1 Mart 2016 Salı

Alüminyum güneş kırıcı

Dış dünya ile görsel teması ortadan kaldırmadan, insanı yeterli gün ışığına kavuştururken modern yapıların gölgelendirilmesini sağlamaktadır. Yuvarlak,elipsoidal ve köşeli olmak üzere çeşitli dizayn ve boyutlarda profillerden (1mm-6mm) hareketli ve hareketsiz farklı fonksiyonlarda uygulama şekilleri bulunmaktadır. Hareketli güneş kırıcı sistemler fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra uygulandıkları yapıya hareketli bir görünüm ve saygınlık kazandırmaktadır. Güneş Kırıcı Sistemlerin Faydaları. Binalardaki cephelerin görsel durumuna göre hazırlanırlar.


Biyet döküm, ekstrüzyon, eloksal, toz boya, ahşap desenli alüminyum tesisleri. Bağlantı ’ anlamına gelen ismi ile tüm serilerin ihtiyacı olan bağlantı profilleri ile güneş koruyucu sistemleri temsil etmektedir. Alüminyum Çekme Kapı Kollar.


TEKNOLOJİNİN YAŞANTIMIZA KATTIĞI KONFOR Teknoloji çağında yaşamımızdaki konfor en üst seviyeye çıkmıştır. Konforu artırırken enerji. Projelerinizde isteğinize bağlı kalınarak özel imalatlar da yapılabilmektedir. Proje Şekline ve Görselliğine bağlı olarak firmamız tarafından uygulanan farklı ebatları ve şekilleri mevcuttur.


Dekoratif amaçlı olarak da kullanılmaktadır. Amaç mimari açıdan estetik sağlamak ve güneş ışınlarını istenilen ölçüde önlemektir. Uygulama yapılacak olan yüzeye göre montaj çeşitliliği söz konusudur.


Avrupa’nın en büyük güneş kırıcı üreticisi olan Alman menşeili WAREMA markasının Türkiye temsilcisidir. En son teknolojilerle üretilen güneş kırıcı sistemleri ile mimarlara alüminyum ve tekstil esaslı birçok seçenek sunan WAREMA, ürün kalitesini, hizmet kalitesiyle de desteklemek amacıyla, Türkiye ve buna bağlı tüm yurt dışı projelerine daha yaygın satış. Aluminance Mimari Sistemler. Bu güneş kırıcı sistemi, çerçevelerin giydirme cepheler, tuğla, beton ve çelik yapılar ile bağlantısında standart bağlantı çözümleri sunar ve bakım kolaylığı dikkate alınarak sabit veya hareketli şekilde monte edilebilir. Bina tasarımlarında da bu olgu gün geçtikçe temel tasarım öğesi olarak karşımıza çıkmaktadır.


Yıllık tecrübemiz ile gelin sizi mimari sanat ile tanıştıralım. Kompozit Cephe Sistemleri. Strüktürel Silikon Giydirme Cephe Sistem. Kapaklı Giydirme Cephe Sistemi. Takviyeli Giydirme Cephe Sistemi.


Pencere Ve Kapı Sistemleri. Otomatik Kayar Kapı Sistemleri. Uzun yıllar boyunca elde edilen tecrübeler ışığında sektöründe bir yol gösterici. Bu başlık için kısa açıklama yazısı yazılacaktır, bu bölüm kısa sürede güncel içerikler ile güncellenmeyi beklemektedir. Modern binaların vaz geçilmez yapı sistemleri aluminyum bükme.


Güneşkırıcı fiyatları için Teklif Al butonu ile firmadan teklif isteyebilirsiniz. Yuvarlak, elipsoidal ve köşeli olmak üzere çeşitli dizayn ve boyutlarda profillerden hareketli ve hareketsiz farklı fonksiyonlarda uygulama şekilleri bulunmaktadır. ALÜMİNYUM GÜNEŞ KIRICILAR.


Bina ihtiyacına ve mimari estetiğe cevap vermek amacıyla geliştirilen güneş kırıcı sistemlerimiz profil genişliğine göre adlandırılmıştır. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. Bu da güneş kırıcı sistemleri ile sağlanabilmektedir. Firmamız yatay düşey profil uygulamaları, perfore ve genişletilmiş mesh güneş kırıcı çözümleri konusunda onlarca projede çok çeşitli özelliklerde güneş kırıcı çözümünü başarıyla uygulamıştır. Etiketlenen Konular Anasayfa.


Alüminyum güneş kırıcı

Kargalı Hanbaba Osb Mahallesi Organize Sanayi 3. Fakat güneş ışığını binaların içerisine sızdırdığı için iç mekanlar aşırı ısınmaktadır. Fotosel Kapılar – Döner Kapılar – Motorlu Panjurlar. Bu etkiye ket vurabilmek ve enerji tasarrufu sağlayabilmek maksadıyla kullanılan güneş kırıcılar ,ısı ve ışık dengesini korumak amacıyla, sabit, manuel.


Işığın mekana yeteri kadar girmesine izin veren, dekoratif amaçlı da kullanılan ve yapıya estetik değer katan uygulama çözümleridir. Sigara içilebilen alanlar yaratır. Sektöründe Başarıyı Hedefleyen. Sağlam Ekip ve Uzman Kadro.


Alüminyum güneş kırıcı

Müşteri Memnuniyeti ve Kalite. Bu sistemler yapılardaki iç ile dış ortam arasındaki görsel teması engellemeden gölgeleme yaparak iç mekanlarda hem aydınlatma hem de soğutma sistemlerine katkı sağlarken dış mekanlarda ise düşey veya yatay olarak yerleştirilerek yapılara özel görsellik ve estetik görünüm kazandırmaktadır. Cam kaplama olan göktelenlerde güneş ışığının içeri girmemesi için genellikle yancıtıcı camlar kullanılıyor fakat güneş ışına çok fazla maruz kalan alanlarda ise güneş kırıcı alüminyum paneller kullanılıyor. Aymax Kapanmayan Makas Cephe Sistemleri.


Fischer Bağlantı Dübelleri. Ekip alüminyum konusunda lider olan çözüm ortakları ile ileri teknoloji ürünü malzemeler ile kendi bünyesindeki kaliteli işçiliği birleştirmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar