1 Mart 2016 Salı

Lay on asma tavan

Lay -on model ise taşıyıcıya düz oturan modeldir. Bu sistem görünür taşıyıcılı sistem olarak da bilinir. Flat Lay-On Asma Tavan Sistemleri – Alüminyum Oturmalı Asma Tavan Sistemleri. Lay -On Oturmalı Asma Tavan Nedir ? Asma tavan sistemleri arasında en pratik olanlarından birisidir.


Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Alüminyum ( Lay -on) metal asma tavan plakalarında hammadde kalınlığı mm, mm ve mm olarak üç seçenekli üretim yapılmaktadır. Lay-on Asma Tavan modelimiz diğer alüminyum asma tavan modellerimiz gibi kendi üretimimiz olup 1Türk Malıdır. LAY İN (SARKMALI) METAL ASMA TAVAN FİYATLARI.


Birçok Asma Tavan Modeli üretimi, uygulaması ve tasarımını gerçekleştiren firmamız başta Petek Asma Tavan olmak üzere metal, genişletilmiş, clip-in sistem yapmaktadır. Lay – On (Oturmalı) Lay – In (Sarkmalı). T taşıyıcı sistemler ile genişletip geliştirdik ve piyasaya geniş seçenekler sunabilmekteyiz.


Standart Perforasyon Seçenekleri. Perforasyon seçnekleri standart olarak aşağıdaki tabloda görünen pim seçenekleridir. Modern ve eşsiz mekanlar yaratılırken asma tavan kullanımı olmazsa olmazlar arasındadır. Birçok asma tavan türü, petek asma tavan , metal asma tavan , clip in asma tavan vs. Xoturtmalı lay-on asma tavan sistemi.


LAY -ON plakalar kolay montaj - demontaj özelliğinin yanı sıra, farklı perforasyon seçenekleriyle asma tavan gerektiren tüm mahallere uygun çözüm sağlar. Ayrıca İnşaat ve Emlak sektörü altında yer alan Alüminyum Kompozit Paneller, Korkuluklar ve Trabzanlar, Banyo sektör firmalarını inceleyebilirsiniz. Bu görevi icra etmek için, değişik malzemeler kullanılarak yapılan asma tavan sistemlerinden biri de metal asma tavan sistemleridir. T1 T2 Tkanallı, Tkanallı taşıyıcılara, aluminyum ya da galvaniz plakaların üstten serbest oturtulması ile oluşturulur.


Lay on asma tavan

Panel asma tavan hizmetlerimiz zengin ürün tasarımlarıyla petek ve metal asma tavan çeşitlerinden oluşmaktadır. Online sipariş verilebilir. Mağazaya özel 1TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Aralık Salı günü kargoya verilir.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Clip-in Gizli Taşıyıcılı Sistemler. Lay -in Sarkmalı Yarı Görünür Taşıyıcılı Sistemler. Hook-on Gizli Taşıyıcılı Sistemler. CNC PANEL ASMA TAVAN CNC tavan ve duvar sistemleri estetik ve konforlu yaşam alanları sağlar.


Kolay temizlenebilen ve yıkanabilen tek asma tavan malzemesidir Toz barındırmaz. Dış mekanlarda kullanılabilir. Zaman içersinde renk değişimi olmaz ve leke tutmaz. Akustik performans sağlar.


Sarkmalı ( lay -in) Sistem, T1 T2 Tkanallı ve Ultraline kanallı taşıyıcılara, alüminyum ya da galvaniz plakaların üstten serbest bırakılması ile oluşturulur. Astav Panel Alüminyum San. Fiyatlar ve teslim şartları.


Sepa Genişletilmiş metal asma tavan panelleri, hook on , lay in ve lay on modelleri ile aluminyum ve galvanizden değişik göz aralıkları ve sınırsız renk seçenekleri ile üretilmektedir. Montajı kolay ve hızlı olup, sistemin üstüne müdahale kolaydır. Deksis Yapı Sistemleri Sanayii Dış Ticaret A. Baffle Asma Tavan Önceki Sonraki Sarkmalı ( LAY -İN) sistem, T2T1TKanallı,Tkanallı taşıyıcılara, galvaniz ya da alüminyum üsten serbest konması ile olur, taşıyıcılar plakaların arasında kalır ve gölgeli bir görünüm elde edilir. Hem sarkık, hem de üstten oturtmalı, sistem asma tavanlarda, aynı görünür tip taşıyıcı sistemi kullanılmaktadır. Tüm plakalar herhangi bir aparata ihtiyaç olmadan kolayca sökülüp takıla bilir.


Lay On (Oturmalı) Asma Tavan. Lay In (Sarkmalı) Asma Tavan. Yaptığımız asma tavan işlerimizi müşterilerimizin izninede alarak buradan sizlerler paylaşmaya devam ediyor. Nişantaşı’nda bulunan ünlü Fransız Jolichic Mücevher Evi’nin. GİMSA MARKET'e ya yapılan aküstik asma tavan resimleri.


Lay on asma tavan

Müşteri memnuniyeti için asma tavan çeşitleri içinde her zaman fikir danışabileceğiniz deneyimli kadromuz size bir telefon kadar yakın. MARKALARIMIZ DORUK ASMA TAVAN. Metal Asma Tavan Sistemleri.


Gerekli standart ve yönetmeliklere uygun olarak, detayları çözülmüş ürün ve sistemlerimiz ile konforlu, estetik ve çevreye duyarlı yapıların üretimine katkıda bulunarak, bu yapıların içerisinde çalışan ve yaşayan insanların yaşamına değer katarız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar