2 Mart 2016 Çarşamba

Dubleks merdiven

Dubleks merdiven

Mekanları daha geniş ve ferah gösterecek merdivenler güvenilirliği ve emniyetli yapısıyla da çocuklu aileler için de farklı kullanım şekilleri sunabilmektedir. Eskiyen merdivenlerinizi de yenileterek, ev dekorasyonunuz için harika bir seçenek oluşturabilirsiniz. Bu merdivenler cam, beton, ahşap ve çelikten yapılabilmektedir. Evlerin mimari yapıları ve dekorasyon tarzları farklıdır.


Dolayısıyla merdiven dekorasyonu sırasında her evin kendi özelliklerine göre farklı bir süsleme biçimi düşünülecektir. Ahsap Dekorasyon Cetinkaya Mutfak Ankara Mutfak Dolabi Tezgah. Fabrikamızda ihtiyacınıza uygun dubleks daireler için veya işyerleri için, ahşap, metal, işyeri merdivenleri , helezon merdivenler , yanaklı, omurgalı merdiven , metal gövdeli merdiven ve talebiniz doğrultusunda özel sipariş merdivenleriniz üretilmektedir. Misafirleriniz evinize ilk girdiğinde görecekleri nokta merdiveniniz olduğu için evinizin genel dekorasyonun hakkında da ilk ilk izlenimi merdiveniz verecektir. Bu nedenle merdivenler dekorasyonda sandığınızdan daha da önemliler.


Döner merdiven tarzında merdivenler olarak, dubleks merdiven , villa merdivenleri , ve özel merdiven tasarmları ile tarihi eski eser restarasyonlarızda aslına uygun olarak yalı, köşk gibi merdiven çeşitleri ve özel mekalarınızda prestijli ev içi merdivenler yapmaktayız. Kayın kontraplaktan imal edilen merdiven basamakları istenilen her renk ve modelde. Bu tarzı hem korumak hem de farklı bir görünüm elde etmek istiyorsanız konumuz tam size göre.


Merdiven bulunan evlerin kendine has bir tarzı vardır. Bu konuda karar veremiyorsanız örneklere bir göz atın. Yerin müsait olduğu ve kotun yüksek olduğu mekanlarda merdivenleri sahanlıklı olarak da yapabilmekteyiz.


Birde çocuk koruma istiyoruz. Dekorasyon sınır tanımaz bir hal almış durumda, işte ben de bu yazımda sizlere dubleks evlere merdiven dekorasyonu örneklerini sunmak istedim. Apartman dairesinden sıkıldıysanız ve müstakil bir ev istiyorsanız.


Dubleks merdiven

Düz, L şeklinde, kavisli, spiral başta olmak üzere farklı modellerde merdivenlere rastlayabilirsiniz. Daha geleneksel bir şey arıyorsanız, Prestige’nin standart ahşap merdivenleri farklı ağaç türünde mevcuttur. Lüks yaşantının simgesi haline gelen villalar, dekorasyonlarına göre hayat kalitemizi ve zevklerimizi ortaya koyuyor.


Arkadaşlar iyi forumlar, malum kış geliyor ve geçen sene taşındığım ve tecrübe ettiğim ivimizin dubleks olmasından dolayı biraz sorun yaşadık ısınmada. Ahşabın direncini arttırmak için bir kaç katını birbirine yapıştırmak yani lamine etmek gerekir. Yazımızın devamında göreceğiniz galerimizdeki fikirler evinizin yeni kilerleri, ayakkabılıkları ve benzeri fonksiyonlara sahip olacak merdivenlerinizi tasarlamanıza yardımcı olacak. Bizimle iletişime geçmek için tıklayınız.


Evlerde ne çok tercih edilen şık ve modern halı modellerinden oluşan bir foto galerisi hazırladık. Sizlerde galeriyi inceleyerek dublex ev merdivenlerine uygun halı modelleri arasından tercih yapabilirsiniz. Merdivenin ağırlığı konusunda ise düşünmenize hiç gerek kalmıyor. Tüm tasarımlarımızdaki gibi kaliteli malzeme kullanımı sayesinde bu merdiven yapılarında da estetik görüntüler oluşturulmasına özen gösterilmektedir. Birçok farklı çeşidi olan merdivenler , evlerimizde, bazı iş dallarında, ev dışındaki tamir işlerinde ve birçok alanda kullanılmaktadır.


Modern dekorasyon tarzı benimsenerek hazırlanmış dublex daire sade renk ve aksesuarlar kullanılarak dekore edilmiş. Dubleks Merdiveni Devamını Gör. Ahşap İşyeri Merdiveni Devamını Gör. Yılı aşkın geçmişi ve tecrübesi ile merdiven çözümleri konusunda Türkiye ve 20`ye yakın ülke için üretim yapmaktayız. Evlerinizin merdivenlerini kaplatmak yada yeni dublex bir eve taşınacaklar için çok çeşitli merdiven kaplamaları hakkında seçenek ihtiyacınız olabileceğini düşündük.


Merdivenleri çekmece olarak da değerlendirebilirsiniz. Evin içerisinde yer edinen merdivenler için akla bazı sorular gelmektedir. Efem-İş Küpeşte, ahşap küpeşte ve ahşap merdiven imalatı ve montajı yapmaktadır. Dolayisiyla Cocuk Kucagimda Kapiyi Geri Donup Kapatmak Zor Olacakti Otomatik Kapanan Guvenli Bir Guvenlik Kapi Arayisina Girdim. Bize göre merdiven evin içinde bir mobilyadır.


Temizlik ve merdivenler temiz tutmak kolay bir iştir. Periyodik temizlik size iyi bir görünüm sağlamak için yapmanız gereken tek şey. Küçük çocuklar varsa korumalıkların sık olduğu merdivenler tercih edilebilir.


Ayrıca yaşlı insanlar bulunuyorsa merdiven dikliği onlara göre uygun olan modeller tercih edilmelidir. Düz merdivenler herhangi bir kıvrıma ya da detaya sahip olmayan, kalın ya da ince basamaklı olan merdivenlerdir. Genellikle aralıklı merdivenlerden hoşlanmayan kişiler tarafından kullanılır.


Adet Omurgalı adet sac yanaklı merdiven montajı başladı. Burada merdivenlerin durumu, malzemesi ve evin genel dekorasyonu dikkate alınarak çalışmalar organize edilir. Dikkat edilmesi gereken pek çok nokta vardır. Tüm modellerde üretimi ve yapımı olan döner merdiven çeşitlerini bulacağınız en yeni döner merdiven sitesi. Genel çatı katı merdiven modelleri, çatı merdiveni ölçüleri, çatı merdivenleri koçtaş, çağsan ev tipi merdiven , çağsan merdiven s00 çağsan merdiven s00 çağsan merdiven satış, çağsan merdiven tel, çağsan merdiven telefon, bauhaus cati merdiveni , beton merdiven üzerine ahşap kaplama, dubleks merdiven halı döşeme.


Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Metaller ve bunların alaşımları oldukça esnetilebilen malzeme oldukları için her türlü merdiven yapımı için en uygun elementlerdir. Metaller oldukça hafif gözükmesine rağmen, çok sağlam materyallerdir.


Metal merdivenler genellikle kesit halinde yapılır ve yerinde monte edilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar