAY MONTE EDILEBILME ÖZELLIGI ILE HER MEKANDA VAZGEÇİLMEZ ÜRÜNLER ARASINA GİRMİŞTİR. Stokta bulunan size en yakın mağazadan satın alabilirsiniz.


Panelerin ön yüzeyindeki vinil kaplama, temizlik ve bakım kolaylığı sağlanken, arka yüzeyindeki alüminyum folyo kaplama panellerin nem dayanımını artırmaktadır. Karolam asma tavan mevcut döşemeye askı yardımıyla tutturulmuş kendine özel Tprofil sistemiyle oluşturulan karolaj içine alçı plakaların konulması ile oluşturulan asma tavan çeşididir. Kaset Tip Tavan Sistemleri.


Genişletilmiş Metal Mesh. Hook-on Gizli Taşıyıcılı Sistemler. Taşyünü-Karolam Asma Tavan Galvaniz çelik T-taşıyıcı sistemiyle oluşturulan karolaja, taş yünü ve karolam (7mm alçıpan üzerine görünen yüzeyi vinil kaplı , görünmeyen yüzeyi folyo kaplamalı plaka) fol plakalarının yerleştirilmesiyle oluşturulur. Tadilat Firmamız A Dan Z Ye Evinizle İlgili Tüm Tadilat Ve Tesisat İşleri İçin Hizmet Vermektedir.


TRIO METAL ASMA TAVAN SISTEMLERI Üçler Alüminyum Metal Yapı Malz. Trio Metal Asma Tavan Sistemleri ile beraber yaklaşık senedir asma tavan sektöründe yer alıyoruz. Farklı ebat, perfore tip. Modüler asma tavan sistemlerinde kullanılan ön yüzeyi PVC vinil , arka yüzeyi alüminyum folyo kaplı alçı asma tavan panelleridir. Neme dayanıklı bir malzemedir.


Oldukça fazla tercih edilen bir malzemedir. Ekonomiktir ve kullanımı rahat bir malzemedir. Montaj yapıldıktan sonra, sadece elle sökülüp takılabilme özelliğinden dolayı tavanda bulunan tesisata ulaşımı kolaydır.


Taşyünü Asma Tavan sistemi içinde plaka olarak vinil kaplı alçı plakalarda kullanılabilir. Akustik Tavan ve Duvar Kaplama Sistemleri. Bu plakalar da uzun ömürlü ve üzerindeki vinil kaplamadan dolayı silinebilir özelliktedir. Antibakteriyal ve hijyenik bu plakalar laboratuvar mutfak ve hasta hanelerde tercih edilmektedir.


Karolam Asma Tavan mevcut döşemeye askı yardımıyla tutturulmuş kendine özel Tprofil sistemiyle oluşturulan karolaj içine alçı plakaların konulması ile oluşturulan asma tavan çeşididir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar