25 Mart 2016 Cuma

Su izolasyonu

Su izolasyonu

Tüm inşaatlarda ve bitmiş yapılarda her türlü izolasyon konusuna bir profesör edasıyla yaklaşan bir grup doğuyor. Bu yalıtım tekniğinde, toprağa dayanan betonarme bodrum perde duvarlarına dışarıdan su girmemesi hedeflenir. Seramik yapıştırıcısından su izolasyon çözümlerine, endüstriyel zemin çözümlerinden derz dolgu malzemelerine.


Su İzolasyonu , su Yalıtımı Fayans Üstü Alınstech Polyurea Kaplama 10. Kullanım Yerleri: Betonarme yapı elemanlarının onarımında, Betonların sülfat ve klor etkilerine karşı korunmasında, Deniz yapılarının onarım ve bakımında, Yer altında kalan sanat yapılarının onarımı ve korunmasında, Yüksek. Dökme Olmadan Zamandan Kazandırıyoruz. Kontrol edilemez hale gelen su , binayı adım adım çürütmektedir.


Chemifix 1Kimyasal Dübel - Poliester Esaslı Kartuş halinde kimyasal dübel - poliester esaslı, çok hızlı sertleşen montaj ve yapıştırma harcıdır. Su izolasyonu bu çürümenin önüne geçmek için tercih edilir. POLİN KİMYA, kimya sektöründe ilgilendiği branşlarda ileri teknolojiyi kullanarak ve kalifiye personeli çalıştırarak ülke ekonomisine katkıda bulunurken, müşteri memnuniyetinden asla taviz vermeden standartlara uygun kalitedeki ürünleri sunmayı ve müşterilerin değişen beklentilerine cevap verebilen bir marka yaratmayı ilke olarak benimsemektedir.


Su izolasyonu

Likit su izolasyonu , su bazlı, akrilik reçine esaslı, tek kompenantlı malzemelerle yapılan yalıtım işlemidir. Sürme yöntemi ile uygulanan bu yalıtım malzemesi, iç ve dış mekanlarda uygulanmaktadır. Zemine uygulandığında dekoratif görünüm sağlar aynı zamanda su izolasyonu sağlayan çift özellikli bir üründür.


Sİka Yapı Kimyasalları A. Su ve nem yalıtımında silikonun en önemli yalıtım özelliği hidrofobik oluşudur. Yani silikon su izolasyonu sağladığı gibi aynı zamanda suyu itmektedir. Bu özelliği şeffaf üretilebilir oluşuyla birleştiğinde emici yüzeylerin doku görüntüsünü bozmadan kaplanabilmesini sağlamaktadır. Fakat su yalıtımı eksik olan yapılarda ciddi derece sorunlar mevcuttur. BTM BITUPROOF YILIN SU YALITIM ÜRÜNÜ SEÇİLDİ.


Su izolasyonu

Bu gereksinim, önceleri mağaraların ve kayaların arasına gizlenme, daha sonraları çadır ve ardından çatı kavramının ortaya çıkmasına neden olmuştur. Su yalıtımının bir diğer uygulama alanı da suyun içerisinde kalmasını istediğimiz su deposu, suni gölet ve havuz gibi yapı alanlarıdır. Uzman Firma ZED İzolasyon Çözümleri.


Sitemizde Polyurea Su Yalıtımı, Polyurea Çatı İzolasyonu ve Poliüretan Köpük Püskürtme İzolasyon Sistemleri alanlarında vermiş olduğumuz hizmetleri inceleyebilir, Yalıtım çözümlerimiz hakkında bilgi alabilir ve dilerseniz iletişim formumuzu kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Eğim Betonu : eğimli ahşap mala perdahılı olarak oluşturulur. Astar Tabaka : Daha iyi bir yapıştırma yüzeyi sağlamak amacıyla metal yüzeyler bitüm esaslı TS 1solüsyon, beton yüzeylere ise TS 1emülsiyon astar sürülerek uygulanır.


BRÜT BETON ASTARI Fayans Yapıştırıcısı izolasyon izolasyon ürünleri kalekim nedir kimyasal kimyasal yapı polimer polimer kullanım alanları polimer kullanımı polimer nedir polimer ürünler Silikonlu Akrilik Silikonlu Astar Silikonlu Dış Cephe Astarı silikon nedir su su izolasyanu su izolasyon suizolasyonu su. Bu gibi problemler karşısında öncelikli olarak arayan müşterimize suyun zeminden mi çıktığı ya da hangi alanlardan geldiğinin bilgisini almaktayız. Teras çatı su izolasyonu astar tabaka, buhar kesici, ısı tutucu tabaka, buhar dengeleyici tabaka, su yalıtım tabakası ve koruyucu tabaka olarak kat kat uygulanır. Her bir katın farklı bir amacı vardır. Böyle sistemli bir uygulama ile teras çatılarda sağlam bir su izolasyonu sağlanması mümkündür.


Binaların temel-perde kısımlarında soğuk derzlerden veya beton zafiyetlerinden gelen suyu, enjeksiyon sistemimiz ile durduruyoruz. Banyo ve mutfaklarda su izolasyonu , sürekli suya maruz kalan bu noktalar aşağı katlarımızda yaşayan komşularımızın kabusu olmaktan çıkmalıdır. Bu durum yetersiz, işinin ehli olmayan ustalar ve firmalar, ahlaksız müteahhitlerin gizli kar ettiği kalemlerden biridir. Yapılara zarar veren en önemli etkenlerden birisi de sudur. Binalarımıza nüfuz eden su , yapımızın taşıyıcı kısımlarında betonun bozulmasına, çatlamasına ve betonarme içindeki donatının paslanarak taşıma kapasitelerinin düşmesine yol açar.


Teraslarda su izolasyonu uygulamasın doğru ve kusursuz olarak yapılması gerekmektedir. Y apılarda su -nem yalıtımı, nereden, ne şekilde, hangi şiddette gelirse gelsin, suyun veya nemin yapının bir kısmına veya kapsadığı hacimlere zarar vermesini önlemek amacıyla yapılır. Bu yalıtım, su ve nemin ahşap, metal, taş, tuğla gibi gereçler üzerindeki olumsuz etkilerine karşı uygulanırlar.


ERKA Poliüretan İzolasyon İnş. Otopark yalıtımı, otopark izolasyon , teras yalıtımı, teras izolasyonu , çatı yalıtım, çatı izolasyon , yeşil çatı izolasyonu , yeşil çatı yalıtımı, su yalıtımı, su izolasyonu , peyzaj altı su yalıtımı, peyzaj altı su izolasyonu , polyurea yalıtım, polyurea izolasyon. Hepsi en iyisi olduklarını ve en kaliteli malzemelerle çalıştıklarını iddia ederler. Türkiye’de su izolasyonu sektöründe yenilikçi ve inovatif ürün eksikliğini gidermek ve sektöre katkı sağlamak amacıyla yapı sektöründe yerini alan firmamız, temsil ettiği markanın İstanbul ve Kocaeli ana bayiliğini yürütmektedir.


Su sızıntılarına karşı teras ve balkonlarda, hatta havuzlarda izolasyon ve yalıtım işleri (HVAC) ihtiyaçlarınız için yılda 3gün size uzman saat Acil Servis sağlayabiliriz. Bu amaçla su geçirimsiz özel su yalıtım örtüleri kullanılır. Su yalıtımı, yapılara suyun girebileceği bölgelere doğru su yalıtım malzemelerinin uygulanması ile yapılır. Hiç kimse yaşam alanında nem, yosunlaşma, mantar, su damlacıkları ve benzeri sorunları görmek ve bu sorunlarla birlikte yaşamak istemez.


Su yalıtımı uygulamalarının suyun geldiği taraftan, yani yapının dış tarafından yapılması tercih edilmelidir. Ekstra elastik, UV dayanımlı poliüretan su izolasyon sistemi İzoPur, özellikle UV ışınlarına maruz kalan çatı, teras ve balkonların su izolasyonu için öneriliyor. Yapıların toprak altında kalan kısımlarının su ve rutubetin olumsuz etkilerinden korunması gerekir, bu aşamada su izolasyonu malzemeleri önem kazanır. Sürme su izolasyonu inşaatlarımızın birçok alanında kullanılarak kaliteli bir su yalıtımı sağlamaktadır.


Sürme İzolasyon kolay uygulanan beton ve çeşitli yüzeylere daha iyi aderans sağlayarak tutunur, yapıda oluşan çeşitli kılcal çatlak ve gözenekleri doldurarak ek yeri oluşmayan bir su yalıtımı tabakası sağladığı için tercih sebebidir. Deneyimi ve profesyonel çalışma kadrosuyla sektörün öne çıkan firmalarından Yapı Tek Mühendislik her türlü yalıtım ve inşaat projelerinizde yanınızda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar