25 Mart 2016 Cuma

Çelik halat makarası

Çelik halat makarası

Makaralarda kullanılan kancalar dövme olarak kapalı kalıpta sıcak dövme olarak imal edilmektedir. Telmaksan çelik makaralarını, hem müşterilerin özelliklerine hem de DIN normlarına uygun üretir. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Anasayfa vinç makarasıEtiketi.


Kablo Taşıyıcı Makaralar , Kablo Makaraları. Sağlam ve dayanıklı sac yapısı ile en ağır yüklerinizde bile güvenle kullanabilirsiniz. Kilit (G210) Pimli Omega.


Kablo makaralarının tekerlek kısmı halata. Kodu : TANIMI Ray makaraları ağır bir yükün ray üzerinde yürümesini ya da bir yükün dikey ya da yatay olarak çekilmesini sağlar. ZİNCİRLİ KALDIRMA SAPANLARI GR8. Endüstriyel alanda statik veya dinamik yay yapımında kullnılmaktadır. Halat Kablo Arabası Dikey Tip.


Çelik halat makarası

Makara ve tambur sistemleri ile birlikte çalışır. Büyütmek için resime tıklayın: Fiyatı: 3. Toplaİndirimli Ürünler En Çok Satanlar Yeni Ürünler. El Makinası Testereleri Laminant-Suntalam Testereleri Alucopan (Komposit) Testereleri Elmaslı Beton Buat Uçları. TL mm POLYESTER ÖRGÜ HALAT. Paslanmaz Çelik Transfer Makarası duo-50.


Tekli Alüminyum Makara p-1. CNC Press Brake for Street Light Steel Poles for Sheet Bending Octagonal Pole High Mast Pole - Duration: 4:58. Müşteri memnuniyetini herzaman öncelikli amacı olarak kendine hedef edinen firmamız, uzman kadrosu ile sektörünün ihtiyaçlarına kaliteli, ekonomik ve pratik çözümler sunmak amacıyla teknolojik gelişmeleri yakından takip etmektedir. Tek dilli makaralar , hızlı akış sağlayan sistemi ile halat donanımının gücünü ikiye katlar.


Zincir sapan, polyester sapan, kanca vb…) ile sektörün ihtiyaçlarına cevap vermekteyiz. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Gırgır ve trol balıkçılık telleri ve özel çelik halat yağı.


Gezer vinç halatları ve çelik sapanlar. Aradığınız ürüne hemen ulaşın, güvenilir alışveriş ile satın alın. HALAT TİP YUVARLAK KABLO ARABASI ÇELİK TEKER. Yiv aşınması, çapı ve genişliği ölçümlerinde genelde yiv çakıları kullanılabilir.


MAKARA TAMBUR VE HALAT İLİŞKİLERİ. Yüke maruz kalan kanca ve mapa kilidi gibi ürünler çalışma tonajının iki katına kadar test yapılmaktadır. Etiketler: Çelik makara , çelik makara sistemi, çelik makara sistemleri, çelik makara fiyat, çelik makara fiyatları, çelik makara çeşitleri, çelik makaralar , çelik makara türleri, çelik makara çeşitleri, çelik makina, çelik makina sanayi, çelik halat , çelik makas, osgün metal, osman günister, osgün, dob tipi çelik makara. Birçok kablo fabrikasına çeşitli ebat ve türlerde makara üretimi yapan firmamız bu şekilde tecrübesini pekiştirmiştir.


Telekom , çelik halat ve tel makaraları ). BALANSER STOPLAMA MODEL, halat makarası adana tripot foto aatripot foto aa6. CE ve TSE standartlarına uygun olarak stoklarımızda mevcuttur. PROFİL KABLO TAŞIMA ARABASI SPAR. Transpalet,istif makinası ,personel yükseltici,platform,halatlı çektirme,varil,polyester sapan,kaldırma aparatları,kriko,otomotiv, paket taşıma,ırgat,vinç. Tandem makaraları yüksek verimlilik için rulmanlı (ball bearing) sisteme sahiptir.


Çelik halat makarası

Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmemiz için lütfen firma ve adres bilgilerinizi eksiksiz veriniz. Vinçler, İstifleme ve Depolama Ekipmanları. AliExpress carries many blok halat related products, including kasnak paslanmaz , kasnak paslanmaz çelik , vinç halat , rulo halat , kaynağı rulo , halat tekerlek , vinç tel halat , kasnak , halat çelik. M Makina, sahip olduğu geniş çelik halat sapan ürün yelpazesiyle ve EN standardlarının gerektirdiği esaslara uygun çelik halat sapan imalatıyla müsterilerine en doğru, hızlı ve ekonomik ürünleri sunar. Lütfen aşağıda istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girip gönderiniz.


Madencilik, delme ve dondaj makinalarında, kum ocakları, vinçler, darbeli yükler, genel mühendislik, çekme halatı , çelik sapan halatı , vinç halatı , yük kaldırma halatı. TL en uygun fiyat ve çeşitleri ile emaelektrik. ELİK HALAT - ÇELİK HALAT AKSESUARLARI-POLYESTER SAPANLAR. Karbon değerleri yüksek tellerin ve çelik halatların imalatında kullanılır. Preslenmiş çift flanşı sayesinde sağlam bir yapıya sahiptir.


Uzun süreli kullanımlar için uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar